Dodaj do ulubionych

TU KIELCE!!!!!!!!

IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 24.10.02, 12:13
Czesc tu Kielce kochamy was !!!!!!!!111
Obserwuj wątek
    • Gość: gradu Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: 81.15.184.* 24.10.02, 12:40
      Gość portalu: frt napisał(a):

> Czesc tu Kielce kochamy was !!!!!!!!111

Bez wzajemności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: . Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 15:39
        ten kto to napisal to taki ktos to ma bardzo wielce nickow m.in. hey,obif,obi i
        pojawil sie niedawno wiec niewarto wiezyc w jego slowa.
      • Gość: Bartek Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: 217.96.6.* 24.10.02, 15:49
        To nieszczęśliwa miłość...
        • tomek_d Re: TU KIELCE!!!!!!!! 24.10.02, 20:20
          Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głupie
          wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, nie
          dajmy się, przecież i tak wiemy...
          • Gość: Yahagi TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 22:24
            tomek_d napisał:

> Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głupie
            > wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, nie
            > dajmy się, przecież i tak wiemy...

A jeżeli to nie podpucha ...?? A jeżeli gość pisze szczerze.. bo nie wiem co ..
            bo w Radomiu poznał extra dziewczynę... albo wygrał latarkę w jakimś
            hipermarkecie ..?? TO co ..?? Nie wolno mu ..?? Ale byś się zdziwił, jakby gość
            pisał szczerze, no nie ..???

No i widzisz... to jest właśnie 'radomskie' nastawienie... (nie generalizuję).
            Gość z Kielc napisał coś pozytywnego, no to z marszu należy go posądzić o jakiś
            podtekst, dwulicowość... i nie wiem co ... no bo przecież 'i tak wiecie'. Czy
            napisał coś złego ? Obraził kogoś ..??
            Może czas już, żebyście wychylili się ze swojej skorupki... co ..??? No...
            chyba, że Wam tak wygodnie. No to siedźcie sobie i powielajcie stereotypy
            przodków.

Pozdrawiam tych co w Radomiu (zwłaszcza bardziej progresywnych)
            • Gość: QQ Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: 212.191.8.* 25.10.02, 09:48
              A może spróbowałbyś być nie co bardziej "progresywny" na stronach kieleckiego
              forum? Napisz tam, że kochasz Radom ... i ciekawe jaka będze reakcj - a ha, ni
              ezapomnij dodać, że jesteś z Kielc :)
              Pozdrawiam wszsytkich bez względu na progresywność :)))
              • Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 09:57
                Żaden problem ...
                Chyba już mnie trochę znają, i nie muszę na Kielcach dodawać, że jestem z Kielc
                • Gość: QQ Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: 212.191.8.* 25.10.02, 12:26
                  :))))
                  Pozdr
                  • Gość: Zetoxa Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:33
                    lowju Kielce, lowju Radom i w ogóle lowju :)
                    • Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 12:45
                      nooo... i jak nam się pozytywnie zrobiło ...??? Aż miło
            • tomek_d Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! 25.10.02, 13:01
              Gość portalu: Yahagi napisał(a):

> tomek_d napisał:
              >
              > > Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głup
              > ie
              > > wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, n
              > ie
              > > dajmy się, przecież i tak wiemy...
              >
              > A jeżeli to nie podpucha ...?? A jeżeli gość pisze szczerze.. bo nie wiem
              co ..
              >
              > bo w Radomiu poznał extra dziewczynę... albo wygrał latarkę w jakimś
              > hipermarkecie ..?? TO co ..?? Nie wolno mu ..?? Ale byś się zdziwił, jakby
              gość
              >
              > pisał szczerze, no nie ..???

U nas nie dają latarek w hipermarketach :)
              >
              > No i widzisz... to jest właśnie 'radomskie' nastawienie... (nie
              generalizuję).
              > Gość z Kielc napisał coś pozytywnego, no to z marszu należy go posądzić o
              jakiś
              >
              > podtekst, dwulicowość... i nie wiem co ... no bo przecież 'i tak wiecie'. Czy
              > napisał coś złego ? Obraził kogoś ..??
              > Może czas już, żebyście wychylili się ze swojej skorupki... co ..??? No...
              > chyba, że Wam tak wygodnie. No to siedźcie sobie i powielajcie stereotypy
              > przodków.
              >
              > Pozdrawiam tych co w Radomiu (zwłaszcza bardziej progresywnych)

Teraz na poważnie. Jeśli piszecie szczerze, to chwała wam za to! Już tu gdzieś
              pisałem, że przyszedł czas zakończyć tę chorą nienawiść obu miast i pomyśleć,
              że można zrobić coś wspólnie, bo w końcu odległość między Radomiem a Kielcami
              to tylkp 80 km.
              • Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 13:31
                >
                > Teraz na poważnie. Jeśli piszecie szczerze, to chwała wam za to! Już tu
                gdzieś
                > pisałem, że przyszedł czas zakończyć tę chorą nienawiść obu miast i pomyśleć,
                > że można zrobić coś wspólnie, bo w końcu odległość między Radomiem a Kielcami
                > to tylkp 80 km.

Ja nie wiem czy to było szczerze i na poważnie.. może rzeczywiście ktoś tylko
                sobie rzucił takie hasełko (pewnie nawet tak było), ale nawet takie gesty
                należy chyba dostrzegać... Jeszcze rok - dwa lata temu byłoby: Radom to ^&%*&#
                ( .. no'a dziś ..? wiele się zmieniło.
                • isoxazolidine Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! 26.10.02, 13:21
                  pozdro dla tych co w Kielczech
                • Gość: jdk Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.02, 13:26
                  Witaj Yahagi! :)

Pozdro rowniez dla innych z Kielc
                  • Gość: MfM Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 20:57
                    Jedno co łączy nasze miasta to ogólnie rzecz biorąc polska codziennośc i
                    rzeczywistość, czyli wysokie bezrobocie, mało perspektyw.
                    Wy macie bliżej do Warszawy, My do Krakowa i co z tego?
                    Nic...
          • Gość: m Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 20.11.02, 11:57
            m
    • Gość: frt Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 29.10.02, 18:53
      Ludzie kochani o co wam wszystkim chodzi????????Mieszkam w Kielcach i dlaczego
      mam miec negatywny stosunek do Radomia?Byłem u was 2 razy w życiu więc nie moge
      oceniac waszego miasta.A te głupie stereotypy?Oba miasta są na tym samym
      poziomie,a takie wyzywanie ze Radom to k... itp. jest po prostu bez sensu i do
      niczego nie prowadzi.Pozdrawiam Radom oraz tego kolegę, który pisze ze często
      zmieniam xywy i mi nie wierzy,bo jestem od niedawna na forum.A to dopiero
      początek.Trzymajcie się!
      • Gość: LUSTRO Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 15:12
        Gość portalu: frt napisał(a):

> Ludzie kochani o co wam wszystkim chodzi????????Mieszkam w Kielcach i
        dlaczego
        > mam miec negatywny stosunek do Radomia?Byłem u was 2 razy w życiu więc nie
        moge
        >
        > oceniac waszego miasta.A te głupie stereotypy?Oba miasta są na tym samym
        > poziomie,a takie wyzywanie ze Radom to k... itp. jest po prostu bez sensu i
        do
        > niczego nie prowadzi.Pozdrawiam Radom oraz tego kolegę, który pisze ze często
        > zmieniam xywy i mi nie wierzy,bo jestem od niedawna na forum.A to dopiero
        > początek.Trzymajcie się!

FRT

DZIEKI za list pozdrawiam KIELCE
        nie przejmuj sie "negatywami"
        • isoxazolidine Re: TU KIELCE!!!!!!!! 25.11.02, 19:22
          heja !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka