Dodaj do ulubionych

studniowka w czachowskim

IP: *.34.udn.pl 15.01.06, 23:40
czy w waszym odczuciu tez byla taka beznadziejna i niekulturalna. mojemu
koledze ukradli telefon, bo zostala wpuszczona holota. doskonale widac ze
holota lgnie do czachowskiego. nie ma sie co oszukiwac.
Obserwuj wątek
    • Gość: uczen Re: studniówka w czachowskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.06, 11:28
      Pobieram, beznadziejna, a sorka od matmy (bez nazwisk)z 0,5l wodki troche
      przesadzila, tak samo jak sorka od polskiego. Uczniowie też mieli spory zapas
      pod stołami. Dobrze, ze juz koncze edukacje w tej "szkole".
      • fnx1 Re: studniówka w czachowskim 16.01.06, 11:39
        > Pobieram, beznadziejna, a sorka od matmy (bez nazwisk)z 0,5l wodki troche
        > przesadzila, tak samo jak sorka od polskiego. Uczniowie też mieli spory zapas
        > pod stołami. Dobrze, ze juz koncze edukacje w tej "szkole".
        Na studniówkach zawsze tak było... nie tylko w Czachowskim. A co to ma wspólnego
        z kończeniem szkoły ? I dlaczego dobrze, że kończysz tam edukację? Jeśli kiepsko
        Cię uczyli to trzeba było wcześniej zmienić szkołę... bo teraz będziesz miał
        przesrane. A jeśli chodzi tylko o kiepską studniówkę... to pryszcz. I nie pieprz
        Piotrze pieprzu pieprzem...
        • fnx1 Re: studniówka w czachowskim 16.01.06, 11:40
          Zresztą jak można przesadzić z 0.5 l alkoholu??? Może miałeś uczniu na myśli 1.5
          l???
    • Gość: kasia Re: studniowka w czachowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:50
      "...doskonale widac ze
      holota lgnie do czachowskiego. nie ma sie co oszukiwac."

fajne stwierdzenie haha

• Gość: uczeń Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 19.01.06, 16:43
        Czachowski górą. Najlepsza studniówka w Radomiu. Z wielką pompą na miarę 100-
        lecia.
        • Gość: widz Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 21.01.06, 11:48
          Popieram.
    • Gość: ktoś Re: studniowka w czachowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:26
      Studniówka beznadziejna?? Chyba pomyliłeś imprezy, ta studniowka była udana!!
      Wszyscy bawili się do białego rana, obsługa byla doskonała, nauczyciele chwalili
      naszą szkolną młodzież za to jak się bawi, a co reszty postów dotyczących
      alkoholu, to w której szkole na studniówce nie było mocniejszych trunków?? A co
      do hołoty, to jeżeli jesteś taką pożądną osobą to dlaczego nie zwróciłeś im
      uwagi, jeżeli ich zachowanie Tobie nie odpowiadało?? Zawsze łatwo jest oceniać
      ludzi siedząc w kącie jedząc kotleta!! zamiast się bawić!!
      • Gość: Asia Re: studniowka w czachowskim IP: *.radom.pilicka.pl 16.01.06, 15:31
        A gdzie w tymroku bawili się. Czy było duzo grona? Jak wypadł polonez? Jestem
        ubiegłoroczną absolwentką.
      • Gość: leżem i kwiczem Re: studniowka w czachowskim IP: *.udn.pl 17.01.06, 08:34
        Buahuahauhauhauauhauah
    • Gość: vvv Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 16.01.06, 15:53
      Nic dziwnego, jak był pijany to sam zgubił. Byłam przy tym jak go wyprowadzali.
      A studniówka była super.
      • Gość: uczen Re: studniowka w czachowskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.06, 16:09
        i tu wlasnie pokazane sa oblicze tej szkoly, popierane pijanstwo itd
        • Gość: uczennica Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 16.01.06, 19:20
          Debil
          • best_seler Re: studniowka w czachowskim 16.01.06, 19:55
            Ktos chyba faktycznie pomylil imprezy. Studniowka naprawde byla udana.
            Zaczynajac od miejsca, do ktorego wiekszosc byla nastawiona sceptycznie. Sala
            do tanca ubrana naprawde fajnie, porzadne stoly i wygodne krzesla a nie jakies
            szkolne lawki. Polonez jeden z ladniejszych w Radomiu, dobry zespol i dobra
            muzyka.
            Co do alkoholu, wiadomo, ze jest na studniowkach. Wazne, ze nikt (przynajmniej
            nie widzialem) nie przesadzil i nie bylo polmartwych uczniow lezacych po
            kiblach i pod stolami.
            Nareszcie zaangazowano profesjonalna firme filumjaca - kamerzysta na klase +
            kran kamerowy.
            A "holoty" nie widzialem.
            • Gość: nauczycielka Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 16.01.06, 20:04
              Nie byłam na takiej studniówce. Warunki lokalowe wspaniałe. Jedzenie super.
              Zabawa przednia. Bardzo dobra organizacja.
              • Gość: prawda Re: studniowka w czachowskim IP: *.udn.pl 17.01.06, 08:36
                Dobra ale juz nie wpisuj sie po raz n-ty pod innymi nickami.Jaka szkola taka
                studniówka....czyli dno.
                • Gość: uczeń Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 17.01.06, 21:33
                  Ty jesteś denny baran
    • Gość: obiektywny z VI LO Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 16.01.06, 22:02
      co za brednie wypisujesz, zastanów się, bo są to pomówienia typu pani
      powiedziała jakiejś pani...etc.;studniówka była wyśmienita, zabawa i menu
      również,nic nikomu nie zginęło, bądżmy wreszcie uczciwi wobec siebie i innych;
      jestem kochanowszczakiem,a byłem osobą towarzyszącą u czachowszczaków i muszę
      przyznąć,że w tym III LO potrafią się świetnie bawić i to nie tylko uczniowie
      ale nawet belfry!!!! i o dziwo dziewczyny są pełne klasy i kultury.
    • Gość: pszr Re: studniowka w czachowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 08:30
      czy w tej szkole zawsze musi byc taka chora atmosfera polegajaca na nieslusznym
      podpieprzaniu innych? :/
    • Gość: maciek Re: studniowka w czachowskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.01.06, 22:20
      polonez.............porazka
    • ana_nke Re: studniowka w czachowskim 17.01.06, 23:55
      Żal czytać takie teksty tego typu :/ W sumie nic nowego, każdy krytykuje innych, wiadomo konkurencja, zawiśc, normalka wśród ludzi. Osobiście uważam, że studniówka pomimo dennej kapelki /nazwe pomine/ i jej utworow typu mariano italiano, była naprawdę udana. Pewnie to zasługa ludzi, z którymi przyszło mi przebywać. Dla mnie, jako osoby, która nienawidzi wszelkich imprez, było naprawdę super. I nie chodzi o brak porownania, ale o sam fakt, że pomimo drobnych incydentów, jak ten z telefonem, nie działo się nic typu 'leże pod stołem bo się schlałem'. Poloneza na studniowce zbytnio nie widziałam, ale w TV wyszedł całkiem ciekawie, mimo drobnych wpadek. Organizatorzy zawiedli z mikrofonem w czasie przemowien, wszystko mialo lekki poslizg, kapela pod kotlet, troche zimny, wódka jak wszędzie. Nic nowego. Ale krytykujmy dalej, bo to wychodzi nam najlepiej. Resztę lepiej ujął best_seler, a ja się z nim zgadzam.
      • Gość: zadowolona Re: studniowka w czachowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:01
        najgorzej jak komus zazdrosc ze nie mial tak swietnej i udanej studniowki jak
        Czachowski a ze ktos przyszedl z holota ktora sie ochlala i potem zgubila
        telefon to nie znaczy ze wszyscy tacy byli tym bardziej ze ta holota to
        jednostki ktore gdy ppzesadzali byli usuwani z imprezy i bardzo dobrze bo nie
        powinni nam psuc wysmienitej zabawy. Po zatym jak wszyscy ktorzy na studniowce
        byli wiem ze bylo super wysmienite jedzenie muzyka dla kazdego obsluga i
        ochrona bardzo dobra a wystroju sali drugiego takiego na dami nie widzialam
        jak dotad
        poprostu luksus
    • Gość: zbulwersowana Re: studniowka w czachowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:06
      szkoda ze "zachowszczak" mowi o sobie holota bo ja przynajmniej o swojej
      szkole, kolegach i kolezankach tak nie mysle wiec ich nie obrazaj a skoro
      przyszlas z holota ktora sie opila to nie nie obwiniaj innych kulturalnym osoba
      nic nie zginelo
      • Gość: chałubińszczanka Re: studniowka w czachowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:46
        nie wiem jak bylo na wazsej studniowce bo mnie na niej nie bylo, ale widzialm troche na dami.jesli chodzi o wystroj to poprostu byl super,stoly wygladaly swietnie pod tym wzgledem zadna szkola wam nie dorownuje, a przynajmniej w tym roku.co do poloneza to byl ladny chociaz momentami robilo sie zamieszanie i bylo kilka wpadek ale ogolnie mi sie podobal.wasza szkola ma w tym roku stulecie?bo to by wszytsko wyjasnialo.
        • Gość: a Re: studniowka w czachowskim IP: *.internet.radom.pl 18.01.06, 13:58
          tak, i to tez bylo widac na dami :P
          • Gość: chałubińszczanka Re: studniowka w czachowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:17
            wolalam sie upewnic ;)setna studniowka chalubinskiego tez sie wyroznialaale to bylo w zeszlym roku. w tym roku wyroznil nas chyba tylko ten "oryginalny" polonez, bo w to,ze w kazdej szkole sie wszyscy swietnie bawili nie watpie :)pozdrowienia dla jubilatow :)
            • Gość: zadowolony Re: studniowka w czachowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:48
              fakt 100 stodniowka chalubinskiego tez sie wyrozniala ale nie byla tak
              fantastyczna jak czachowskiego to byl poprostu piekny bankiet wszystko bylo
              swietne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka