Dodaj do ulubionych

SOTHIS zamiast Katakumb

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:07
wiem z dobrych źródeł że lokal po Katakumbach będzie nosił nazwę SOTHIS, ma
to być klub nocny, ale któż to może wiedzieć do końca jak nie sami
właściciele, którzy narazie nie ujawniają szczegółów.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjjj Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:51
      ciekawe co to za dobre źródła ?, każdy może tak pisać, najważniejsze są fakty
      • Gość: ... Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.radom.pilicka.pl 24.11.05, 10:05
        A faktem jest że to bedzie teraz burdel, tylko będzie się nazywał ładnie club
        night
        • Gość: Aga****** Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:49
          To do chłopczyka lub dziewczynki który(a) napisala coś o burdelu- wstrzymaj sie
          prosze co do takich tekstów bo club jeszcze nie dziala a Ty juz wydajesz taki
          osąd nie wiesz to sie nie udzielaj!!!!!!! Nikt nie kaze Ci tam chodzić więc...
        • Gość: Aga****** Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:53
          Fakty to sobie poogladaj w telewizji naprawde nie wiem skąd Ty masz takie
          informacje ups przepraszam FAKTY i jeszcze jedno nie pisze sie club night tylko
          NIGHT CLUB.....
    • Gość: Aga****** Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:44
      Myślę że najlepiec będzie wstrzymać sie od opinii tylko po prostu przyjść na
      otwarcie i przekonac sie.Gdybanie nic nie da a jedynie może
      zaszkodzic.Poczekamy zobaczymy.....SOTHIS tO FAJNA NAZWA TAKA ZACHECAJACA..
    • Gość: AAAniaAAA Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:46
      Klub idzie w dzierżawę - dwóch panów to wzięlo - jeden jest znany z duzego
      projektu muzycznego BRATA czyli pana M.K.
      • Gość: ddsd Re: SOTHIS zamiast Katakumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:01
        dwóch ? raczej trzech panów, jeden znany z dużego muzycznego jak piszesz a
        dwóch pozostałych to zagadka.
    • Gość: Miecio A co z Royal Club? IP: 66.207.104.* 26.11.05, 00:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka