Gość: CzarniRadom IP: *.udn.pl 25.11.05, 16:44 Czy kibice Czarnych są bezczelnie zostaną nie wpuszczeni na mecz siatkówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.udn.pl 25.11.05, 16:46 OTO JEST PYTANIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II 25.11.05, 21:03 A ja mamdość grupki gó..arzy,którzy sami już nie wiedzą o co im chodzi! Chłopcy mają coraz większe szanse na to , aby w przyszłym sezonie grać w {LSie. Czy ta grupka szczeniaków walcząca o coś co dawno już nie istnieje będzie w stanie utrzymać zespół w pierwszej lidze?Jeżeli nie to niech siedzą cicho i nie przeszkadzają! Niech popatrzą na to co ma miejsce w Gorzowie WLKP.Gó..arzom dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II 25.11.05, 21:10 jak w czeskim filmie-gdyby głupota ludzka mogła latać , latałaby jak gołębica! AGó..ale całe szczxęścia ,że ta głupota piewców Czarnych nie ma takich możliwośći!Gó..arze do szkół , a nie na stadiony!!!Wisi mi to co o mnie napiszecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) jolunia55 to MIRIAM :) IP: *.udn.pl 25.11.05, 22:26 no to ty Miriam jestes jak ci wisi buhaha Popytaj siatkarzy co onas kibicach sadza ich zdanie jest najwazniejsze ze nas popieraja Czarni 3-0 Skra II wole Czarnych w 3 lidze niz jadar w LM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyJOLUNIA55iRAA Re: jolunia55 to MIRIAM :) IP: *.udn.pl 25.11.05, 22:45 Dobre,dobre nie najgorsze.Moze Jolunia55 to siostra RAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: jolunia55 to MIRIAM :) IP: *.udn.pl 26.11.05, 10:24 Ten mecz czarni powinni wygrac znów godzine z prysznicem trójke do jaja.Nie zgodne z prawem jest nie wpuszczenie kogoś na zawody sportowe jeśli jest trzeźwy i nie zawiera jego wygląd rzeczy faszystowskich lub ich nie rozgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi_ZKS Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:34 > przeszkadzają! Niech popatrzą na to co ma miejsce w Gorzowie WLKP Od Stilonu to ty sie jadarynko odp..dol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi_ZKS Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:36 O przepraszam: GTPS-u! No bo przecież jak można dopingować coś co nie istnieje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II 26.11.05, 10:39 Jadarynka to brzmi dumnie!!!Lepiej niż niewyżyci pseudokibice co to się boją każdej krytyki!A teraz powiem wam tak jak Wy mi -odp.... sie od jadarynek zasrańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOeLL Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.elarnet.pl / 193.238.183.* 26.11.05, 11:24 Jolunia, nie wiem ile masz lat, ale podejrzewam, że niektóre osoby popierające nasze działania mogły by być Twoimi ojcami. Jeszcze jedna prośba- jeżeli Twoi starzy wyzywają Cię od gó..arzy i zasrańców to napisz o tym do Bravo Girl, a nie w prostacki sposób próbujesz się dowartościować. P.S. Jeżeli masz chociaż odrobinę inteligencji i samokrytyki to nawet mie nie odpisuj. Chociaż wątpię w Twoją inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II 26.11.05, 12:32 Zdziwył byś się,może to ja mogłabym być Twoją matką?Czy Wy macie priorytet na obrażanie ludzi wyznających inne poglądy niż wasze?Jak mnie się obraża to jest ok,a jak ja się odgryzę to jestem od razu głupią gęsią Miriam z fiutem do pasa? Coś mi się wydaje ,że to ja nie mam ochotę na dysputę z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.udn.pl 26.11.05, 20:27 Teraz jolunia55 checie demonstracji później legalnych związków a jeszcze później będziecie chcieli adoptować dzieci takim zboczeńcom jak Ty mówię stanowcze nie.Dziś Czarni niestetety przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II 27.11.05, 15:54 Tolek,czy ty wiesz chociaż o co Ci chodzi.Jeżeli chcesz wygłaszać tu na tym forum poglądy ojca Rydzyka to chyba Ci się popiprzyły strony!Nie obrażaj mnie! Sztuka ana tym polega,aby czytać tekst/to co ja napisałam/ze zrozumieniem.Ja tu nie pisałam ani słowa o moich preferencjach seksualnych!Czytania ze zrozumieniem uczą w pierwszych latach życia człowieka,w wieku lat siedmiu! Jeżeli czytasz i nie rozumiesz treści to nie ubliżaj mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.udn.pl 27.11.05, 17:26 Jolunia przecież Tobie podobni chcieli demonstracji.Ty jako Miriam jesteś nie lepsza.Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOeLL JOLUNIA- PRZECZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM IP: *.elarnet.pl / 193.238.183.* 27.11.05, 11:48 "A ja mamdość grupki gó..arzy,którzy sami już nie wiedzą o co im chodzi!"- tak się dziwnie składa, że doskonale wiemy o co nam chodzi. Nie będę Ci tego po raz kolejny tłumaczył. Jeżeli uważasz, że w tym co robi kupidura (nie zasługuje, żebym jego nazwisko pisał z dużej litery) nie ma nic złego to gratuluję wartości zyciowych. Skoro twierdzisz, że jesteś starsza to z całego serca Ci zyczę, że Twoje dzieci miały taki system wartości jak kupidura- może wtedy przejrzysz na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) I liga siatkarzy: CZARNI - Skra II IP: *.udn.pl 27.11.05, 17:27 Zdziwył byś się,może to ja mogłabym być Twoją matką? TO TY STARA DUPA JESTEŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: I liga siatkarzy: Jadar - Skra II IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.11.05, 23:44 odmowa wpuszczenia na imprezę masową np. spotanie piłki siatkowej osoby, która nabyła bilet i nie stwarza zagrożenia dla innych osób stanowi wykroczenie. Kibice czarny nalezy zawiadomić Policję o popełnieniu wykroczenia przez organizatora meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek kupidura i jego cyrk obwoźny IP: *.udn.pl 27.11.05, 10:46 I tak się od nastepnego meczu zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: I liga siatkarzy: Jadar - Skra II IP: *.udn.pl 27.11.05, 11:52 Dziwne dla mnie jest,że obok troski o wynik meczu pojawia się kwestia kto może być kibicem a kto nie.Ja kibicem jestem od 35 lat i nawet za czasów najgorszej komuny nikt nie ośmielił się zabronić wejścia na mecz choćby grupie kibiców.Miejsca na meczu jest dużo i dla sympatyków Jadaru i Czarnych.I te dwie grupy powinny mieć równe szanse.W chwili obecnej tak nie jest. Jest to problem organizatorów,niedojrzałych organizatorów.W ten sposób nie stworzy się widowiska.Skandalem jest natarczywe obmacywanie przy wejściu do Hali MOSIR i ta atmosfera robienia zdjęć, czucie nieświeżego oddechu ochroniarzy obok siebie na trybunie po lewej stronie.Nie jestem gó..arzem i bardzo proszę o poważne potraktowanie mojego zdania.W prawdziwym sporcie tradycja jest nieodzowną częścią sukcesu.Nie byłoby Jadaru gdyby nie było Czarnych.Prośba do możnych klubu,zastanówcie się Panowie czy nie lepiej znzleżć kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś