Gość: powiec Re: Gdzie na ANDRZEJKI IP: *.radom.pl 11.11.05, 08:56 Ponoć w Fanaberii będą fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie na ANDRZEJKI IP: *.udn.pl 11.11.05, 09:29 Do Langowskiego. Bedzie oranżada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Gdzie na ANDRZEJKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 11:08 Mam zaproszenie do Andzeja Jagiełły do Starachowic - wychodzi z chłopakami z ciupy. A Ty masz? Jeśli nie,skontaktuj się z najbliższym biurem terenowym sld - jeszcze nie jest za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yunan Re: Gdzie na ANDRZEJKI IP: *.radom.pl 11.11.05, 11:11 A ja string zapraszam cie na party z grezgorzem wieczerzakiem z aws, wprawdzie nie ma na imie andrzej ale chetnie pewnie by sie zabawil w celi ze stringami, bo chlop wyposzczony jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Gdzie na ANDRZEJKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 11:23 Nie gustuję w menach,choć wiem o czym napisałeś bo akurat paru kumplom cebulę do więźnia i szlugersy wysyłam Co do polityki To na nazwy i na znaki sram Nie fetysz granic mnie tu trzyma Lecz miejsca i w tych miejscach przyjaźń I w Polsce z tym nie jestem sam Yunan to od herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś