Dodaj do ulubionych

CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!!

IP: *.autocom.pl 13.12.05, 13:20
Obejżałem sobie filmy na stronie kibiców Czarnych Rdaom www.czarni.pl To co
obejżałem i całe te zajścia nadają się do sądu.
Obserwuj wątek
    • Gość: michu Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 13:27
      A co się działo???
      • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 13.12.05, 13:32
        Wejdź na strone Czarnych i na głównej są filmy.Po obejżeniu sam napiszesz co
        było w nich bulwersującego.
    • Gość: michu Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 13:36
      Ales ineligentny , nie mam odtwarzacza do tego typu plików stąd pytam co było???
      • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 13.12.05, 15:30
        Ochroniarze wpuszczający na mecz nie wpuszczali na mecz kibiców ktrzy nosili
        barwy klubu Czarni Radom.Nie chodzi tu tylko o szaliki.Dopuścili sie
        rękoczynów,popychając ludzi min pana w wieku ok 55-60 lat.
        • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 13.12.05, 16:33
          Ciekawe co jeszcze wymyślą?
          • Gość: KR! Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:28
            Obejrzałem te filmiki to istny skandal.Co na to władze miasta radni rady miejskiej czemu nikt nie chce pomóc kibicom Czarnych Radom dlaczego ich nie wpuszcza sie na halę na mecze ich ukochanego klubu.Swego czasu rok temu w drugirj lidze kibiców Radomiaka nie chciano wpuścić do Kielc na mecz z Koroną , zabronić mieli kielczanie wstępu ludziom urodzonym w Radomiu wejścia na stadion.Ludzie to parodia mamy wolnosć żyjemy w III RP a tu takie bagno się dzieje.Popieram kibiców Czarnych Radom.
            • Gość: Kibic Czarnych z K Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 13.12.05, 22:30
              Kibice Czarnych z Fan Klubu z Krakowa przyłączają się do protestu przeciw
              bezprawiu!!!
              • Gość: kibic Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 13.12.05, 23:35
                Wasz byly czlonek i ciagly sympatyk siatkowki jest rowniez z wami! Dziwie sie włodarzą klubu czy tak ciężko osiągnąc kompromis i dogadać sie z KK i mieć najlpeszy doping w lidze! Człon w nazwie to chyba niezbyt dużo a efekt i atmosfera na i wokół klubu duuużo lepsza....
                • Gość: poprostu Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 13.12.05, 23:36
                  Członek czego?Kibic kogo?
                  • Gość: kibic Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 14.12.05, 19:46
                    Były członek Klubu Kibica Czarnych Radom i miło wspominam tamten okres, wyjazdy, doping, atmosfere,amatorska gre na hali....
                    a Kibic Czarnych Radom(obecnie Jadaru) i siatkowki
                    • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 14.12.05, 20:14
                      Ale dalej jesteś wierny barwom czarnych czy tez zmieniłeś barwy ?
                • Gość: Ciekawy Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.udn.pl 14.12.05, 10:42
                  Co to za klub są ci Czarni Radom i w jakiej dyscyplinie sportu występują, bo
                  jakoś nigdzie nie mogę natrafić na istnienie takiej drużyny i takiego klubu?
                  • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 14.12.05, 13:30
                    Czarni Radom to klub powstały w 1921r.Posiada obecnie sekcję siatkówki.
                    • Gość: KR! Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:34
                      Powinno się znaleźć kompromis idealne rozwiązanie to zrezygnowanie z jakiejś prowincjoanalnej nazwy JADAR a zastapienie jej kulturalnej wiekowej będacej od zawsze w Radomiu mianowice CZARNI RADOM!Kibice CZARNYCH byli są i bedą w Radomiu:)
                  • Gość: Radomianin Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: 213.17.170.* 14.12.05, 16:00
                    Jak nie jesteś z Radomia to jak możesz znać drugi po Radomiaku najstraszy klub
                    radomski ? Ale coż miesjca urodzenia się nie wybiera...
                    • Gość: precelek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 14.12.05, 17:40
                      Jeśli to było do mnie to już odpowiadam.Mieszkam w Krakowie tutaj obecnie
                      pracuję.Pochodzę z Radomia a w pogoni za chlebem osiedliłem się w
                      Krakowie.Mieszkając w Radomiu chodziłem na mecze siatkarzy Czarnych.Uważam,że
                      pan Kupidura bardzo źle sie zachowuje gdyż kibice Czarnych zawsze byli
                      kojarzeni z bardzo dobrym dopingiem.
                      • Gość: KR! Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:11
                        Prezes Kupidura zachowuję sie nie fair wobec kibiców ale ma do tego prawo w końcu jak to wynika z głupoty społecznej w Polsce ma kasę może wszystko nikt mu w Radomiu nie podskoczy ani radni ani prezydent nikt nie chce poprzeć kibiców CZARNYCH RADOM.....
                        • Gość: ol Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 14.12.05, 23:14
                          Z tym nikt bym nie przesadzał.Fryszkowski wyleciał min ze idenfikował się z
                          Czarnymi
                          • Gość: bolec! Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:59
                            Mam pytanie do Ol. Czemu piszesz z jakieo powodu wyleciał pan Fryszkowski jak
                            nie orientujesz sie w temacie bajkopisarzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: bolec do sedesu Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:28
                              Akurat wiem ze chodzi o dwie sprawy Czarni i picie
                        • Gość: Pragmatyk Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.udn.pl 15.12.05, 11:21
                          Całe szczęście, że ktoś taki jak Kupidura z pieniędzmi zechciał kupić upadłość
                          po Czarnych, na których wszyscy się wówczas wypieli, bo dzisiaj mielibyśmy
                          wspaniałą historię radomskiej siatkówki (gdyby znalazł się taki, który by ją
                          spisał) zamiast drużyny walczącej o ekstraklasę. A fakt jest taki, że skoro
                          wykłada pieniądze i w dodatku swoje to ma prawo żądać czegoś w zamian. Life is
                          brutal.
                          • Gość: korek Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 15.12.05, 12:02
                            Rządać sobie to on może tylko niech przy tym prawa nie łamie.
                        • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 15.12.05, 21:34
                          KR! dobrze piszesz.
                          • Gość: KR! Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:38
                            Piszę prawdę na forum i bronię kibiców Czarnych RAdom.To , że pan Kupidura ma kase i firmę Jadar ni znaczy , że będzie pomiatałkibicami czarnych RAdom i wspierał paru ludzi zagubionych kibicujących Jadarowi i tak krzyczących na meczach JADAR przecież tak nikt z ludzi na hali trzeżwo myślących nie krzyczy w Radomiu tylko CZARNI RADOM!
                            • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:41
                              KR! Czarni piszemy wielką literą:) Wiadomo że tych z jadaru to jest 0,5% w
                              Radomiu
                              • Gość: bleee Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:14
                                a ilu jest Czarnych6osób tylko w necie taki mądzy jesteście!!!!!!!!
                                • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - AVIA SWIDNIK znów SKANDAL!!! IP: *.autocom.pl 15.12.05, 23:27
                                  no TY jako jadar jestes jeden bo zmienisz niki:)
                                  • Gość: dobromir Powołajcie Czarnych Radom!!! IP: *.udn.pl 16.12.05, 10:10

Proponuję kibicom klubu Czarni Radom najpierw go założyć a potem mu kibicować,
                                    bo jak dotychczas to nijak nie mogę znaleźć takiego klubu w naszym mieście.
                                    • Gość: Bolec spuścić koko Re: Powołajcie Czarnych Radom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:21
                                      Koko sam jesteś jeden i znieniasz nick ja sie podpisuje tylko jednym nickiem w
                                      przeciwieństwie do Ciebie
                                      • Gość: koko Czarnych Radom!!! IP: *.autocom.pl 16.12.05, 13:12
                                        Nie bądź śmieszny ja to koko lub Cjak Czarni,bolcu kolcu BEZ ODBIORU
                                    • Gość: koko Czarnych Radom!!! IP: *.autocom.pl 16.12.05, 13:10
                                      Klub jest i ma sie dobrze...To Jadar powinien oddac to co nie jego.Niech sobie
                                      cwaniak ze Skaryszewa zakłada klub w szeroko rozumianym tego znaczeniu od
                                      podstaw.W którym roku powstał klub Jadar? trudno doszukać tego...Kiedy
                                      awansował z trzej do 2 ligi itp nie widać tej histori bo jej nie ma ...
                                      • Gość: bolec Re: Czarnych Radom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:47
                                        a mi jakos historii Czarnych brakuje od 3lat?? gdzie ona jest??? na śmietniku??
                                        • Gość: witek Re: Czarnych Radom!!! IP: *.udn.pl 16.12.05, 22:10
                                          No ty logicznym myśleniem nie grzeszysz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka