Dodaj do ulubionych

czarne chmury

IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:18
sie nade mna zebraly, bo przyszlo mi do glowy, ze Sara1002 moze byc jedna z
dwoch nastoletnich corek wesolej...
niedaleko wszak moze pasc jablko od jabloni...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:20
      Napisz coś więcej o niejakiej...wesołej
      • Gość: string Re: białe obłoczki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 23:23

Nie ma oczym pisać - Wesoła od pewnego już czasu jest bardzo Smutna.
      • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:23
        to jest taka troche dziwna kobita, bo niby czasem napisze cos madrego czy
        zabawnego, a czasem jej odbije i palnie cos jak po upadku z palmy...
        • Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:24
          TO TAK JAK NASZ LILCIA...
          • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 14.12.05, 23:40
            biale myszki widziec zaczynasz czy co?
            • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:50
              Praktyka przez Ciebie przemawia...
              • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:11
                nie ma to fascynujace badania...
                • Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:12
                  Ojcem Lilki jest wąglik a matką wągrzyca...

Podłość ludzka nie ma granic...
                  • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:32
                    twoja "inteligencja" mnie (i nie tylko, jestem tego w 100% pewna) wprost
                    przeraza...
                    • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:34
                      Boimy się tylko swoich słabości...

Wiem, wąglik i wągrzyca - to niesmaczne - sorry
                      • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:46
                        ty k... nawiedzona jakas jestes!!! pisz za siebie, lecz nie boj sie -
                        tolerancja homoseksualistow w Polsce wzrasta, ja ich od zawsze tolerowalam,
                        choc moge sobie tylko wyobrazic co czuja...
                        • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:48
                          "Gadasz" jak Tusk!!! Ha, ha - spokrewniona???
                          • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:58
                            ciemnas jak bagno noca...
                            • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:01
                              Pasujesz do w/w krajobrazu - a jak było na "Łysej górze"???
                              • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:09
                                znowu ci sie snilam w pozycji na jezdzca? to tylko bylo twoje erotyczne
                                marzenie!!!! zapomnij dziewuszko...
                                • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:12
                                  Miała pecha z facetami i zmieniła orientację!!!

Ja odpadam...
                                  • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:17
                                    poje...lo Cie?!!! to oni mieli pecha, bo ja nie szukalam tego, co oni mieli do
                                    zaoferowania i wcale nie jestem materialistka,
                                    jesli tego nie jestes w stanie wlasciwie zinterpretowac, to ja sobie daruje...
                                    ty tez daruj sobie...

pozdrowienia dla stringa
                                    • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:21
                                      A kto wprowadził dygresję o lezbijkach???

No to... to nie ja!!!

• Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:23
                                        Lilabaj - podoba Ci się String???

Biedactwo Ty moje...
                                        • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:35
                                          no pewnie, ze mi sie podoba
                                          jest o niebo zabawniejszy od ciebie, a jak wiadomo (ty mozesz jeszcze o tym nie
                                          wiedziec, to naturalne...), inteligencja idzie w parze z poczuciem humoru
                                          u mnie wyjatkowo idzie w parze z uroda... nieskromnie piszac
                                          • Gość: Sara 1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:01
                                            Zauważ, że tylko Ty tak uważasz, a może nawet tylko tak piszesz!!!
                                      • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:24
                                        to nie zadna dygresja!! to moja obiektywna ocena!
                                        • Gość: Sara1002 Re: białe obłoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:26
                                          Kup sobie obiektyw i dopiero oceniaj!!!
                                          • Gość: l i l a b a j Re: białe obłoczki IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:40
                                            no nie dziwie sie, ze nie jestes w stanie go zobaczyc...
                                            :-)
    • Gość: Lidka Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: *.sympatico.ca 14.12.05, 23:34
      • Gość: Wichajster Re: Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: 82.139.38.* 15.12.05, 00:37
        Wichajstra w to nie mieszaj :/ ja się ciebie nie czepiam
        • Gość: Miecio Re: Wichajster moze byc jest ojcem przyrodnim! IP: 66.207.104.* 15.12.05, 18:37
          A juz myslalem, ze chodzisz spac jak bog przykazal ...
    • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 00:30
      jak Boga kocham!!! wesola swiadomie lub nie ssarozmijke wychowala...
      • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:32
        Lilciu - napisz pani coś o ADHD - jesteś żywym przykładem...
        • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:54
          niuniu, nawet jak starasz sie byc zgryzliwa to i tak wyjdziesz (wczesniej czy
          pozniej) na sikse i majtolejke...
          takie sikorki jak ty nie powinny wypowiadac sie publicznie! bo co ci z siana w
          glowie wyplynie...
          • Gość: SARA Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:57
            Kochanie - poznałaś mnie od najmilszej strony - od mojej d...

Przepraszm cała resztę, ale nie mogłam się pohamować...
            • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:01
              no nie watpie zatem, ze od dupy strony zawszes otwarta...
              hi hi
              • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:02
                Tylko dla KLOZETÓW!!!
                • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:04
                  o taaak, faceci sa jak kible - albo do dupy, albo zajeci...
                  • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:11
                    ..... (zawsze spotykałam tych pierwszych...oczywiście w przenośnym znaczeniu
                    słowa)...
                    • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:13
                      ciagnie swoj do swego...
                      • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:17
                        Taaakkk................dupencio (nowy login Lilasraj)
                        • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:22
                          "...Lilasraj"
                          - saro!! jak mozesz w ogole prosic o taka kare dla siebie???
                          • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:25
                            Sara - mała księżniczka - pełna nazwa
                            • Gość: l i l a b a j Re: czarne chmury IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:38
                              wiec dorosnij wreszcie i zmadrzej, bo to najwyzsza pora
                              • Gość: Sara 1002 Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:02
                                Tak cioteczko!!!
    • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 15:27
      don't you know? pump it up!!
      you've gotta pump it up!!
      don't you know? pump it up!!
      • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 16:18
        Sara jest od Ciebie inteligentniejsza i bardziej dowcipna. Ty masz chyba jakis
        z tym problem. Czyzby zazdrosc?...
        • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:52
          hmmm, jesli inteligentna jest dla Ciebie panienka, ktora nie wie, jak
          napisac 'stereotyp' (bo jest zdania, ze skoro je gdzies uslyszala, to juz wie
          wszystko) i ktora ewidentnie lubuje w bezsensownym pyskowaniu (jak na kozy
          przystalo), uzywajac wyrazow, o ktorych znaczeniu nie ma zielonego pojecia, to
          ja sie poddaje - na nic glupszego w tym roku chyba juz nie moge trafic

zazdrosc? nie rozsmieszaj mnie,
          masz chyba problemy z poskramianiem swojej naiwnosci
          • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:00
            Tobie sie chyba myli internet z rzeczywistoscia. Popatrz jak sie
            zacietrzewiasz. To smieszne.
            • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:13
              ok., pozyjesz dluzej, to moze zrozumiesz i przyznasz mi racje,
              na razie masz mnie za wariatke i zazdrosnice, Twoj wybor,
              mi to "rybka" co o mnie myslisz Ty i cala reszta...

• Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:22
                To po co sie tlumaczysz?
                • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:28
                  to po co pytasz?
                  • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:32
                    Jakas nudna jestes. Chyba masz dzisiaj okres.
                    • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:37
                      Ty jestes moze w trakcie? stad to Twoje rozdraznienie...
                      • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 22.12.05, 17:39
                        Ja??? To Ty sie rzucasz jak pchla na grzebieniu
                        • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 18:01
                          ok. dokonczymy kiedy indziej, teraz sie spiesze...
                        • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 23.12.05, 16:34
                          o kim chcesz perorowac? o mnie czy o sarze?
                          jesli widzisz w niej jakies oznaki inteligencji, to mysle, ze to jest tylko
                          inteligencja nabyta (nie wrodzona) - niewykluczone, ze w wyniku czytania moich
                          wpisow

nie wiem czy sledzilas wszystkie popisy naszej kozki, wiec pozwol, ze przytocze
                          jeden, znamienny w swym wyrazie:

16.12.2005, Sara 1002 napisala:
                          " Czy ktos moglby mi wyjasnic dla kogo wlasciwie sa wywieszki "Psom wstep
                          wzbroniony. Nie dotyczy psow przewodnikow"? Dla psa czy niewidomego? "

zaczne chyba znajomym opowiadac to w formie dowcipu z serii "o blondynkach",
                          ciekawe jakie beda ich reakcje?

• Gość: Sara1002 Objaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:23
                            08.12.05, 13:58

"slowa" lilabaj:

To ja won. Jestem wariatka i lubie rozmawiac sama ze soba na forum. :))) hihihi

• Gość: Sara 1002 Re: Objaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:24
                              Bez komentarza...
                            • Gość: l i l a b a j OSWIECENIE NAIWNEJ SARY,lekcja nr bog wie ktora IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:21
                              wyobraz sobie niuniu, ze kazdemu niezalogowanemu forumowiczowi (lub kazdej
                              forumowiczce) przypisany jest okreslony IP (w duzym skrocie: jest to nazwa
                              serwera, ktoremu podlega komputer), wszyscy zalogowani tez go maja, lecz on
                              jest wtedy niewidoczny

i tak:istotne jest niezmiernie, co sie w takiej nazwie znajduje
                              ---> jesli zauwazysz w niej skrocik 'pl.' lub bez kropki, to... nie! glupia!
                              zle sobie tam cos kojarzysz, to nie znaczy 'plotkowac'!
                              oznacza to, ze osoba z takim IP pisze z Polski
                              ---> jesli w koncu zauwazysz, ze nie ma w tej nazwie zadnego 'pl.', to znaczy
                              to nic wiecej jak to, ze osoba ta nie pisze z Polski

stad wyplywa prosty acz osmieszajacy cie fakt, ze taka szybka jeszcze nie
                              jestem, by w jednej pisac z polskim adresem, a juz w nastepnej korzystac z
                              komputera znajdujacego sie poza granicami Polski (o ile wiesz, gdzie sa one na
                              mapie polozone)

fakt ostatni lecz najwazniejszy chyba: nikt (zalogowany lub nie) nie jest w
                              stanie sam sobie napisac swojego IP, poniewaz pojawia sie on automatycznie na
                              ekranie - rownie automatycznie jak automatycznie znika z twojej japeczki ten
                              banan...
                              • Gość: l i l a b a j errata IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:30
                                tam chodzi o pisanie w jednej lub nastepnej minucie...

i jesli pisze 'lub kazdej forumowiczce' to chodzi mi o kazda niezalogowana
                                forumowiczke

dziekuje i sorki
                              • Gość: l i l a b a j errata IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 23:03
                                ups! zapomnialam o tych numerkowych IP, ktore moga byc roznego pochodzenia...
                                chyba

w kazdym badz razie, moj IP jest 'oddalony' od Polski o tysiace kilometrow,
                                ktorych nie pokonam w kilka lub kilkadziesiat minut...

postaraj sie znowu pomyslec logicznie saro, bo kiedys zauwazylam oznaki takiego
                                myslenia - przy okazji twojego rozmyslania nad efektywnoscia pracy nauczyciela
                                w kochanowskim lub w hubalu
                          • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.175.udn.pl 25.12.05, 18:19
                            Oj kobito, ciebie mocno w ciemie bito. Nic nie wbito...:( To chyba jednak
                            zazdrosc...
                            • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 25.12.05, 22:26
                              hmmm, czyzbys stala w kolejce po jakies tabletki wczesnoporonne gdy
                              bozia 'sypala' rozumem?

:-)

• Gość: Sara 1002 Z wyrazami smutku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:07
                                "Widzę", że święta nic nie zmieniły u zgorzkniałej Lilki!!!

WSPÓŁCZUJĘ i pozwolę sobie jeszcze raz życzyć, tym razem Lilabaj:

Wszystkiego, co najwspanialsze, najniezwyklejsze, niespotykane...
                                Zachodów słońca nad morzem, wschodów księżyca w górach...
                                Spełnienia głęboko ukrytych, najintymniejszych pragnień,
                                choćby za cenę obawy i niepokoju...
                                Delikatnych musnięć wiatru w gorace dni i ciepłego koca
                                w mrozne wieczory...
                                Samych miłych listów, oczekiwanych telefonów...
                                Wymarzonych odwiedzin, 100 radosci, jednego szczęscia...
                                Spełnienia bez przesytu, przywiązania bez rutyny...
                                Usmiechu na twarzy i spokoju w sercu...
                                Wielu chwil wzniosłych, wielu tajemniczych...
                                Dobrego wina, soczystych owoców...
                                Uczucia, że ktos jest blisko, mimo że wokół nie ma nikogo...
                                Pięknych krajobrazów...
                                Cudownej muzyki...
                                Sentymentalnych westchnień, ale i chłodnej rozwagi...
                                Nieprzeczuwalnych dotąd marzeń...
                                Odnajdowania radosci wsród ludzi i sensu w samotnosci...
                                Odkrywania piękna tam gdzie go pozornie nie ma...
                                |miłosci szukania tam gdzie nikt nie zagląda...
                                Pieniędzy i czasu żeby je wydawać...
                                Zdrowia
                                i
                                Miłosci
                                za wszelką cenę.

Sara
                                • Gość: l i l a b a j re IP: *.server.ntli.net 26.12.05, 20:21
                                  widze, ze kretynka jestes zawsze, nie tylko od swieta...
                              • Gość: reni Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:45
                                Ty za to najwidoczniej sie spoznilas i dostalas sama gorycz
                                • Gość: l i l a b a j Re: wiedzialam....!:-))))) IP: *.server.ntli.net 27.12.05, 13:29
                                  nawet nie zrozumialas znaczenia... taka slepa jestes,

u mnie nie ma takiej opcji -> nie zdazyc <- wiec zdazam, inni tylko oddech
                                  wstrzymuja...
                                  "z powazaniem" mnie kiedys podsumowala dobitnie (a jest dziewczyna madra i nie
                                  w ciemie bita) - "in time and beautiful"
                                  potrafie ocenic siebie obiektywnie, wiec zmuszona jestem przyznac jej racje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka