Gość: frt IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 24.10.02, 12:13 Czesc tu Kielce kochamy was !!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gradu Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: 81.15.184.* 24.10.02, 12:40 Gość portalu: frt napisał(a): > Czesc tu Kielce kochamy was !!!!!!!!111 Bez wzajemności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 15:39 ten kto to napisal to taki ktos to ma bardzo wielce nickow m.in. hey,obif,obi i pojawil sie niedawno wiec niewarto wiezyc w jego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: 217.96.6.* 24.10.02, 15:49 To nieszczęśliwa miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: TU KIELCE!!!!!!!! 24.10.02, 20:20 Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głupie wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, nie dajmy się, przecież i tak wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 22:24 tomek_d napisał: > Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głupie > wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, nie > dajmy się, przecież i tak wiemy... A jeżeli to nie podpucha ...?? A jeżeli gość pisze szczerze.. bo nie wiem co .. bo w Radomiu poznał extra dziewczynę... albo wygrał latarkę w jakimś hipermarkecie ..?? TO co ..?? Nie wolno mu ..?? Ale byś się zdziwił, jakby gość pisał szczerze, no nie ..??? No i widzisz... to jest właśnie 'radomskie' nastawienie... (nie generalizuję). Gość z Kielc napisał coś pozytywnego, no to z marszu należy go posądzić o jakiś podtekst, dwulicowość... i nie wiem co ... no bo przecież 'i tak wiecie'. Czy napisał coś złego ? Obraził kogoś ..?? Może czas już, żebyście wychylili się ze swojej skorupki... co ..??? No... chyba, że Wam tak wygodnie. No to siedźcie sobie i powielajcie stereotypy przodków. Pozdrawiam tych co w Radomiu (zwłaszcza bardziej progresywnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: 212.191.8.* 25.10.02, 09:48 A może spróbowałbyś być nie co bardziej "progresywny" na stronach kieleckiego forum? Napisz tam, że kochasz Radom ... i ciekawe jaka będze reakcj - a ha, ni ezapomnij dodać, że jesteś z Kielc :) Pozdrawiam wszsytkich bez względu na progresywność :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 09:57 Żaden problem ... Chyba już mnie trochę znają, i nie muszę na Kielcach dodawać, że jestem z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: 212.191.8.* 25.10.02, 12:26 :)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetoxa Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:33 lowju Kielce, lowju Radom i w ogóle lowju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 12:45 nooo... i jak nam się pozytywnie zrobiło ...??? Aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! 25.10.02, 13:01 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > tomek_d napisał: > > > Coś mi się wydaje, że to kolejna kielecka podpucha, żeby znowu zacząć głup > ie > > wyzwiska i porównania czyje miasto jest lepsze i ładniejsze. Radomianie, n > ie > > dajmy się, przecież i tak wiemy... > > A jeżeli to nie podpucha ...?? A jeżeli gość pisze szczerze.. bo nie wiem co .. > > bo w Radomiu poznał extra dziewczynę... albo wygrał latarkę w jakimś > hipermarkecie ..?? TO co ..?? Nie wolno mu ..?? Ale byś się zdziwił, jakby gość > > pisał szczerze, no nie ..??? U nas nie dają latarek w hipermarketach :) > > No i widzisz... to jest właśnie 'radomskie' nastawienie... (nie generalizuję). > Gość z Kielc napisał coś pozytywnego, no to z marszu należy go posądzić o jakiś > > podtekst, dwulicowość... i nie wiem co ... no bo przecież 'i tak wiecie'. Czy > napisał coś złego ? Obraził kogoś ..?? > Może czas już, żebyście wychylili się ze swojej skorupki... co ..??? No... > chyba, że Wam tak wygodnie. No to siedźcie sobie i powielajcie stereotypy > przodków. > > Pozdrawiam tych co w Radomiu (zwłaszcza bardziej progresywnych) Teraz na poważnie. Jeśli piszecie szczerze, to chwała wam za to! Już tu gdzieś pisałem, że przyszedł czas zakończyć tę chorą nienawiść obu miast i pomyśleć, że można zrobić coś wspólnie, bo w końcu odległość między Radomiem a Kielcami to tylkp 80 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 13:31 > > Teraz na poważnie. Jeśli piszecie szczerze, to chwała wam za to! Już tu gdzieś > pisałem, że przyszedł czas zakończyć tę chorą nienawiść obu miast i pomyśleć, > że można zrobić coś wspólnie, bo w końcu odległość między Radomiem a Kielcami > to tylkp 80 km. Ja nie wiem czy to było szczerze i na poważnie.. może rzeczywiście ktoś tylko sobie rzucił takie hasełko (pewnie nawet tak było), ale nawet takie gesty należy chyba dostrzegać... Jeszcze rok - dwa lata temu byłoby: Radom to ^&%* ( .. no'a dziś ..? wiele się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! 26.10.02, 13:21 pozdro dla tych co w Kielczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.02, 13:26 Witaj Yahagi! :) Pozdro rowniez dla innych z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MfM Re: TU naprawdę KIELCE!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 20:57 Jedno co łączy nasze miasta to ogólnie rzecz biorąc polska codziennośc i rzeczywistość, czyli wysokie bezrobocie, mało perspektyw. Wy macie bliżej do Warszawy, My do Krakowa i co z tego? Nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 29.10.02, 18:53 Ludzie kochani o co wam wszystkim chodzi????????Mieszkam w Kielcach i dlaczego mam miec negatywny stosunek do Radomia?Byłem u was 2 razy w życiu więc nie moge oceniac waszego miasta.A te głupie stereotypy?Oba miasta są na tym samym poziomie,a takie wyzywanie ze Radom to k... itp. jest po prostu bez sensu i do niczego nie prowadzi.Pozdrawiam Radom oraz tego kolegę, który pisze ze często zmieniam xywy i mi nie wierzy,bo jestem od niedawna na forum.A to dopiero początek.Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSTRO Re: TU KIELCE!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 15:12 Gość portalu: frt napisał(a): > Ludzie kochani o co wam wszystkim chodzi????????Mieszkam w Kielcach i dlaczego > mam miec negatywny stosunek do Radomia?Byłem u was 2 razy w życiu więc nie moge > > oceniac waszego miasta.A te głupie stereotypy?Oba miasta są na tym samym > poziomie,a takie wyzywanie ze Radom to k... itp. jest po prostu bez sensu i do > niczego nie prowadzi.Pozdrawiam Radom oraz tego kolegę, który pisze ze często > zmieniam xywy i mi nie wierzy,bo jestem od niedawna na forum.A to dopiero > początek.Trzymajcie się! FRT DZIEKI za list pozdrawiam KIELCE nie przejmuj sie "negatywami" Odpowiedz Link Zgłoś