Dodaj do ulubionych

Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal?

IP: *.sympatico.ca 21.11.05, 03:22
Myslalam, ze to uczciwy byznesmen skoro pracuje dla Kupiduren und Sohn!
Obserwuj wątek
    • Gość: agent Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 06:57
      to już pomówienie i oszczerstwo -lidka czeka cię cię coś za to.
      • Gość: Yoda Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 08:15
        A tak -już się rozpędziłem, żeby się z nią sądzić :/
        -Na Forum wolność ma być, a straszyć procesami o pomówienie, to mogą lokalni
        politycy swoich wyborców -jak to już jeden tu kiedyś robił.
        • Gość: temida Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.udn.pl 21.11.05, 08:20
          Wolność wolnością, a oszczerstwa to zupełnie inna sprawa. Każdy może mówić, co
          myśli, byle nie oczerniał innych i trzymał się faktów. Kiedy czytam teksty Lidki
          dochodzę powoli do wniosku, ze są pisane na czyjeś zamówienie. Może GW ??
          Skłaniam sie jednak ku tezie, że to ktoś, kto musiał wyjechac z kraju ze względu
          na swoje nieudacznictwo, niczego nie osiągnął, a teraz nie może patrzeć, że są
          tacy, którym sie udaje i na dodatek w Radomiu.
          • Gość: Yoda Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 09:33
            A gdzie tu są oszczerstwa? Nic nie pisze konkretnie, a jeśli tak, to nie w
            stosunku do konkretnych osób -nikt jej za coś takiego nic nie zrobi. Gorzej, że
            nudzi okrutnie -bo dla pajaca to zawodowa śmierć. Zamiast ją straszyć, lepiej
            piszcie jej, że ją kochacie (jak niejaki dzwon) -może ją odrobina ciepła
            uleczy;).
            Pzdrwm
            • komnen Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? 21.11.05, 09:54
              ja nie wiem jak ztym wyrażaniem miłości do Lidki będzie, bo jak dla mnie to odrobinę perwersyjne - na pograniczu zoofilii
              ale czego się nie robi dla mistrza Yody - my Jedi musimy być wierni idei naszych mistrzów
              oto wyznanie:

O Lidko! Miłośc gorąca do Cię mnie zżera
              Jesteś jak woń cykorii
              Jak kaszanka w zębach Leppera
              Jak beret na czaszce w lipcu
              gdy upał mózg grzeje
              Jak cug wiosny na polu
              gdy od szamba wieje

To uczucie mnie wypełnia i budzi nadzieję
              jak zew wyborczy Kaczorów:
              "Moher nie rdzewieje!"
              O trollu forumowy
              pisz nam postów po sto
              my Cię nagrodzimy
              słowek mściwych chłostą

• Gość: Lidka Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.sympatico.ca 21.11.05, 14:38
                A co to ma do prawa jazdy i Jody?
    • Gość: Yoda Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 10:20
      Nie tak!
      Tak:
      Lidka, KOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM CIĘ!!!
      -o tak.
      Od serca ma być.
      • komnen Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? 21.11.05, 10:35
        ja nie mam serca :(
        • Gość: Yoda Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 10:44
          Aaaaaaa widzisz! -Trzeba ćwiczyć i się przełamywać.
          Może coś łatwiejszego na początek:
          Mag, lewej strony Mocy wojowniku, -KOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM CIĘ!!!
          No, -dalej...
          String umie a Wy nie?
    • Gość: Wichajster Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: 82.139.38.* 21.11.05, 14:40
      Czy istnieje administrator tego forum?
      • Gość: Miecio Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: 66.207.104.* 21.11.05, 21:35
        Pewnie to Lidka jest adminem (albo jej kumpela z Kolberga), hehe!
        • Gość: Lidka Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.sympatico.ca 22.11.05, 02:38
          To juz prendziej Mieciu bedzie, ze Wichajster jest tu adminem. Moja kumpela pracuje ciezko,
          wychowuje samotnie swojego synka i placi podatki, a sukienkowi nie placa i na dodatek zyja na
          koszt podatnikow!
          • komnen Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? 22.11.05, 10:14
            Lidko,
            nudzisz serdecznie
            Yodę bierzesz za kogo innego
            on nie ma nic wspólnego z prawami jazdy (poza tym, że sam jedno posiada)
            nie ma nic wspólnego z Kupidurą i spółka
            nie nosi gajerów w paski
            nie jest też wielbłądem
            a poza tym przestań spamować forum swoimi żalami do kleru, bo to nudne
            skrzywdzili cię w dzieciństwie, to obejrzyj raz jeszcze "Siostry Mgadalenki" na dvd , a potem opluj telewizor
            buziaczki
            komnen
            • Gość: Yoda Re: konmen IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 11:33
              Tak jej tłumaczysz, jakby ona nie wiedziała co robi.
              Daj spokój, -mnie to zwisa smętnym kalafiorem. Są tacy, którzy muszą wylać
              kolejne wiadro jadu na innych, żeby się nim samemu nie zatruć -i nic na to nie
              poradzisz. My tylko wybieramy, czy mamy zasilić ich szeregi -czy jednak nie.
              Choć mi się to nie raz zdarzało -więcej nie zamierzam, bo szkoda nawet
              trzydziestu sekund życia na takie rzeczy.
              -I tyle w tym temacie.
              Pzdrwm
              • Gość: Miecio Re: komnen IP: 66.207.104.* 23.11.05, 18:54
                Yoda, wychodzi na to ze ona sie w Tobie zabujala. Jako kumpela jakiejs panienki
                z agencji na Kolberga moze byc z niej calkiem fajna laska, wiec pomysl o tym!
                • Gość: Yoda Re: Miecio IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.11.05, 09:48
                  Gdybym ja miał brać pod uwagę wszystkie zabujane we mnie panienki -to nie
                  miałbym czasu na sen i odżywianie.
                  • Gość: Lidka Re: Miecio IP: *.sympatico.ca 26.11.05, 16:07
                    Jak Kupidurkem odstawiom od koryta to wrocisz na swij stragan z gajerkami w paski ... hihihi
            • Gość: Lidka Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.sympatico.ca 26.11.05, 17:11
              Jaki menszczyzna chodzi w sukience i spi z mlodymi chlopcami jak Majkel Dzekson?
    • Gość: kierowca Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:25
      to ty nędzna kreaturo internetowa- pewnie też on ci załatwiał prawko jazdy bo
      widzę jak piszesz to tak samo jezdzisz
      • komnen Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? 23.11.05, 09:42
        ło matko!
        i to chyba tyle w temacie smętnego kalafiora :)
        • Gość: Lidka Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.sympatico.ca 23.11.05, 13:44
          Joda to nie kalafior! Joda to dzentelmen - od kobiet bierze polowem mniej ...
    • Gość: Lidka Re: Joda zalatwia ludziom prawo jazdy za szmal? IP: *.sympatico.ca 25.11.05, 03:04
      Naprawde, tak bardzo brzydzem siem falszem ... !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka