Gość: Maldini IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 18:18 Dobrze ze sprowadzono dwóch dobrych napastników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krius Radomiak zagra z Jagiellonią IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK hej maldini czy sa dobrzy przekonamy sie IP: *.devs.futuro.pl 31.01.06, 18:33 w czasie meczow o punkty, ale mam nadzieje ze sie nie rozczarujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Radomiak zagra z Jagiellonią IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 18:34 Gadajcie panowie co chcecie...ja tam jestem dobrej mysli...Radomiak do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyzoryk Re: Radomiak zagra z Jagiellonią IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 20:37 Do boju, bo bój to bedzie ostatni....... w II-giej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin To bedzie ciekawy mecz..... IP: *.aei.ca 01.02.06, 05:59 Jagiellonia jakby nie bylo ma aspiracje do gry w ekstraklasie. Przeciwnik wymagajacy i bardzo dobrze bo trener Kuras sprawdzi nowych zawodnikow i Ich predyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Witaj Ronin ..... IP: *.stat.gov.pl 01.02.06, 09:03 Ronin, to nie jest takie jednoznaczne, czy Jagielonia ma aspiracje awansować do ekstraklasy. Aspiracje to może i ma, ale jak będzie, to okaże się dopiero na koniec rundy wiosennej. Docierają do mnie bowiem wieści, od znajomych z Białegostoku, że Jagielonia ma "określone, przejściowe" kłopoty z zamknięciem budżetu na rundę wiosenną. Moje typy na awans w sezonie 2005/2006 to: jedna drużyna łódzka, plus Zagłębie Sosnowiec oraz po barażach Jagielonia Białystok (jak zorganizują stabilną "kasę"). Byle do wiosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Witaj Ronin ..... IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 09:10 Zaglebie awans? a nie wycofal sie ten Włoch finansujacy klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Pozdro dla starych forumowiczów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 11:43 mk to Ty powinieneś najlepiej wiedzieć co sie dzieje w Sosnowcu hahah (świrowałem) Z moich informacji ma się wycofać po zakończeniu sezonu i szuka nowego inwestora ale miasto zamiast mu pomóc to mu utrudnia.Na ponad 100 ofert do sosnowieckich firm tylko 3 odpisało i to mało konkretnych. Dobra bo się rozpisałem.Sparingi są po to aby zgrywać zespół testować nowych zawodników bynajmniej na tym etapie.Mimo wszystki wynik idzie w świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: Pozdro dla starych forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:36 no to poszło w świat 0 - 3, Odpowiedz Link Zgłoś