Dodaj do ulubionych

po co tylu skarbowcow?

07.12.05, 20:24
czy ktos się zastanawiał po co w Radomiu jest tak duzo zatrudnionych
pracowników aparatu skarbowego?Miasto ledwie dyszy, bieda wszędzie a oni mają
wynagrodzenia ministerialne.Widuje wiele znajomych twarzy które w godzinach
pracy robią sobie zakupy.Moze ich ktoś też kontroluje?
Obserwuj wątek
    • Gość: MIś Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:34
      Po to żeby kontrolowali takich jak Ty :)
      A wierz mi ich pensje są mniejsze niz Twoja :)( Przynajmniej pensje tych co
      kontrolują )!!
      Modl się żebys nie musiała kupic kasy fiskalnej bo skończą sie dobre czasy !!
      Tak jak dla taksówkarzy !!
      Pozdrawiam
      • handlarka Re: po co tylu skarbowcow? 07.12.05, 21:00
        a powinny ,mieć pensje wieksze niz moja?nikomu nie zazdroszcze, moj czas
        pracy to znacznie dluzej niz osiem godzin, nie mam urlopu, kawe pije jak mam
        czas i to w plastikowym kubku, nie mam czasu na choroby a jak zus oplace dzien
        po terminie to nie mam swiadczen z powodu choroby, nie moge sobie pozwolic żeby
        zostawic stragan i wyskoczyc na zakupy do M1, czy do kosmetyczki.Nie boje sie
        kasy fiskalnej, to podle myslenie jezeli ktos tak uwaza, najlatwiej jest dobrac
        sie do tych co ciezko pracuja, taksowkarze tez nie maja lekko, a co do kas to
        ja mam pomysl gdzie jak najszybciej powinny sie znaleźć; w gabinetach
        lekarskich,u adwokatow i.td.
        • Gość: Miś Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:08
          Ja nie mam nic przeciwko Tobie - tylko przeciwko nieuczciwym handlarzom !!
          Jeśli chodzo o uczciwych taksówkarzy -to ich zarobki siegały wysokosci rzedu 20-
          40 tysięcy złotych miesięcznie a płacili zryczałtowany podatek !! Teraz to sie
          skończyło !!
          Masz racje - następni w kolejce sa lekarze i prawnicy !! Dziwne jest że każdy z
          nich narzeka jak to ma źle - jak to za 1000 zł musi pracować w szpitalu - a
          prywatnie jeździ samochodami za kuupe kasy i buduje piekne domy !!
          Zobaczymy czy nasz nowy rząd weźmie sie i za nich ??
          Pozdrawiam
          • Gość: Jacek_placek Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:26
            Misiu głupawko chodząca policz ile godzin musiała by jeżdzić złotówa żeby mieć
            20 tysięcy samego obrotu a nie zarobku. Zarobek to jest ta część kasy która
            zostaje na czysto, misiaczku pustaczku. Pi razy oko aby otrzymać na czysto 20
            tysięcy trzeba by było mieć ok 80 - 100 tysięcy obrotu. Jeśli czyta to jakiś
            taksiarz to niech policzy ile tysięcy kilosów trzeba przejechać aby ZAROBIĆ 20
            tysięcy. MISIACZEK jest chyba właśnie jednym z tych niepotrzebnych skarbowców.
            misiu zdrówka w pustaczku życzę.
        • Gość: ppp Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.05, 22:01
          czy powinni miec pensje wyzsze od pani???to zalezy,zakladajac ze jest pani
          handlarka prowadzaca handel z tzw"reki" to przepraszam ale do kogo chce sie
          pani porownac jesli chodzi o ciężar pracy?stac i handlowac kazdy umie,ciężko
          pracować umysłowo juz nie(zwlaszcza gdy trzeba sie znac na prawie podatkowym,na
          bierząco przepisy znać).
          • muszka40 Re: po co tylu skarbowcow? 08.12.05, 15:40
            czlowieku o czym Ty mowisz? ja mam tez wyzsze wyksztalcenie i niestety według
            Ciebie robie to co robia czarnuchy, ktore na niczym sie nie znają.Wyobraż
            sobie,że ja sama prowadze sobie ksiązke przychodow i rozchodow, sama pracuje
            żeby cos zarobic sama sprzadzam wszelkie dokumenty wlacznie z ZUS i ja sie na
            niczym nie znam?Ty jesteś.... a zreszta to nie w mojej naturze żeby takiego
            płytkiego goscia oceniać.Poprostu masz szczeście lub uklady że pracujesz w tym
            elitarnym UKS, jestem nawet pewna że uklady.A przepisy to ja znam moze nie
            wszytkie ale znaczniej wiecej anizeli tylko skarbowe.
        • Gość: eee Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 23:14
          no i Notariuszy (za byle akt biorą ok.350zł) bez fiskalizacji
    • Gość: ona Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.radom.pilicka.pl 07.12.05, 20:45
      ich koniec jest bliski; szykuja sie czystki i zostaną "koledzy kolegów"
    • Gość: ppp Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.05, 21:07
      po to zebys miała o czym pierdoły pisać...ministerialne zarobki???ktoś ci
      głupot naopowiadał a ty łyknełaś jak młody pelikan..tak na marginesie to
      prawdopodobnie zaczęłaś ten wątek z powodu kontroli którą przeprowadzono u
      ciebie(albo kogoś z bliskiego ci grona osób)i wyszły jakieś
      nieprawidłowości...czyż nie?
      • henrry Re: po co tylu skarbowcow? 07.12.05, 21:48
        ten "ppp" to jakis zfrustrowany kontrolerzyna pewnie.A tak wogóle to wątek
        jest "po co tylu skarbowcow?".I ja tez tak uwazam po co?co do wynagrodzenia nie
        zajmuje stanowiska bo kazdemu nalezy sie odpowiednie wynagrodzenie.
        • Gość: ppp Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.05, 21:55
          nie jestem nim i nie chciałbym być(chyba ze by płacili procentowo od
          ujawnionych nieprawidłowości w rozliczaniu podatków).Wiem za to napewno ze
          wygadywanie glupot na temat zarobkow pracownikow UKS niczemu dobremu nie
          sluzy,swiadczy jedynie o ciemnocie i braku rozeznania w
          rzeczywistosci.Poruszony watek jest jak najbardziej bezsensowny,tak jak i twoj
          tok rozumowania(skad ci przyszlo do glowy ze pracuje w UKS???).
          • henrry Re: po co tylu skarbowcow? 07.12.05, 22:12
            myslalem,ze w Urzędzie Skarbowym, ale skoro prostujesz w UKSie to tym bardziej
            jesteś... no zreszta jaki jestes to juz zaprezentowales.Co do UKSu to o
            niektorych osobach mozna wiele, oj wiele ciekawego napisac, ale moze zostawmy
            to na pozniej.pozdrawiam.
            • ciekawskibardzo Re: po co tylu skarbowcow? 07.12.05, 23:14
              henrry wal prosto z mostu co wiesz o tych niektorych prownikach UkSu moze byc
              calkiem ciekawie
              • Gość: ppp Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 00:15
                a co on tam może wiedzieć,tyle co w maglu podsłuchał albo w gazetach
                przeczytał,wystarczy ze nie rozroznia Urzedu Skarbowego od Urzedu Kontroli
                Skarbowej.
                • henrry Re: po co tylu skarbowcow? 08.12.05, 14:53
                  rozrózniam i mam nawet kontakt wyobraz sobie zarówno z UKSem, US, i IS. Co do
                  UKSu to dobrze,ze mamy znacznie zmniejszoną obsade niz przed laty.Ale jeszcze
                  i tak to zapracowane towarzystwo ma zbyt wiele czasu na rózne nie zwiazane ze
                  sluzbowymi obowiązkami zajęcia.Znam tam większośc zatrudnionych, może i Ciebie
                  szanowny "ppp" znam, jak ten wątek sie rozkręci no to moze i ja coś wyjawie
                  ciekawego.Chyba troche zeszlismy na inny tor bo " handlarka" napisla,ze tam sie
                  niezle zarabia i ogolnie skarbowcow jest za duzo w Radomiu.Jeżeli temu
                  panu"PPP" nie odpowiada praca na Struga w cieplarnianych warunkach, to ma
                  mozliwośc walnąć tę robotę i przenieśc sie nieco dalej i zarabiac
                  krocie.Jestem ciekaw ilu pracowników aparatu skarbowego jest zatrudnionych w
                  Radomiu.
                  • Gość: ppp Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 18:46
                    nie bede dalej ciagnał tematu bo do niczego to nie doprowadzi.Natomiast co do
                    zarobków to nie wiem jak ty czytasz moje posty ale ci urzednicy powinni
                    zarabiac conajmniej z 3 razy tyle co teraz,za ten ciężar pracy jaki
                    wykonują.Tyle z mojej strony.
                    • Gość: Miecio Polikwidowac skarbowki i po krzyku! IP: 66.207.104.* 12.12.05, 19:18
    • Gość: max Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 08:58
      zlikwidować urzędy skarbowe i ich nierobów !!
      • Gość: D :) Re: po co tylu skarbowcow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:29
        Tak jasne - to wtedy wszyscy beda robic takie wałki że szok !!
        • Gość: max Re: do D IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 10:44
          walłki ? dlaczego tlko robia to urzędasy!
          • neodyzma Re: do D 08.12.05, 19:43
            a ile teraz zarabia komisarz skarbowy? bo chcialbym wiedziec ile zarabialby
            gdyby dostał trzy razy wiecej tak jak sobie wyobraza to -ppp-?
            • Gość: ppp Re: do D IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 20:31
              na ręke bierze 3000zł
              • Gość: ppp Re: do D IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 20:32
                napewno nie więcej,może nawet mniej
                • Gość: ppp Re: do D IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 20:32
                  i to bez względu na staż pracy!
                  • neodyzma Re: do D 08.12.05, 20:50
                    rzeczywiście niewiele zważywszy,ze wiedza i odpowiedzialność za wykonaną pracę
                    przekracza lekarza
                    • Gość: ppp Re: do D IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 21:48
                      z odpowiedzialnością lekarza to może nie porównujmy bo ta jest specyficznego
                      typu.ale że niewiele to fakt,tylko każdy myśli że oni koszą niewiadomo ile,co
                      jest wierutną bzdurą.Nikt nie docenia ciężaru pracy i ogromu wiedzy jaką trzeba
                      posiąść.A to że nikt nie lubi płacić podatków to już inna historia(nie
                      wspominając o kombinatorach)....Pozdro
                      • henrry Re: do D 08.12.05, 22:57
                        mam pytanie,czy Ci inspektorzy lub komisarze skarbowi wykazali sie jakąs
                        szczególna pracowitością?? Czy poza typu "handlarkami" ujawnili cos np. z j
                        • henrry Re: do D 08.12.05, 22:59
                          cos znacznie wiekszego? moze cos z czarnej strefy co? bo za trzy tysiace to
                          trzeba troche popracowac.
                          • pyskowka Re: do D 09.12.05, 11:59
                            zawsze będą my i oni.Nikt nie lubi byc kontrolowany.No ale niestety tak
                            funkcjonuje caly świat.Nie moze być zupelnej nieograniczonej swobody.Każdy
                            decydujac sie na działania zarobkowe musi sobie zdawac sprawę,ze jego uczciwośc
                            bedzie od czasu do czasu sprawdzona przez odpowiednie sluzby zgodnie z
                            obowiazującym prawem.I nic nadzwyczajnego się nie dzieje jeżeli ktos
                            przestrzega przepisow prawa.Moze byc taka czynnośc dotkliwa i nieprzyjemna dla
                            tych, ktorzy zachowuja sie wbrew prawu.Trzeba tez wiedzieć,ze kontrole nie sa
                            prowadzone tak czesto żeby to było bardzo dotkliwe.Byly czasy,że potrafiono
                            podatnika nękać nawet co kilkanaście dni.Proszę sie nie obrazac na UKS czy inne
                            sluzby prosze nie zadroscic wynagrodzenia bo nic za darmo sie nie otrzymuje.
                            • egzema5 Re: do D 12.12.05, 16:33
                              czy skarbówka zajęla sie szanownym wlascicielem stacji paliw na Zbrowskiego,
                              ktory kradł nalezny podatek WAT? Bo sprawa odpowiedzialności karnej za
                              spowodowanie niebezpieczeństwa dla zycia lub zdrowia to juz chyba temat dla
                              prokuratury.Slyszy sie że ten pan jest nietykalny i że jego zaslugi o koneksje
                              sa wazniejsze od prawa?.
                              • Gość: Miecio Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 12.12.05, 16:40
                                Plebania w mariackim to istny palac!
                                • mocher2 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 12.12.05, 16:51
                                  ty grzeszniku co ty wypisujesz, toc to swiete miejsce i naszym pasterzom naleza
                                  sie takie drobne przewileje.To wybrancy tam mieszkaja i oni na to zasluguja a
                                  ty nie plugaw wiecej.Nie wspominaj wiecej o podatkach od braciszkow bo ci jezyk
                                  uschnie.
                                  • Gość: Miecio Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 12.12.05, 17:56
                                    No ale moze PiS wprowadzi zmiany i bardziej sprawiedliwe przepisy!
                                    • strong13 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 12.12.05, 23:27
                                      jakie zmiany moga wprowadzic?tu sie nic nie zmieni.Podobno wszytkich pracownikow
                                      aparatu skarbowego na terenie Radomia jest 780( slownie siedemset
                                      osiemdziesiąt sztuk)przemnozyc to przez minimalna pensje 3000zł bez roznych
                                      smiesznych dodatków to jaka to kwota? Może ktos przeliczy to co?Ale to nie
                                      koniec sa w tej instytucji twardziele ktorzy zarabiaja po 6000zl, a
                                      naczelnicy podobno maja po 12 tys.Mam powazne watpliwosci czy handlarka ma
                                      przynajmniej polowe tego co oni.pozdrawiam.
                                      • Gość: Lidka Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.sympatico.ca 13.12.05, 01:24
                                        Tak to wszystko jest smutne - czarni nigdy nic nie zaplacom, a przykladem jest nasz Wielebny
                                        Ojciec Dyrektor, ktory pewnie niedlugo zostanie swientym jak Najwienkszy Polak!

Gdzie jest kasa na "ratowanie" Stoczni? Gdzie podatki za radyjo?
                                        • mocher2 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 13.12.05, 18:22
                                          bezbożnica, zamilcz!!!
                                          • muszka40 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 13.12.05, 18:45
                                            czy dane ktore napisal strong są prawdziwe?Jezeli tak to komentarz jest zbedny
                                            w kwestii oszczednosci w naszym kraju.
                                      • Gość: nie_lubie_bzdur Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 20:53
                                        chyba mówisz o czarnym aparacie skarbowym, tym co w sutannach chodzi, bo
                                        pracowników skarbówki w Radomiu jest około połowy tego co podałeś
                                        • Gość: Miecio Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 13.12.05, 21:06
                                          Ci ze skarbowki chociaz placa podatki, a czarni tylko kradna!
                                    • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 13.12.05, 20:42
                                      niech wprowadzą podatek liniowy 16% i wszyscy będą zadowoleni, a nie lepiej
                                      zarabiający będą utrzymywać nierobów,przestępców i inne robactwo
                                      • Gość: skarbowiec Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 20:55
                                        ktos tu pisze bzdury o zarobkach pracowników skarbówki.Pracuje od 8 lat i moja
                                        pensja nie przekracza 2 tys.
                                        • Gość: Lidka Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.sympatico.ca 14.12.05, 01:12
                                          A tacy sukienkowi nie musza pracowac i jeszcze majom na dziewczynki, nie mowionc o
                                          zachodnich samochodach!
                                          • Gość: Miecio Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 14.12.05, 15:04
                                            A co, moze maja jezdzic polskimi?
                                        • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 14.12.05, 18:32
                                          ja pisałem że nie wiecej niz 3000 na reke bierze komisarz skarbowy,ty ile
                                          zarabiasz to napisałeś,ale napisał bys jako kto tam pracujesz jeszcze i bedzie
                                          ok,pracownik pracownikowi nierówny.
                                          • Gość: inny skarbowiec Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 82.139.40.* 14.12.05, 19:16
                                            Ja pracuję właśnie jako komisarz skarbowy i też nie zarabiam 2 tys. na rękę.
                                            Możnaby powiedzieć, że piszesz prawdę - istotnie, to nie więcej niż 3.000
                                            • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 14.12.05, 20:02
                                              no nie bede dyskutował na ten temat, zakładam że piszesz prawdę,także niech
                                              ludzie sami sie przekonaja czy to taki dochodowy zawód.Pozdro
                                        • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 14.12.05, 18:34
                                          tak czy inaczej kolejny przykład na obalenie mitu o
                                          ministerialnych "gażach"pracowników urzędu skarbowego
                                          • Gość: Miecio Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 14.12.05, 20:35
                                            No a ks.Jankowski dalej jezdzi Merolem i sie smieje popijajac wlasne wino!
                                            • ciekawskibardzo Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 14.12.05, 22:35
                                              a po co wy skarbowcy za takie glodowe pensje tak sie męczycie? Tyle wiedzy w
                                              głowkach tyle znajomosci przepisow nawet pana Kluske zalatwiliscie jestescie
                                              straszne madrale.A jak tam zycie na koszt podatnikow co? A imprezki balangi
                                              bywaja takie?
                                              • Gość: Miecio Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: 66.207.104.* 15.12.05, 16:01
                                                Lepiej przywdziac czarna suknie i ludziom w glowach mieszac?
                                        • charlekin Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 15.12.05, 21:46
                                          Ty Skarbowcu dziwny pracujesz od osmiu lat za 2000zl? Albo jestes miernota
                                          zwykla albo jestes portierem.Nie ponizaj kolegow bo sie obraza że za takie
                                          glodowe pensje pracują.Coś fantazjujesz chyba.Powiem Ci tak że nie znam żadnego
                                          inspektora ktoryby zarabial ponizej 5500 zł.To jest wląsnie patologia bo to
                                          samo robi komisarz lub wiecej i zarabia ponizej 3000zl, ale tu tez trzeba miec
                                          uklady.
                                          • muszka40 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 15.12.05, 21:50
                                            A ile zarabia Pam Naczelnik "Z" z UKSu ? Slyszalam że 20.000zl.
                                            • muszka40 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 17.12.05, 11:19
                                              i co nikt nie wie ile zarabia Pan Nczelnik? A czy ktoś wie jaka on dysponuje
                                              wiedzą merytoryczną?
                                              • Gość: Lidka Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.sympatico.ca 17.12.05, 13:54
                                                Oraz jakom wiedzom tajemnom?
                                                • Gość: kto$iek Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.12.05, 18:35
                                                  niech koscioly nie placa podatku, bo wiecej trzeba bedzie wrzucac na tace:D
                                          • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 21.12.05, 16:44
                                            jak sobie pod stołem zarobią te 5500 to ich sprawa i ryzyko..pogratulować
                                            znajomych inspektorów
                                            • pepepe3 Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? 21.12.05, 17:16
                                              Gość portalu: ppp napisał(a):

> jak sobie pod stołem zarobią te 5500 to ich sprawa i ryzyko..pogratulować
                                              > znajomych inspektorów
                                              co Ty bredzisz o jakim stole? chyba palisz głupa jak ten podstarzaly
                                              pelikan.Normalnie na świecie inspektor bierze na łape pięc i pól kola i gó..
                                              robi bo za niego zapieprzaja te nizsze komisarze i tak dalej.I nie praw bzdur
                                              jakbys cierpial na bol brzucha.Tylko że to zwykle sa zgredy i skrobigarczki
                                              cicho siedza.
                                          • Gość: ppp Re: Kiedy koscioly zaczna placic podatki? IP: *.104.udn.pl 21.12.05, 16:46
                                            albo tak cię poważają że ci żenia takie kity a ty łykasz jak młody pelikan
    • Gość: kto$iek lepiej zeby byly te skarbowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.12.05, 18:34
      organizacja pracy nie wzrasta, ale mniej osob jest bezrobotnych:], co prawda
      bylbym za tym zeby w ogole nei bylo skarbowego, ale to juz inna kwestia=)
      • kipura Re: lepiej zeby byly te skarbowe 20.12.05, 19:08
        a ja jestem zatem zeby byly skarbowe, jakie kobitki tam pracują chcialoby sie
        zeby kontrolowaly bez przerwy.Wpadla mi jedna w oku.
        • henrry Re: lepiej zeby byly te skarbowe 21.12.05, 10:08
          która? jaki urząd?
          • kipura Re: lepiej zeby byly te skarbowe 21.12.05, 15:16
            z UKSu, jest sexi slów brakuje.
    • Gość: ewa Re: do Miecia IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.05, 09:45
      Mieciu czas na lekarza !!!
      • ciekawskibardzo Re: do Miecia 22.12.05, 22:22
        Ewa no cos Ty? Zostaw Miecia po co Ci on ?
        • Gość: Miecio Re: do Miecia IP: 66.207.104.* 22.12.05, 22:34
          Czas na zamkniecie UKS-ow, Sanepidu, PIH, PIP-u i burdeli w Pomrocznej !!!
          • ciekawskibardzo Re: do Miecia 27.12.05, 00:14
            Ewa Ty z UKSu czy z Mazowieckiego? W UKSie chyba nie ma Ewy co?Jest w UKSie
            taka jedna że dech zapiera,zeby do mnie na kontrole przyjechała.Naczelnik to
            ma ekstra takie kobitki tam pracuja.Coś przykombinuje żeby TA.... do mnie
            przyjechala ale bez kolegi...
            • neodyzma Re: do Miecia 29.12.05, 23:19
              ciekawe jak skarbowcy witaja Nowy Rok co?Czy szaleja gdzies czy rozmyslaja
              jakby tu zaraz po sylwku walnac komus.Ja pozdrawiam Pana Bogusia z UKSu to
              poczciwina gośc tylko cos mu sie nie wiedzie w zyciu.Panie Bogdanie glowa do
              gory.
              • mochniej Re: do Miecia 09.01.06, 15:34
                jakie plany maja "skarbowcy" na ten rok? Czy nowa władza zmusza ich do dzialan
                bardziej restrykcyjnych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka