Dodaj do ulubionych

PO bez Sośnierza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:23
Zniosłem dąsy po wyborach,zniosłem "nowy zarząd",ale to posunięcie to chyba
koniec moich sympatii dla PO.Zyta Gilowska i Sośnierz to były dwie osoby
które potrafiły mnie przekonać do tego że warto !Przeintelektualizowane
dywagacje Rokity,naburmuszona mina Tuska no i WCZ to chyba dość
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: PO bez Sośnierza IP: *.udn.pl 14.12.05, 09:41
      Co to jest WCZ?
      • Gość: widok Re: PO bez Sośnierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:42
        Wyższa czkoła załatwiania
        • Gość: n Re: PO bez Sośnierza IP: *.udn.pl 14.12.05, 09:50
          "Szkoda, że się tak stało. To początek rozbicia PO" – powiedział Andrzej
          Sośnierz w rozmowie z TVN24 komentując decyzję władz PO o wyrzuceniu go z
          partii. Podkreślił, że nie zamierza przejść do Prawa i Sprawiedliwości.
          Poseł Andrzej Sośnierz został usunięty z Platformy Obywatelskiej w głosowaniu
          tajnym przez zarząd partii.

Sośnierz dodał, że "Platforma z partii dyskusyjnej zmienia się w partię
          jednomyślną, a przytłumienie dyskusji nie jest najlepszą metodą rozwiązywania
          konfliktów".
    • Gość: obiektyw Re: PO bez Sośnierza IP: 82.139.45.* 14.12.05, 11:33
      ale od służby zdrowia mają jeszcze specjalistki Kopacz i Radziszewska tak że
      bez płaczu
      • Gość: KR! Re: PO bez Sośnierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:30
        Nie potrafię w spkoju zaakceptować decyzji PO jak innaczej niż uczucice skandal , dlaczego wyleciał człowiek ,m który dostał 54 tys. głosów na Sląsku , czyżby Tusk o tym nie wiedział?Nie jest dobrze w PO cięzko widze przyszłość tej partii.Jak nic sie nie zmieni to bedzie klęska w wyborach samorządowych a u nas w Radomiu jak nie będzie radykalnych zmian będzie kleska totalna.Szkoda bo kiedyś głosowałem na PO... cóż takei życie fana polityki !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka