Dodaj do ulubionych

Czy RODEO obstawia POLICJA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 03:48
Z tego co widziałem to jest tam troche policjantów ale ciekawe czy oni mogą
stać na bramce pewnie inkognito co to sie wyrabia w tym radomiu nikomu nie
dadzą zarobić.To zapewne moga tam robić wszystko bo i tak nikt sie nie dowie
Obserwuj wątek
    • Gość: byk Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:11
      Słyszałem ze ostatnio złamali tam reke kolesiowi.Ciekawe czy bedą mieli z tego
      powodu jakiś problem ale pewnie nie no bo co mozna zrobić polici i właścicielowi
      który ma tyle pieniedzy,ze niewiem poco on sie w to bawi moze był bity w
      dzieciństwie
      • Gość: Mieszko I Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.eranet.pl 30.01.06, 22:12
        Z tego co sie orientuje Policjanci sa tam czestymi bywalcami, ale o ochronie i
        jakiejkolwiek ingerencji z ich strony podczas jakichs nieporowumien nigdy nie
        slyszalem, ani takowej nie widzialem, a bywam tam conajmniej raz w kazdy
        weekend.
        Proponuje ciekawskiemu zajac sie ciekawszymi tamatami, bo sensacji tu nie
        zweszy.
        Uwazam rowniez, ze jego komentarz na temat zasobnosci portfela wlasciciela
        swiadczy rowniez o poziome zaorowno autora, jak i uzasadnia jego wypowedz na
        ten temat; ZAWIŚĆ!!!
        Co do ochrony od kilkunastu tygodni widze tam jakas nowa agnecje z Radomia.
        Panowie niezle sie prezentuja i sa niezwykle kulturalni. W tym lokalu mozna
        czuc sie na prawde bezpiecznie.

Proponuje ciekawskiemu obserwowanie bardziej sensacyjnych odkryc i popartych
        faktami, a nie suchymi plotkami.
        Pozdrawiam
        • Gość: oko Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.06, 22:33
          Pewnie że Rodeo obstawia Policja a le bez obaw nie mierzmy wszystkich jednakową
          miarką.W Rodeo oprócz bardzo małego poziomu i jakości oferowanych usług można
          oczywiście czuc się bezpiecznie bo nic nikomu nie grozi oczywiscie poza
          chamowatymi pseudo policjantami którzy ten lokal obstawiają o czy mieliśmy
          okazje przekonac się z przyjaciółmi!!!
          • Gość: gosc z krakowa Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:13
            W pewnym sensie zgadzam sie z Toba. Najlepsze co ma Rodeo to ochronę, mało
            bywam w Radomiu, ale w zadnym z radomskich klubow nie spotkałem tak miłej i
            profesjonalnej ochrony. Kogo tak naprawde obchodzi czy to policja czy nie.
            Byłem na kilku spotkaniach w radomskich klubach takich jak Archiwum czy
            Fanaberia, juz na wstepie wyglad i zachowanie panow z ochrony o watpliwej
            profesjonalnosci w tym co robia odstrasza, od samych juz drzwi wiadomo czego
            mozna spodziewac sie w tych klubach, kiedy spotyka sie chamską i w dodatku
            wygladającą jak żolnierze z Serbi ochrone.Więc chociaz Rodeo nie może pochwalic
            sie ani kuchnia, ani barem, ani spejalnie mużyką to chociaz ma na bardzo
            wysokim poziomie ochrone i kogo to obchodzi czy to Policjant? Jako
            przedstawiciel handlowy jestem w wielu miastach i czesto wpadamy w nich do
            róznych klubów, ale Rodeo moze pochwalic sie ochrona wszedzie BRAWO!
            • Gość: bywalec archiwum Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:19
              ha,ha,ha masz racje, a nawet jeszcze mozna u nich kupic rozne rzeczy. Panowie
              sa bardzo przedsiebiorczy! Ale widocznie wlasciciele maja jakis interes z
              takimi panami? ciekawe jaki? To własnie cały Radom.
      • Gość: pierrot Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 01:55
        a ja słyszałem,ze właściciel dał kase temu klijetowi zeby nie wyszło najaw
        • Gość: latino Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:01
          co wy opowiadacie!!!!!!!!!!.chodzę do Rodeo dosyć często i atmosfera jest
          całkiem niezła.muzykę dostosowują do klientów a ochrona jest na wysokim
          poziomie.czuje się tam bezpiecznie i wiem że bez przyczyny nikogo tam nie
          bija.A jak kolesiowi złamali ręke to napewno wsadzał ją tam gdzie nie
          potrzeba .i tak trzymajcie chłopaki!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: komendant Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:37
            Co to za " agencja " co podbiera obiekty innym namawiając włascicieli lokali i
            dyskotek do rezygnacji z obecnej ochrony opowiadając o nich niestworzone rzeczy.
            Czy jesteście,aż tak beznadziejni?
            • Gość: wyga Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.06, 00:11
              Jura.. nie zachowoj sie jak dziecko...
              • Gość: zainteresowany Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:20
                słuchajcie ta rozmawa chyba schodzi na inny temat...
                po pierwsze nikt nikomu nic nie podbiera...tylko jakość oferowanych usług przez
                pewne osoby jest zaniżana, ludzie przecież nie można trzymać wielu srok za ogon
                trzeba skupić się na jakości oferowanych usług a sami wiemy, że rynek jest
                nasycony i wygrywa ten kto lepiej robi robotę...to zleceniodawca decyduje o
                wyborze agencji i musi mieć powód żeby ją zmienić...a kto na kogo gada glupoty
                to osoby zainteresowane wiedzą najlepiej i po co ta beznadziejna gadka...rynek
                agencji ochrony powinniem ze sobą wspóldziałać a nie obrzucać nowe agencję
                oszczerstwami...skupcie się na tym co ważne, na rozoju firm a nie wypychaniu
                własnych portfeli...
    • Gość: wyga Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:32
      • Gość: wygas Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:33
        zajmijmy się robotą a nie głupotami
    • Gość: emeryt54@op.pl Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 18:08
      Są bardzo zapracowani. Szkoda i żal ich przemęczaćź. To tacy odważni i
      pracowicie obywatele. Modlmy się by im i przełożonym nie zabrakło rozumu.
      Osobiście zatrudniałbym ich do usuwana śniegu z ulic i dachów. To takie na
      czasie i jakże potrzebne. Nech dbają o swoje i nasze bezpieczeństwo
      • Gość: Jerzy.A :-) Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: 82.139.51.* 01.02.06, 19:50
        Co za bzdury pisza ci kretyni !!!!!!!!!!! Ludzie jak tak to placzecie ze zla
        ochrona , ze sami zlodzieje i kryminalisci .
        Jaka policja (hihihihihihi) Ztego co mi wiadomo to jest to nowa agencja ochrony
        GOLIAT . Panowie sa bardzo kulturalni i robia to profesjonalnie . Ochrona nie
        polega na tlumieniu awantur , tylko prosze panstwa na zapobieganiu incydentom .
        No tak lepiej by bylo postawic Ochrone typu " RAK " czy inny kleszczowiec gdzie
        pracuja sterydziarze i malolaty zadne awantur Sam osobiscie jestem co 2
        tygodnie non stop gosciem RODEO i powiem wiecej nikt mi nigdy nie ublizyl , nie
        wywalił mnie z lokalu . ( Czaego nie mozna powiedziec o innych agencjach O
        charakterze bandycko-huliganskim typu "Rak" ;-) .
        Zapraszam ludziska przyjdzcie i zobaczcie
    • Gość: goliat Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:31
      kiedy wreszcie właściciel przestanie reklamować swój lokal i agencje
      • Gość: Ronin Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: 82.139.51.* 01.02.06, 22:39
        Ludzie to smieszne , czy naprawde nie macie innych zmartwien ???
      • Gość: Zainteresowany Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: 82.139.51.* 01.02.06, 22:43
        No moze bedum sie lały ? HEHEHEHEHE
        • Gość: Przyjaciel Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: 82.139.51.* 01.02.06, 22:58
          Moi drodzy RYWALE
          Wasze potyczki doprady wzruszyly mnie do lez . Znam dobrze was obydwoch , ma
          nadzieje ze zaczniecie pilnowac wlasnych interesow i przestaniecie wydzierac
          sobie radomskich klubow , bo przecierz to nie ma sensu . Niech robotę robi ta
          firma , ktora sie na tym zna , a nie , ktora mysli ze sie na tym zna >
          Ja mianowicie uwazam ze ten portal nie jest prtalem reklamowym , i watpie zeby
          ktos brał te wasze klótnie na powaznie .
          • Gość: ja Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.06, 23:19
            a ja uwazam, ze to nokomu z Was nie pomoże w karierze..
            to co sie dziej w tym poscie zalatuje troche.. piaskwonica
            Powagi Panowie
            Konkurowanie ze soba nie na tym polega!
            chociaz, w tym miescie wszystko jest inne..
            • Gość: NJM, Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:04
              A JA SŁYSZAŁEM ZE TEN OCHRONISZ POLICJAN POLNUJE NOWYCH DZIWEK CO SA NA
              SPECJALNE ZYCZXENIA KLIJENTÓW PODCHODZI SIE DO BARMANA I MUWI MU SIE ZE CHCIAŁO
              BY SIE JAKS PANIENKE PRZELECIEC A ON WOŁA DZIWKE IGOTOWE
              • Gość: Gosc Re: Czy RODEO obstawia POLICJA IP: 82.139.51.* 03.02.06, 18:09
                hihihihihihihihihi
                NIe mam pojecia co za kretyn wypowiada sie na ten temat ???? Po pierwsze to w
                RODEO nie ma barmana , glówna obsluga to kobiety , a po za tym to dzieciaku ...
                Wróc do komiksów i bajek Ezopa , a no i troszke ortografii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka