Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:18 sie nade mna zebraly, bo przyszlo mi do glowy, ze Sara1002 moze byc jedna z dwoch nastoletnich corek wesolej... niedaleko wszak moze pasc jablko od jabloni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:20 Napisz coś więcej o niejakiej...wesołej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: białe obłoczki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 23:23 Nie ma oczym pisać - Wesoła od pewnego już czasu jest bardzo Smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:23 to jest taka troche dziwna kobita, bo niby czasem napisze cos madrego czy zabawnego, a czasem jej odbije i palnie cos jak po upadku z palmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:24 TO TAK JAK NASZ LILCIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:40 biale myszki widziec zaczynasz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:50 Praktyka przez Ciebie przemawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:11 nie ma to fascynujace badania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:12 Ojcem Lilki jest wąglik a matką wągrzyca... Podłość ludzka nie ma granic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:32 twoja "inteligencja" mnie (i nie tylko, jestem tego w 100% pewna) wprost przeraza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:34 Boimy się tylko swoich słabości... Wiem, wąglik i wągrzyca - to niesmaczne - sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:46 ty k... nawiedzona jakas jestes!!! pisz za siebie, lecz nie boj sie - tolerancja homoseksualistow w Polsce wzrasta, ja ich od zawsze tolerowalam, choc moge sobie tylko wyobrazic co czuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:48 "Gadasz" jak Tusk!!! Ha, ha - spokrewniona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:58 ciemnas jak bagno noca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:01 Pasujesz do w/w krajobrazu - a jak było na "Łysej górze"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:09 znowu ci sie snilam w pozycji na jezdzca? to tylko bylo twoje erotyczne marzenie!!!! zapomnij dziewuszko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:12 Miała pecha z facetami i zmieniła orientację!!! Ja odpadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:17 poje...lo Cie?!!! to oni mieli pecha, bo ja nie szukalam tego, co oni mieli do zaoferowania i wcale nie jestem materialistka, jesli tego nie jestes w stanie wlasciwie zinterpretowac, to ja sobie daruje... ty tez daruj sobie... pozdrowienia dla stringa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:21 A kto wprowadził dygresję o lezbijkach??? No to... to nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:23 Lilabaj - podoba Ci się String??? Biedactwo Ty moje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:35 no pewnie, ze mi sie podoba jest o niebo zabawniejszy od ciebie, a jak wiadomo (ty mozesz jeszcze o tym nie wiedziec, to naturalne...), inteligencja idzie w parze z poczuciem humoru u mnie wyjatkowo idzie w parze z uroda... nieskromnie piszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:01 Zauważ, że tylko Ty tak uważasz, a może nawet tylko tak piszesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:24 to nie zadna dygresja!! to moja obiektywna ocena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:26 Kup sobie obiektyw i dopiero oceniaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:40 no nie dziwie sie, ze nie jestes w stanie go zobaczyc... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: *.sympatico.ca 14.12.05, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: 82.139.38.* 15.12.05, 00:37 Wichajstra w to nie mieszaj :/ ja się ciebie nie czepiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: 66.207.104.* 15.12.05, 18:37 A juz myslalem, ze chodzisz spac jak bog przykazal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:30 jak Boga kocham!!! wesola swiadomie lub nie ssarozmijke wychowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:32 Lilciu - napisz pani coś o ADHD - jesteś żywym przykładem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:54 niuniu, nawet jak starasz sie byc zgryzliwa to i tak wyjdziesz (wczesniej czy pozniej) na sikse i majtolejke... takie sikorki jak ty nie powinny wypowiadac sie publicznie! bo co ci z siana w glowie wyplynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:57 Kochanie - poznałaś mnie od najmilszej strony - od mojej d... Przepraszm cała resztę, ale nie mogłam się pohamować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:01 no nie watpie zatem, ze od dupy strony zawszes otwarta... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:02 Tylko dla KLOZETÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:04 o taaak, faceci sa jak kible - albo do dupy, albo zajeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:11 ..... (zawsze spotykałam tych pierwszych...oczywiście w przenośnym znaczeniu słowa)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:13 ciagnie swoj do swego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:17 Taaakkk................dupencio (nowy login Lilasraj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:22 "...Lilasraj" - saro!! jak mozesz w ogole prosic o taka kare dla siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:25 Sara - mała księżniczka - pełna nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:38 wiec dorosnij wreszcie i zmadrzej, bo to najwyzsza pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:02 Tak cioteczko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 15:27 don't you know? pump it up!! you've gotta pump it up!! don't you know? pump it up!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 16:18 Sara jest od Ciebie inteligentniejsza i bardziej dowcipna. Ty masz chyba jakis z tym problem. Czyzby zazdrosc?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:52 hmmm, jesli inteligentna jest dla Ciebie panienka, ktora nie wie, jak napisac 'stereotyp' (bo jest zdania, ze skoro je gdzies uslyszala, to juz wie wszystko) i ktora ewidentnie lubuje w bezsensownym pyskowaniu (jak na kozy przystalo), uzywajac wyrazow, o ktorych znaczeniu nie ma zielonego pojecia, to ja sie poddaje - na nic glupszego w tym roku chyba juz nie moge trafic zazdrosc? nie rozsmieszaj mnie, masz chyba problemy z poskramianiem swojej naiwnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:00 Tobie sie chyba myli internet z rzeczywistoscia. Popatrz jak sie zacietrzewiasz. To smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:13 ok., pozyjesz dluzej, to moze zrozumiesz i przyznasz mi racje, na razie masz mnie za wariatke i zazdrosnice, Twoj wybor, mi to "rybka" co o mnie myslisz Ty i cala reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:22 To po co sie tlumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:28 to po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:32 Jakas nudna jestes. Chyba masz dzisiaj okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:37 Ty jestes moze w trakcie? stad to Twoje rozdraznienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:39 Ja??? To Ty sie rzucasz jak pchla na grzebieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 18:01 ok. dokonczymy kiedy indziej, teraz sie spiesze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 23.12.05, 16:34 o kim chcesz perorowac? o mnie czy o sarze? jesli widzisz w niej jakies oznaki inteligencji, to mysle, ze to jest tylko inteligencja nabyta (nie wrodzona) - niewykluczone, ze w wyniku czytania moich wpisow nie wiem czy sledzilas wszystkie popisy naszej kozki, wiec pozwol, ze przytocze jeden, znamienny w swym wyrazie: 16.12.2005, Sara 1002 napisala: " Czy ktos moglby mi wyjasnic dla kogo wlasciwie sa wywieszki "Psom wstep wzbroniony. Nie dotyczy psow przewodnikow"? Dla psa czy niewidomego? " zaczne chyba znajomym opowiadac to w formie dowcipu z serii "o blondynkach", ciekawe jakie beda ich reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Objaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:23 08.12.05, 13:58 "slowa" lilabaj: To ja won. Jestem wariatka i lubie rozmawiac sama ze soba na forum. :))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: Objaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:24 Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j OSWIECENIE NAIWNEJ SARY,lekcja nr bog wie ktora IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:21 wyobraz sobie niuniu, ze kazdemu niezalogowanemu forumowiczowi (lub kazdej forumowiczce) przypisany jest okreslony IP (w duzym skrocie: jest to nazwa serwera, ktoremu podlega komputer), wszyscy zalogowani tez go maja, lecz on jest wtedy niewidoczny i tak:istotne jest niezmiernie, co sie w takiej nazwie znajduje ---> jesli zauwazysz w niej skrocik 'pl.' lub bez kropki, to... nie! glupia! zle sobie tam cos kojarzysz, to nie znaczy 'plotkowac'! oznacza to, ze osoba z takim IP pisze z Polski ---> jesli w koncu zauwazysz, ze nie ma w tej nazwie zadnego 'pl.', to znaczy to nic wiecej jak to, ze osoba ta nie pisze z Polski stad wyplywa prosty acz osmieszajacy cie fakt, ze taka szybka jeszcze nie jestem, by w jednej pisac z polskim adresem, a juz w nastepnej korzystac z komputera znajdujacego sie poza granicami Polski (o ile wiesz, gdzie sa one na mapie polozone) fakt ostatni lecz najwazniejszy chyba: nikt (zalogowany lub nie) nie jest w stanie sam sobie napisac swojego IP, poniewaz pojawia sie on automatycznie na ekranie - rownie automatycznie jak automatycznie znika z twojej japeczki ten banan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j errata IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:30 tam chodzi o pisanie w jednej lub nastepnej minucie... i jesli pisze 'lub kazdej forumowiczce' to chodzi mi o kazda niezalogowana forumowiczke dziekuje i sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j errata IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 23:03 ups! zapomnialam o tych numerkowych IP, ktore moga byc roznego pochodzenia... chyba w kazdym badz razie, moj IP jest 'oddalony' od Polski o tysiace kilometrow, ktorych nie pokonam w kilka lub kilkadziesiat minut... postaraj sie znowu pomyslec logicznie saro, bo kiedys zauwazylam oznaki takiego myslenia - przy okazji twojego rozmyslania nad efektywnoscia pracy nauczyciela w kochanowskim lub w hubalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 25.12.05, 18:19 Oj kobito, ciebie mocno w ciemie bito. Nic nie wbito...:( To chyba jednak zazdrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:26 hmmm, czyzbys stala w kolejce po jakies tabletki wczesnoporonne gdy bozia 'sypala' rozumem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Z wyrazami smutku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:07 "Widzę", że święta nic nie zmieniły u zgorzkniałej Lilki!!! WSPÓŁCZUJĘ i pozwolę sobie jeszcze raz życzyć, tym razem Lilabaj: Wszystkiego, co najwspanialsze, najniezwyklejsze, niespotykane... Zachodów słońca nad morzem, wschodów księżyca w górach... Spełnienia głęboko ukrytych, najintymniejszych pragnień, choćby za cenę obawy i niepokoju... Delikatnych musnięć wiatru w gorace dni i ciepłego koca w mrozne wieczory... Samych miłych listów, oczekiwanych telefonów... Wymarzonych odwiedzin, 100 radosci, jednego szczęscia... Spełnienia bez przesytu, przywiązania bez rutyny... Usmiechu na twarzy i spokoju w sercu... Wielu chwil wzniosłych, wielu tajemniczych... Dobrego wina, soczystych owoców... Uczucia, że ktos jest blisko, mimo że wokół nie ma nikogo... Pięknych krajobrazów... Cudownej muzyki... Sentymentalnych westchnień, ale i chłodnej rozwagi... Nieprzeczuwalnych dotąd marzeń... Odnajdowania radosci wsród ludzi i sensu w samotnosci... Odkrywania piękna tam gdzie go pozornie nie ma... |miłosci szukania tam gdzie nikt nie zagląda... Pieniędzy i czasu żeby je wydawać... Zdrowia i Miłosci za wszelką cenę. Sara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j re IP: *.server.ntli.net 26.12.05, 20:21 widze, ze kretynka jestes zawsze, nie tylko od swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:45 Ty za to najwidoczniej sie spoznilas i dostalas sama gorycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 27.12.05, 13:29 nawet nie zrozumialas znaczenia... taka slepa jestes, u mnie nie ma takiej opcji -> nie zdazyc <- wiec zdazam, inni tylko oddech wstrzymuja... "z powazaniem" mnie kiedys podsumowala dobitnie (a jest dziewczyna madra i nie w ciemie bita) - "in time and beautiful" potrafie ocenic siebie obiektywnie, wiec zmuszona jestem przyznac jej racje... Odpowiedz Link Zgłoś