IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 30.10.05, 10:55
wszyscy politycy radomia - zalozcie sobie swoje forum i tam o tym rozmawiajcie, ja osobiscie mam juz dosc, przestalem tu zagladac przed 1 tura wyborow prezydenckich i jak teraz patrze co jakis czas nic sie nei zmienilo.
pewnie nie ja jedyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Polityka IP: *.104.udn.pl 30.10.05, 11:03
      ..chyba od tego jest forum zeby pisac o czym sie chce,to tu nie jest tematyczne
      takze w czym problem?nie czytaj poprostu i tyle
      • Gość: .L Re: Polityka IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 30.10.05, 11:11
        po forum o Radomiu oczekuje ze beda tu rzeczy o Radomiu, a nie o osobistych problemach emocjonalnch spowodowanych powszechnym poruszeniem wyborczym
        • Gość: z daleka Re: Polityka IP: *.dc.dc.cox.net 30.10.05, 11:36
          Koles przestan ustalac reguly Forum, one same sie ustalaja, bo to takie forum.
          • Gość: ppp Re: Polityka IP: *.104.udn.pl 30.10.05, 12:07
            właśnie o tym wcześniej pisałem.Wystarczy przeczytać temat wątka i jak nie pasi
            to go poprostu nie czytać,proste...
          • Gość: .L Re: Polityka IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 31.10.05, 09:44
            Cale szczescie nei moge ustalac regul tego Forum, ale swoja opini moge wyrazic!
    • Gość: buldog Re: Polityka IP: *.radom.pl 30.10.05, 13:16
      Prawdziwi politycy nie wchodzą tu bo tu wchodza te same osoby jest ich może
      kilkadziesiąt i maja one sprecyzowane preferencje wybor cze. Tu wchodzą quasi
      politycy jak Sońta Fałek Langowski czy tego typu populiści
      • Gość: lew Re: Polityka to ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:32
        Powtarzane już było tyle razy na forum że"polityka jest podobna do najstarszego
        zawodu świata " a jak kto nie wierzy to niech udowodni że to jest blef ....
        • Gość: spectre Re: Polityka to ........... IP: *.udn.pl 30.10.05, 17:32
          masz Lwie sw racje - nawet mozna by sie zastanowic ,, co bylo pierwsze, jajko
          czy kura " ?
          • Gość: Lolek Re: Polityka to ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:33
            Wieczorek i Włodarczyk : walcie się!
            • Gość: mag Re: Polityka to ... też życie IP: *.96.udn.pl 31.10.05, 18:09
              Moim zdaniem , nie jest potrzebne osobne forum, popieram opinię młodych ludzi,
              choć nie formę.
              POLITYCY! Nie możecie stawiać się ponad zwyczajne życie, zwyczajnych ludzi i
              ich problemy. Przegrywacie, bo tego nie rozumiecie.
              Te emocje tu na forum panie "L" też są ważne. POlityk powinien je mieć, chociaż
              musi je umieć trzymać na wodzy.
            • Gość: Gerwazy Radomski Re: Polityka to ........... IP: *.radom.pl 31.10.05, 18:25
              Chamstwa nie zniese...
              Imć LOLEK!
              Czy ty jesteś jakiś lekko uszkodzony?
              Mamusia w główkę klamerką biła?
              Do szkoły było daleko i pod górkę?
              Babcia wyżywała się na tobie seksualnie?
              itd...
              Skąd ci sie wziął nagle duet panów W. w tym wątku? Zgłupiałeś?
              A może ty gdzie nie spojrzysz, to wszędzie widzisz komuchów? To już się leczy.
              Są w naszej umęczonej ojczyźnie fachowe siły. Pomogą.
              A co znaczy: "walcie się"?
              O ile wiem, ci panowie inicjację seksualną mają za sobą. Dawno za sobą. Jeden
              jest chyba dziadkiem. A może obaj? Nie wiem.

WYWALMY CHAMÓW Z FORUM!!! PROSZĘ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka