Dodaj do ulubionych

UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13

IP: *.radom.pl 15.11.05, 18:07
chcialam uczulic wszytkich zeby uwazali zwlaszca kobiety i dziewczyny gdyz
kolo publicznego gomnazjum nr 13 w Radomiu <ulica 35-go Czerwca> wczoraj ok
godz.18 zostalam zaatakowana przez jakiego wymoczka. na szcecie udalo mi sie
ocalic-nastepnym razem moze byc gorzej:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 15.11.05, 18:13
      Proponuję zadzwonić na policję i poinformować ich, że zdazają się tam napady.
      • Gość: ona Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.radom.pl 15.11.05, 18:18
        to juz bylo zglaszane wielokrotnie, tym bardziej ze okradane sa tam czesto
        dzieci wychodzace z gomnazjum ale niestety wladze i slużba Radomia ma to
        głeboko gdzies....
    • Gość: ona Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.radom.pl 15.11.05, 18:22
      wybaczcie pewnie kazdy sie zorientuje, ale sie pomylilam chodzi oczywiscie o
      ulice 25-go Czerwca.
      • Gość: ja Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 15.11.05, 18:35
        Może naiwne pytanie, ale najpierw zagadł i próbpował wyrwać torebke czy od razu
        atakował na beszczela?
        • Gość: ona Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.radom.pl 15.11.05, 18:56
          nie pytal o zgode:// poprostu slapal mnie za gardlo i zaczal sciskac, mowil o
          gwalcie i zabiciu ale udalo mi sie krzyczec i jakis mezczyzna zaczal w nasza
          strone biec a tamten zwiał
          • Gość: ja Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 15.11.05, 19:09
            współczucia, ale dobrze że ktoś chciał Ci pomóc.
            • Gość: ona Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.radom.pl 15.11.05, 19:24
              heh dzieki-mysle ze tylko dltego ze bylam na swoim osiedlu
    • Gość: lew Re: UWGA!!!NAPADY KOLO PG NR13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:37
      a gazem w gnojka po ślipiach ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka