Dodaj do ulubionych

MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:06
gdy jej pierwszej wpadna onew rece.Czuję sie jak w wiezieniu i pozbawiona
prawa do decydowania osobie.Co gorsze,ona nie widzi w tym nic złego!
Obserwuj wątek
    • Gość: geraldine Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:10
      Nie chce nawet myśleć ile listów mogło w ten sposób nigdy do mnie nie dotrzeć!
    • Gość: sen Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.06, 16:19
      A KOGO TO OBCHODZI
      • Gość: Dr.No. Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:37
        > A KOGO TO OBCHODZI

prokuratra to obchodzi.
      • misiak38 Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE 01.02.06, 14:18
        no niby nikogo,ale mnie by chyba szlag trafił.
    • Gość: mamusia Re geraldine IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:32
      To zależy ile masz lat i czy matka może mieć do Ciebie pełne zaufanie (czy na
      nie zasługujesz). Może lepiej by było, żeby więcej matek czytało korespondencję
      swoich dzieci. Ja też czytywałam ale robiłam to dyskretnie i nigdy nie wpadłam
      i wierz mi, nie robiłam tego z pustej ciekawości.
      • Gość: Ewelina DO OSOBY KTORA PODPISALA SIE JAKO MAMUSIA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:57
        pieprzysz glupoty moja droga!!! nie wazne ile lat ma dziecko, czy ktokolwiek inny! NIKT nie ma prawa otwierac i czytac cudzej korespondencji!!! listy swojego dziecka czytalas zapewne w celu zwiekszenia kontroli nad nim, dowiedzenia sie o tym, czego samo nigdy by Ci nie powiedzialo. ale KAZDY czlowiek ma prawo do swoich intymnych spraw, do tajemnic - nawet przed rodzicami.

zlamalas prawo ale niestety nie czekaja Cie zadne konsekwencje. a szkoda!
        • Gość: ooo! Re: DO OSOBY KTORA PODPISALA SIE JAKO MAMUSIA!!! IP: 82.139.46.* 03.02.06, 12:48
          Biedna, mała Ewelinka!
      • misiak38 Re: Re geraldine 01.02.06, 14:19
        mnie się wydaję że to bez znaczenia ile się ma lat.cudzych listów się nie czyta
        i koniec.u mnie w domu zawsze taka zasada była i dla mnie jest to nie do
        pomyślenia.ja bym się wyprowadziła;)
    • Gość: matka Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:34
      a co ty myslisz ze jak masz 12 l to ci wszystko wolno.
      Ja odpowiadam za twoje wychowanie.
    • Gość: Goliat Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:07
      Jesli masz dostęp do internetu załóż sobie konto pocztowe. Mama Ci wtedy nie przeczyta maili. Kwestia ile masz lat nie ma znaczenia. Jest to naruszenie cudzej korespondencji a więc przestępstwo.
    • Gość: geraldine Do zniesmaczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:54
      Hehe, 12 lat to ja mam ale na zdjęciu sprzed ponad 10ciu... wiec kto tu sie
      ośmiesza?Mamusiom czasami się wydaje że robia to dla swoich dzieci, dla ich
      bezpieczeństwa.Niech sie tylko nie zdziwią potem gdy dzieci tak traktowane i
      wyzute z poczucia bycia szanowanym odpłacą pięknym...ja z pewnością nieprędko
      zapomnę ba!wybaczę cos takiego.
      • wichajsterr Re: Do zniesmaczonych 30.01.06, 20:04
        Jak masz 22 lata to weź się chajtnij idź do roboty kup sobie mieszkanie i się
        wyprowadź. Powiedz mamie że masz w d**** taką nadopiekuńczość a nie siedzisz
        mamusi na głowie i pieprzysz na forum jak Ci ciężko i Jej nie wybaczysz bo
        listy masz czytane...
        --
        www.radom.pl/
        www.lotnisko-radom.it.pl/
        www.komunikacja.radom.pl/
    • Gość: grande pisze sie mamusia a nie matka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.06, 22:36
      brawo wichajster-popieram.

gowniarom sie w dupach poprzewracalo-22 lata faktycznie dosrosla hahah.

DOSROSLA TO BEDZIESZ JAK BEDZIESZ POTRAFILA SIE SAMA UTRZYMAC
    • Gość: iwa Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: 82.139.44.* 30.01.06, 22:40
      Możesz mieć pocztę w internecie tak jak ktoś napisał albo załóż skrzynkę na
      poczcie z zastrzeżeniem, że żadne informacje nie będą przychodziły do domu.
      • Gość: Jaa Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:52
        Co wy p.....? Wichajster i Grange.
        Jak można komus czytać korespondencje???
        Nie ważne ile ma lat. Moja głupia stara też tak robiła. Czytała mi np
        zwierzenia moich koleżanek. Był to okres dojrzewania, więc miałyśmy o czym
        pisać. Ona to wykorzystywała, np. przy gościach, żeby mnie ośmieszyć. Miałam 15
        lat. To co miałam się wyprowadzić??? Pewnie wy panowie jeszcze jesteście na
        utrzymaniu mamusi.
        Ja odeszłam z domu 4 lata temu. I co? I tak mnie nęka. To taki typ mamuśki-
        ciekawskiej. Nigdy nie odpuści.

P.S. 22 lata, to człowiek dorosły lub nie. Znam takich, którzy w tym wieku są
        bardzo dojrzali.
        • wichajsterr Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE 31.01.06, 12:17
          Nie można czytać Komuś korespondencji ale pisanie o tym na forum nic nie zmieni
          niech sobie pogada poważnie z Mamą na ten temat albo z obydwoma rodzicami w
          swoich 4 ścianach. Pyzatym nie zna się sytuacji osoby która pisze te listy może
          w nich wypisuje jakieś głupoty zagrażające sobie albo całej rodzinie??? Ja nie
          jestem na garnuszku mamusi bo tak się składa że jej nie mam i życzę tylko
          takich kłopotów w domu typu że ktoś komuś list przeczytał... naślijcie
          prokuratore, policje, na swoja mamy albo najlepiej zerwijcie w ogóle z nimi
          kontakt.
          „I nie p.. bo w ryj dać mogę dać...”
          PS. Jeżeli mówi się że 18 lat zobowiązuje do dojrzałości (dorosłości) to co Ty
          będziesz mi gadał że 22 lata to osoba nie dorosła – krótko mówiąc dziecko....
          Pozdr
    • Gość: markus Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: 80.51.248.* 31.01.06, 09:24
      Poproś kogoś, żeby w liscie opisał, jak u sąsiada ojciec czytał listy syna -
      czy to nie ostateczne świństwo i chamstwo i jak taki może spać spokojnie, to
      zboczenioe itp. w tym duchu. Może przejrzy na oczy ;-)))
      • Gość: geraldine Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:19
        Ewentualnie napisze list sama do siebie udając kogoś innego a zacznę go tak:
        "Kochana mamo,wiem że i tym razem Cię ogromnie korciło i otworzyłaś
        zaadresowaną do mnie kopertę,ale czy nie uważasz,że przesadzasz?Nie chcesz
        chyba,byśmy w związku z tym spotkały się kiedyś w sądzie"itp.Powinno pomóc:D
        • Gość: B Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:38
          Poszłabyś do sądu na własną matkę? och, przewraca się w główkach! Jak nie
          chcesz żeby czytała to się wyprowadz. Zmienisz adres i będzie po kłopocie>
          • Gość: geraldine Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:44
            To mi odpowiedz na to pytanie mądralo: czy gdybyś nie mieszkał już ze swoimi
            rodzicami i przez jakiś czas potem otrzymywał listy na stary domowy adres, to
            czy chciałbyś aby oni otwierali te listy bez Twojej wiedzy ba! pozwolenia?Jeśli
            np nie zawahają się otworzyć list z zaproszeniem na ślub kolegi, nie zawahają
            się otworzyć pozostałe,może bardziej intymne.
    • Gość: xyz Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:17
      Osiemnastolatek jest pełnoletni ale czy dorosły?
    • Gość: tati Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 15:06
      Pogadaj z matką i powiedz jej że nie życzysz sobie aby otwierała twoją
      korespondencję.
      Jeżeli to nie poskutkuje bo jak piszesz matka nie widzi w tym nic złego, to
      może na nią nie podziałać, spróbuj "przechwycać" list do niej i je otwieraj.

U mnie matka często zaglądała mi do moich rzeczy, plecaka, torebki itp ja
      zaczełam tak samo robić na jej oczach i poskutkowało.
      • Gość: geraldine Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:31
        Dzięki, widzę,że nie tylko moja matka miewa zaburzenia osobowości.
        • Gość: dobre sobie Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: 82.139.53.* 31.01.06, 21:17
          czytanie listow to zaburzenie osobowosci?bueheheh idz sie dzicko skontroluj u
          specjalisty:DDDDDDDD
    • Gość: f Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:37
      jesli bardzo ci zalezy, to zaloz skrytke pocztowa na poczcie. pozatym, zrob tak
      jak ona - zacznij czytywac jej listy! moze wtedy zobaczy jak to milo!
      • Gość: Funiek Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.udn.pl 01.02.06, 11:39
        Pewnie jesteś nieodpowiedzialna i masz w głowie posrane.Moja matka mnie i brata
        zna i nie otwiera nam.
        • Gość: geraldine Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:52
          Bo najwidoczniej macie normalną matkę.
    • Gość: KIBIC Zupelnie inne spojrzenie, rozumiem matke. IP: *.dc.dc.cox.net 01.02.06, 14:34
      Moja matka tez taka byla i z perspektywy czasu i zycia to teraz nie mam zadnego
      zalu do niej. Ona tak chciala wszystko wiedziec o swoich dzieciach a listy do
      niej czytala wiele razy. Ona Cie naprawde kocha, bo ja bym Twoich listow nie
      otwieral bo mnie to wcale a wcale nie intersuje co ktos pisze do Ciebie.
      Zrozumiales?

PS
      Pozwol matce sie kontrolowac, a jak masz cos do ukrycia to zorganizuj osobisty
      odbior listow na poczcie.
      • fnx1 Re: Zupelnie inne spojrzenie, rozumiem matke. 01.02.06, 15:10
        Nie chce mi się wierzyć w te 22lata ... to zbyt smarkaty problem. Nawet gdybyś
        miała 15-16 lat więc najbardziej durny wiek... to i tak na otwieranie listów
        przez rodziców musiałabyś zasłużyć absolutnym brakiem odpowiedzialności. No i
        zgadzam się z kibicem - otwiera bo jej JESZCZE na Tobie zależy. No a do sądu?
        Wolna droga w końcu mamy najdurniejsze przepisy prawa na świecie... chyba.
        Acha... za jakiś czas matka będzie mogła wystąpić na drogę sądową o alimenty od
        Ciebie. I też dobrze. Jest SUUUPER!
        • Gość: Jaa Re: Zupelnie inne spojrzenie, rozumiem matke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:04
          Ja nie wiem czy to jest smarkaty problem. Są takie mamuśki, które nawet jeśli
          ktos ma 30 lat, to traktuja go jak dzieciaka i powstają takie właśnie smieszne
          problemy.
          • fnx1 Re: Zupelnie inne spojrzenie, rozumiem matke. 03.02.06, 15:01
            Gość portalu: Jaa napisał(a):
            > Ja nie wiem czy to jest smarkaty problem. Są takie mamuśki, które nawet jeśli
            > ktos ma 30 lat, to traktuja go jak dzieciaka i powstają takie właśnie smieszne
            > problemy.
            Szczerze mówiąc... ja też nie wiem... ale taki chory układ rodzinny jest dla
            mnie nie do pomyślenia.
    • Gość: nnn Re: MOJA MATKA OTWIERA I CZYTA LISTY ADR. DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:07
      pie..ij jej z grzywki i pogróz palcem ze tak niewolno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka