Gość: teodor IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:24 co sądzicie o ludziach którzy dostali skrzydła 2005. mnie sie wydaje ze nie wszyscy na nie zasługują np. A.Grzyb ??????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomianka Re: skrzydła 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:58 a pani hamerska (IMPERSON), która czołgała się i coraz bardziej robi z siebie idiotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: skrzydła 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:32 bylem widzialem tandeta jest wiele firm uznanych w polsce ktorych rozwoj dostrzezono ,firma ALBO W PIERWSZEJ 2000 FIRM POLSKICH, GAZELA BIZNESU, pan prezes nie chce pewie zaplacic ŁAPOWKI -musimy nazywac rzeczy po imieniu i nie byl "wyroziony' tej wątpliwej jakosci nagroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rema Re: skrzydła 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:27 to wielka lipa bzdura i glupota ,targowisko proznosci,wiadomo zr wygra ten kt6o zapaci ,kiedys skrzydla dostal zaklad nagrobkarski hyba sprawdza sie ta nominacja jestesmy pod ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: skrzydła 2005 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.06, 15:11 A biskup daje się wciągać w takie niepoważne zabawy i jest wykorzystywany do wręczania nagród. Może wreszcie mu ktoś powie co to za towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: skrzydła 2005 15.01.06, 15:55 Po co Wam lotnisko? Przecież teraz wystarczy lodowisko. Ja na ten przykład; Takiego dzisiaj orła dzisiaj wyrżnąłem jeżdżąc na ślizgawce na mojej wiosce że Air Show w Radomiu waszym niech się schowa! Ludzie płakali z zachwytu i bili brawo przez 15 minut / była to tak zwana standing owejszen :) / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wscipski Re: skrzydła 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:37 MAM PYTANIE-jesli firma placi za umieszczenie jej na liscie i nagrodzenie za osiagniecia ktorych nie miala i przyjecie w zamian za to kozysci majatkowej jest lapowka, to czy pani dyrektor nie pownna odpowiadac karnie za tego typu manipulacje? Odpowiedz Link Zgłoś