Dodaj do ulubionych

Temida jest skorumpowana

IP: *.internet.radom.pl 23.10.02, 20:50
Hej Temida masz dobry nick, nasza Temida ma 3 % zaufania w rankingach,
supernick nei ma co!zmień sobie na patałach!
Obserwuj wątek
    • Gość: Robsonka Re: Temida jest skorumpowana IP: proxy / *.netia.pl 24.10.02, 08:40
      Popieram
      • Gość: Jakub. Re: Temida jest skorumpowana IP: mosslar:* / *.org 24.10.02, 13:08
        A nie mówiłem ...
        Mój wątek pt."Nie będzie temida - gnida pluć nam w twarz" zaraz po ukazaniu się
        został zdjęty z forum.Przyznam,że w tym wypadku nie bardzo mnie to zdziwiło.
        Zaś mój pierwszy wątek w tej sprawie dot. prowokacji uprawianej przez temida na
        naszym forum,szybko zszedł na plan dalszy.
        Ja ostrzegałem przed tym osobnikiem,a wręcz namawiałem do wyautowania go z gry.
        Wielu forumowiczów zrobiło więcej złego,niż dobrego uprawiając z temida kores-
        pondencję. Ale to już ich problem.
        Jeśli to istotnie prawda,to mam wątpliwą satysfakcję,że oliwa jest sprawiedliwa
        i na wieszch wypływa.
        P.S.
        Przypomnijcie sobie jeszcze nijakiego Rumuna i jego groźby uwikłania nas
        w pozwy sądowe i temida odgrażajacego się "rozwaleniem" nam wszystkim dysków
        w komputerach.
        Resztę pozostawiam bez komentarza i pod osąd poważnych forumowiczów.
        Pozdrawiam tych,których warto.
        • Gość: MarC Re: Temida jest skorumpowana IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 30.10.02, 14:40
          Gość portalu: Jakub. napisał(a):

(...)
          > Ja ostrzegałem przed tym osobnikiem,a wręcz namawiałem do wyautowania go z
          gry.
          > Wielu forumowiczów zrobiło więcej złego,niż dobrego uprawiając z temida kores-
          > pondencję. Ale to już ich problem.
          (...)

Cóż, ja natomiast jestem zdania, że dyskusji nigdy za wiele. Dlaczego uważasz
          że wyrażając odmienne poglądy od poglądów Temidy ktoś robi błąd. Przecież
          możesz po prostu nie czytać postów Temidy. Co do rozwalania dysków- zdaje się
          że miało to dotyczyć tych, co próbuja grzebać (włamywać się!) do cudzej
          własności - czyżbyś Ty należał do tej grupy?
          Pozdrawiam
          • Gość: temida Re: Temida jest skorumpowana IP: 213.25.138.* 30.10.02, 15:04
            Gość portalu: MarC napisał(a):

> Gość portalu: Jakub. napisał(a):
            >
            > (...)
            > > Ja ostrzegałem przed tym osobnikiem,a wręcz namawiałem do wyautowania go z
            >
            > gry.
            > > Wielu forumowiczów zrobiło więcej złego,niż dobrego uprawiając z temida ko
            > res-
            > > pondencję. Ale to już ich problem.
            > (...)
            >
            >
            > Cóż, ja natomiast jestem zdania, że dyskusji nigdy za wiele. Dlaczego uważasz
            > że wyrażając odmienne poglądy od poglądów Temidy ktoś robi błąd. Przecież
            > możesz po prostu nie czytać postów Temidy. Co do rozwalania dysków- zdaje się
            > że miało to dotyczyć tych, co próbuja grzebać (włamywać się!) do cudzej
            > własności - czyżbyś Ty należał do tej grupy?
            > Pozdrawiam

Dokładnie tak. Jeśli komuś nie odpowiada, co piszę, niech skrzętnie omija posty
            z moim nickiem. Natomiast jeśli chodzi o rozwalania dysków - potwierdzam - ten
            program reaguje wyłącznie na próby włamania i to te z cyklu "red alarm".
            Inaczej rozwaliłbym serwer dami net, bo ich kontroler dostępu cły czas sprawdza
            porty, co nie oznacza, że sie włamuje. To informacja dla tych, których
            firewalle dają znak o próbie włamania do portu. Sprawdźcie, czy nie jest to IP
            dami net. Jeśli tak, zignorujcie. Wracając do programu - czy źle robi ktoś, kto
            kupuje sobie ostrego psa, który gryzie, jak ktoś wlezie na podwórko ? Na ulicy
            nie kąsa. Więc w czym problem, Jakubie ? Czyżby coś Ci sie posypało w systemie?
            następnym razem nie próbuj, i tyle. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka