Gość: mamusia IP: *.internet.radom.pl 13.01.06, 20:14 Mam pytanie, gdzie w Radomiu można zrobić fajne urodzinki dla dziecka, poza domem oczywiście, pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: urodziny IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:00 Centrum Zabaw dla dzieci Fantazja - za biurowcem Łucznika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: urodziny IP: *.internet.radom.pl 13.01.06, 21:04 Dzięki, a troszkę szczegółów? Zważywszy na "naturę" mojego dziecka Fantazja byłaby wskazana. Podzielcie się doświadczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: urodziny IP: 178.73.9.* 04.10.13, 13:11 Ja swoim dzieciom robię w klasie - przynajmniej są wszystkie dzieci i nikt nie jest wyróżniany, Zazwyczaj zamawiam animatora - nauczyciele moich dzieci się zgadzają bez problemu. Zamawiam juz 2 raz takich klaunów i dzieci były bardzo zadowolone.Ja przychodzę z tortem albo jak nie mogę to proszę nauczycielkę żeby dała dzieciom i potem tylko zdjęcia oglądam jak fajnie się bawili. Ja zamawiałam przez telefon 727 600 500 ale są pewnie inne podobne firmy - musicie sobie poszukać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Dlaczego urodziny muszą być poza domem? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 11:56 I to jeszcze oczywiście? Za moich czasów to inaczej bywało :) Teraz komercja wszędzie. Niby coraz więcej wszystkiego, nawet klaunów, a tak naprawdę to coraz bardziej pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Dlaczego urodziny muszą być poza domem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.13, 15:36 Ja robię na Limanowskiego w Krainie Marzeń tylko w restauracji. Nie wynajmuje specjalnej sali. Rodzina zjada obiad a potem tort kawa i ciasto a dzieci lecą się bawić. Świetna sprawa. Do tego bardzo tanio. W tamtym roku robiłam i teraz też już mam rezerwację. Jeśli tylko dla dzieci impreza to mają kilka salek tematycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Dlaczego urodziny muszą być poza domem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.13, 15:39 Koszt to około 20zł za osobę za obiad z dwóch dań i deser. Kawa herbata i dwa ciasta w cenie. Ile w domu trzeba się narobić zeby taka imprezę na 20 osób zrobić, a tak to idziesz i nie dość że wszystko gotowe to jeszcze koszty mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loeilduspectateur Re: Dlaczego urodziny muszą być poza domem? IP: *.ntlworld.ie 11.11.13, 19:19 Jakie to wszystko prowincjonalno-radomskie...żeby nie powiedzieć "wsiiowe". Ludu! Wy zamiast do góry, to uważacie, że równianie w dół jest lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Dlaczego urodziny muszą być poza domem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 20:35 Do proboszcza dzwonilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: urodziny IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 16:22 Kolejna przedstawicielka radomsko-wsiowego establishmentu, po tej pani, która na Forum szukała knajpy na chrzciny maluszka. Pokazać się od samego początku. Niech sąsiedzi wiedzą, że mnie stać. Pewnie gdyby się wybierała do restauracji to też by na Forum ludzi pytała. Tak to jest, jak się pochodzi ze wsi i nigdzie się nie bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muśka Re: urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 22:42 zależy w jakim wieku masz dziecko. Jak do 5 lat to wpuszczasz w kulki i masz z głowy. W G2 jest ok ale musisz sie liczyć z tym ,że będziesz ganiać za dzieciakiem jak jest mały i raczej nie zajmiesz się dorosłymi. Odpowiedz Link Zgłoś