Gość: Kika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:23 Mam nadzieje, ze ktos mi pomoże- nie znam częstotliwośći Trójki w Radomiu i nie moge jej" złapac".POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uchol Re: Radiowa Trójka IP: 80.50.60.* 23.12.05, 16:30 96,2, na północy miasta może można złapać 98,8. Swoją drogą to skandal, że ta stacja ma tak słaby sygnał w Radomiu. W samochodzie łapię bez problemów, ale w domu na prostszych modelach radia, zwłaszcza z analogowym odbiornikiem, albo nie można złapać wcale, albo sygnał jest kiepskiej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:59 Dzięki Uchol!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Radiowa Trójka 23.12.05, 23:10 Proponuję zrobić akcję wysyłania maili z prośbą o założenie jakiegoś nadajnika w Radomiu:) Ja własnie to robię. ( trojka@polskieradio.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Radiowa Trójka 25.12.05, 16:24 Pisałem do nich już kilka miesięcy temu, wg. ich specjalisty wszytko działa b.dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: Radiowa Trójka IP: *.radom.net 23.12.05, 23:23 Nie słucham juz trojki, a od niedawna rozprogramowałem swoje radio i nie umiesciłem w nim trójki. Od czasu do czasu włączam ale to co zostało to dno i zgnilizna. Zapraszam na stronę: trojka.net/protest/main/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
deodat Re: Radiowa Trójka 25.12.05, 08:43 Zapewne Trójka już nie prezentuje tego poziomu co kilka lat temu, ale w dalszym ciągu jest to najlepsze radio jakie możńa odbierać w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: Radiowa Trójka IP: *.radom.net 25.12.05, 22:43 Ludzi tworzących ówczesną trójkę można znaleźć w I pr, słucham również II pr. Trujki tylko po to żeby usłyszeć co mają do powiedzenia komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodek Re: Radiowa Trójka IP: 82.139.38.* 26.12.05, 10:47 naucz sie najpierw podstawowych zasad orografii nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: Radiowa Trójka IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 26.12.05, 14:28 Tu masz stale aktualizowany wykaz: radiopolska.pl/wykaz/polska.php Możesz zajrzeć także tu: nadaje.com/miasta/Radom.html Nie sądzę, by dali lokalną retransmisję Trójki w Radomiu, bo odbiór ze Świętego Krzyża jest wystarczająco dobry. Poza tym, jak podejrzewam, nie ma wolnej częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: Radiowa Trójka IP: 82.139.38.* 26.12.05, 14:59 A ja tam słucham radomskich rozgłośni radiowych Pozdrawiam i miłego słuchania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Radiowa Trójka 27.12.05, 11:33 To fakt! Odbior Trojki w Radomiu jest tragiczny! Sam kiedys pisalem - ale bezskutecznie. Moze tym razem pomoze? I naprawde - slabo przekonujace sa twierdzenia, ze wszystko odbiera jak nalezy - bo jest faktem, ze Trojki wprost nie sposob "zlapac" na przenosnym domowym radioodbiorniku. Szkoda, ze inne prywatne radiostacje lepiej dbaja o Radom - zarowno RMF jak i ZET lapie sie bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś