Dodaj do ulubionych

XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM

IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:03
Goraca polecam Pizze w XXl Burger. Pizza jest naprawde zajebista, nie mam do
niej zadnych zastrzezen. Lokal rowniez jest spoko, ma fajny wystroj,
muzyczka, telebim:))
I co jest piekne mozna wypic Browarek:D
W porownaniu do DaGrasso, jest naprawde fajniej i na wyzszym poziomie:))
Obserwuj wątek
    • Gość: zarloczek Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:04
      to co tam jest jedwabiste, bo nie uslyszalem?
    • Gość: OOO Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: 82.139.42.* 27.12.05, 16:07
      Jeden post że polecają inny że nie polecają...hmmm anty reklama i autoreklama
      Jeden oczernia drugi broni-pewnie Maciuś kryje się pod tym polecjącym a
      konkurencja pod tym co to nie poleca ;-)
      • Gość: bartek Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:09
        No ja jestem tym polecającym, i nie mam na imie Maciuś :D Poprostu bylem
        ostatnio w XXL-u i pizza jest naprawde jedwabista---jak to kolega wyzej nazwal:D
        • Gość: Jaa Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.radom.pilicka.pl 27.12.05, 17:21
          Zdecydowanie lepsza jest w Da Grasso
          • Gość: macius Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.12.05, 17:54
            ten lokal jest strashnie slaby... gumowe zarcie tam daja
            • Gość: bartek Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:19
              Pizze jadlem...i nic w niej gumowego
          • Gość: grozzz Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:31
            potwierdzam. Tele pizza sie umywa przy Da Grasso.
            1. duzo rodzajow do wyboru
            2. duza pizza jest naprawde duza( w 2 osoby ciezko zjesc)
            3. ciasto dobrze podpieczone
            4. dodatkow do pizzy klada naprawde spora ilosc
            5. .... no i ten sos ziolowy.............
            6. pycha :D
            • Gość: zaineresowana Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.udn.pl 29.12.05, 07:51
              a gdzie jest ten xxL burger?
              • Gość: bartek Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:48
                XXL Burger jest na Akademickim, przy skrzyzowaniu do akademikow.
                • Gość: so Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.infoplus.com.pl 29.12.05, 14:41
                  A jakie ceny pizzy?
    • Gość: tregedia Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.ats.pl / *.ats.pl 29.12.05, 14:05
      piwo jest tak rozcieniczone ze niema piwa w piwie, jaki browarek chleje i pomyje
      jakies, widac ze gosc chce reklame zrobic heh, brak menu na kazdym stoliku
      trzeba czekac az sie zwolni, niepochodza do Ciebie sam zamawiasz sam odbierasz i
      sie jesce myla co dla kogo bylo bosche zal....
    • Gość: Rozum Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:39
      zamówiłem duzą z dowozem i sie nie rozczarowałem,...
      ale jednak jak za taka sama cene to wole Dagrasso
    • Gość: bartek Re: XXL - Burger ----- Gorąco POLECAM IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:27
      Ceny sa jak w DaGrasso, a nawet bym powiedzial ze jest taniej. Piwo jak w
      kazdym innym miejscu...tu jest rozcienczane i gdzie indziej tez jest
      rozcienczane.
      Dla wiadomości kolegi lub kolezanki pod nickiem "tragedia" : piwo do barow i
      pubow jest juz z zalozenia slabsze, gdyz w browarach kupuje sie beczke np 3%
      lub 4%, wiec do tego nie miej zastrzezen. I nie mysl, ze pijac gdzie indziej
      piwo, pijesz piwo o normalnym woltazu hehehe:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka