Dodaj do ulubionych

Prezenterki w Dami TV

IP: 81.15.184.* 18.10.02, 18:24
... czy TK Dami posiada dla swych prezenterek jakiś fundusz reprezentacyjny ?
Czy są jakieś castingi na to stanowisko pracy, czy tradycyjnie jest
to "kuzynka prezesa", gdyż nie "przykuwają" one zbytno uwagi. A może to i
dobrze bo liczą sie przede wszytkim podawane wiadomości, które niestety
zazwyczaj bywaja złe.
Obserwuj wątek
    • mad27 Re: Prezenterki w Dami TV 21.10.02, 14:46
      hi hi ... ale pomyś jakbyś się czuł spotykając panią prezenterkę idąc ciemnym
      korytarzem budynku DAMI :))))
      • Gość: Jakub. Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.org 22.10.02, 09:19
        Istotnie,Panie prezenterki w TK DAMI są nijakie.Brak wyglądu,profesjonalizmu i
        źle ubrane - to właściwie cały obraz naszej ukochanej kablówki.
        Jeżeli dodać do tego niewłaściwie dobierane tematy ( zbyt mało o najważniejszych
        problemach Radomia,za to dużo o pierdołach,o wybranych opcjach politycznych i
        kościele ),to nie najlepiej wypada ona w moich oczach.
        Swoją drogę myślę,że czas najwyższy zacząć mówić o paskudnych ,wręcz
        kryminogennych praktykach stosowanych wobec abonentów przez "szacowną" DAMI.
        Ale o tym nieco później.
        • Gość: Głos Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 11:49

Oczywiście można redakcji i prezenterkom stawiać różne zarzuty.Na pewno wiele
          można zrobić lepiej. zastrzegam, że nie pracuję w redakcji Dami i nie jestem z
          nia związany.Wiem jednak co - nieco o realiach finansowych i
          technicznych.Powiem banał: przygotowanie dobego programu sporo kosztuje. Koto
          ma to sfinansować?Rynek reklamowy w Radomiu? Żarty. Abonament - przecież
          kablówka to nie tylko program lokalny,nie wiem ile wydają na proglam lokalny.
          Profesjonalizm i szkolenia, stroje,wizażyści - ludzie - zgadnijcie ile
          kosztowałaby was wtedy kablówka.Pamiętam, nie tak dawne czasy gdy program
          lokalny był znacznie bogatszy. Ale mamy recesję, może nie wszyscy to zauważyli.
          mam nadzieję, że informacje lokalne będą ukazywać się w radomiu. Oby na
          najwyższym poziomie!
          • Gość: Teresa Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.remote.4it.net.pl 27.11.02, 13:56
            Ta nowa blondynka mogłaby się lepiej ubierać, szczególnie gdy robi materiały w
            terenie(wywiady, relacje z konferencji prasowych). Kilka razy widziałam ją w
            takim nietwarzowym sweterku na oko z czasów jej (tzn. prezenterki) szkoły
            podstawowej. Zresztą panowie redaktorzy w materiałach "z miasta" też nie
            prezentują się najlepiej (jakieś golfy i inne sweterki...).
            Powinni brać przykład z kolegów i koleżanek z lokalnego programu POLSATU...
          • Gość: Teresa Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.remote.4it.net.pl 27.11.02, 14:16
          • Gość: Teresa Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.remote.4it.net.pl 27.11.02, 14:16
    • Gość: kibic Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 15:27
      Dajcie spokój dziewczynom. Zacznijcie od prezenterów. Dariusz Osiej ?
    • Gość: Pablo Re: Prezenterki w Dami TV IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 07:44
      Gratuluje tematu. Może powinniśmy o tym mówić częściej - to byłyby jakieś
      zmiany na lepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka