Gość: tak tak IP: *.239.udn.pl 07.01.06, 21:09 wybieraja sie panstwo ? duzo Radomskich zespolow itp ... moze byc przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: WOSP w Radomiu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:17 tak, ja sie wybieram ale tylko i wylacznie (podobnie zreszta jak duza grupa moich znajomych) na koncert Jamala i na Swiatelko do Nieba. pozostale te radomskie zespoly sa w ogole nieznane - pierwszy raz w zyciu przeczytalam dzis na gazecie, ze takie wlasnie formacje istnieja w naszym miescie. no, moze o nazwie Lilith wczesniej slyszalam... ale wydaje mi sie ze miasto powinno bardziej sie postarac i zaprosic znane polskie zespoly, wokalistow... w ten dzien chodzi o pomoc dzieciaczkom a przy okazji o dobra zabawe na koncertach tych, ktorych znamy i lubimy. a te dzisiejsze radomskie "koncerty" beda polegaly na niekonczacej sie autoreklamie tych, ktorzy beda grali a sa nam - widzom kompletnie nieznani... Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ło3k Re: WOSP w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 08.01.06, 10:29 Droga Kasiu, nie zawsze "znane" oznacza "dobre". Może czasem warto posłuchać czegoś nowego? Chyba, że jesteś zwolenniczką poglądów inżyniera Mamonia z "Rejsu".Najpierw posłuchaj, potem wyrażaj opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WOSP w Radomiu IP: 217.96.36.* 09.01.06, 13:34 Czy Lilith to te 2 panie (chyba 2 bo widzialem z okna pracy, musialem pracowac niedziele :) ) co graly gotyka na poczatku, (moze kolo 12, nie wiem)? Wiem ze Lilith to gotyk... Wlasnie szukalem nazwy tego zespolu co gral, bo te kilka utworow ktore zagrali byly calkiem ciekawe. Musze zapoznac sie z ich utworami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszcz w butach Re: WOSP w Radomiu IP: 82.139.45.* 08.01.06, 21:11 beznadzieja i żenada!!!!!!!!!! prosba do organizatorów: JEŚLI ZA ROK MA BYĆ PODOBNIE TO BŁAGAM NIE ORGANIZUJCIE WOŚP W RADOMIU. Czy naprawdę nie dało radę zaprosić do Radomia jakiejś "gwiazdy"??? jak dziś widziałem co się dziej w takich miasteczkach jak Włocławek, krosno czy Gorzów i porównałem to do naszego "kochanego" Radomia to stwierdziłęm jedno... SYFF!!! RADOMSKI SYFF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: WOSP w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:21 To trzeba bylo tam jechać! Tam było tak bo im TVP organizowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszcz w butach Re: WOSP w Radomiu IP: 82.139.45.* 08.01.06, 21:29 taa... a u nas jak zwykle ch..owa organizacja i ch..owy finał Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: WOSP w Radomiu 08.01.06, 21:33 A dlaczego nikt nie pomyślał, żeby do nas ściagnąć TV?? W Kielcach była, w Lublinie również. Radom wcale nie jest gorszy, tylko ma niestety gorszych (o wiele) "działaczy". Może za rok zobaczymy się w TV??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brandy Re: WOSP w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:33 miejmy nadzieję, że nie. chyba że wam carrefour albo m1 zorganizuje wosp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: WOSP w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 09.01.06, 08:51 Bo u nas nie ma ośrodka telewizyjnego jak w Lublinie czy Kielcach!Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: WOSP w Radomiu 09.01.06, 08:58 Myślę, że jedno nie przeszkadza drugiemu. Wystarczy chcieć i coś w tym kierunku zrobić. Swoją drogą czemu nie stworzyć radomskiego ośrodka TVP?? Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: WOSP w Radomiu 09.01.06, 08:59 Właśnie nie tak całkiem proste, ponieważ w tv transmitowali także koncerty z miejscowości, w których nie ma ośrodków telewizyjnych. Niestety na próźno wypatrywałem transmisji z Radomia. Pozdrawiam leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: WOSP w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 09.01.06, 09:30 Były z WOŚP z Radomia na TV3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: WOSP w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:32 kręcił jedyny cameraman z Radomia, który pracuje i dla tvp i dla tvn - Dariusz Niezawodny Strzelec. Kiedyś szpanował białym autem z logo tvp. teraz zas, niestety bez zadnej naklejki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: WOSP w Radomiu 09.01.06, 10:04 No tak, ale ja oglądałem ogólnopolską TVP2 i tam były tylko Kielce. Swoją drogą na tle szpaleru zwerbowanych żołnierzy jakaś para kręciła się po parkiecie, a przedstawiciel władz powiedział parę miałkich zdań - żałosne. To wszystko, ale takie nic zaistniało w ogólnopolskiej telewizji. I myślę , że w pewnym sensie o to chodzi, żeby spiker w wiadomościach jednym tchem wymieniał, że imprezy WOŚP odbyły się w takich miastach jak; łódź, Wrocław i ... Kielce. Choć przecież Radom też chyba zbierał z entuzjazmem, a taniec towarzyski to nasza specjalność. Nie brak też ludzi w Radomiu, którzy przed kamerami mogliby powiedzieć coś niebanalnego - sam znam takich. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie w Radomiu prawdziwe show WOŚP. Pozdrawiam leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WOSP w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.06, 13:48 k**** co to za marudy w tym miescie? k**** na gotowe przyjsc i najelpiej ponarzekac jest... a co wy dla miasta zrobiliscie? narzekacie ze slaba obsada organizacja itp. to ruszcie k**** grube dupska i zrobcie cos a nie. i jestem osoba ktora byla na koncercie, ale nic nie organizowala. mi sie podobalo. i szacunek dla fotaka ktory chce cos zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WOSP w Radomiu IP: 217.96.36.* 09.01.06, 14:17 Tak samo uwazam, nie liczac niepotrzebnych przeklenstw :). Wiadomo ze w Radomiu nie jest zbyt dobrze. Tym bardziej ciesze sie, jak cos organizuja i ktos przyjezdza. Radomianie lubia narzekac i wierzyc w cuda. Nic nie poprawia sie z dnia na dzien. Tak samo jak Radom podupadal dlugi czas, tak samo nie poprawi sie nagle. Wazne zeby w ogole cos sie organizowalo i cos sie poprawialo (bo na razie to widze podupadanie). Chociaz ostatnio otworzyli fajne kino i b dobrze ze otworzyli. Inna sprawa, ze pewnie firma dostanie po tylku - obym sie mylil. W Atlanticu malo osob zwykle bylo w kinie, wiec mam powazne watpliwosci co do oplacalnosci Heliona, ale ciesze sie i trzymam kciuki zeby nie bylo zle, bo udane inwestycje przyciagaja inne inwestycje. I to jest wlasnie problem. Bo to takie zamkniete kolo. Jest zle, ludzie maja malo kasy, a to wplywa na to, ze inwestycje malo sie oplacaja, a to powoduje ze ludzie sa biedniejsi itd. Trzeba jakos przerwac zaklety krag. I na pewno wiara w cudy i oczekiwanie ze ktos cos da, albo mi sie nalezy mimo ze siedze na tylku nic nie da i nic nie poprawi. Niestety Radomianie sa pasywni (i ich wladze tez). Zreszta widac to nawet po glosowaniach. Zawsze w Radomiu wygrywa lewica SLD, a teraz PiS, ktory mimo ze niby jest prawica to tylko ideologicznie. Tak na prawde programowo to lewica. Do tego taka ktora wypina sie na wyborcow i nawet nie probuje realizowac swojego (zreszta durnego) programu. A ludzie glosuja na lewice, bo ona duzo obiecuje: panstwo pomoze, panstwo da. Szkoda ze nikt nie mysli skad ono daje, a daje z wczesniej zabranych ludziom pieniedzy. Tak samo jak nikt nie mysli o gospodarce, a to jej rozwoj moze nam tylko dac wiecej, a nie jakies obietnice politykow. Odpowiedz Link Zgłoś