Dodaj do ulubionych

Dobry dermatolog w Radomiu

IP: *.12.radom.pilicka.pl 02.02.06, 13:59
Poszukuję dobrego dermatologa w Radomiu. Może ktoś z was podrzuci jakiś
namiar?
Obserwuj wątek
    • Gość: Norbi Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.12.radom.pilicka.pl 03.02.06, 08:59
      Nikt nie zna jakiegoś namiaru??????????????
      • Gość: mirabella Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.radom.net 03.02.06, 09:22
        dobrym dermatologiem w Radomiu jest dr Krajewski.Przyjmuje w Medikonie na
        Ustroniu,musisz mieć dużo szczęści żeby sie do niego dostać.Chyba że wyłożysz
        50 zł.to przyjmie cię prywatnie.Powodzenia.
        • Gość: Norbi Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.12.radom.pilicka.pl 03.02.06, 11:49
          Dzięki, ale gdzie przymuje prywatnie? Może macie także inne typy?
          • Gość: wiedźma Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.34.udn.pl 03.02.06, 19:02
            Macie,macie. Doktor Kiljankowa.Przyjmuje chyba już wyłącznie prywatnie, na
            ul.Okrzei.Obejrzy Cię przez szkło powiększające, bo wzrok nie ten, ale nie
            przejmuj się. Jest świetna.Lekarz starej daty. Pierwsza wizyta płatna, potem
            umawia na kontrolę i grosza za nią nie bierze.Mam do niej bezgraniczne zaufanie.
            Z każdą wysypką dzieci leciałam do niej, bo w przychodni brednie opowiadali.
            • Gość: mikro Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: 82.197.39.* 03.02.06, 22:09
              dr Ananiczowa na lekarskiej jest dobra
              nie polecam dr błajdy
            • Gość: oxi1 Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.tkdami.net 11.10.06, 10:29
              dr Krajewski ma swoj prywatny gabinet na zeromskiego na przeciwko stokrotki
    • kostek31 Re: Dobry dermatolog w Radomiu 03.02.06, 22:26
      bardzo dobrym dermatologiem jest dr Rybicka. Przyjmuje prywatnie na ul.
      Królewskiej 15 mieszkania nie pamiętam.Bardzo dobry lekarz a przy okazji
      wspaniały człowiek
    • ana_nke Re: Dobry dermatolog w Radomiu 03.02.06, 23:03
      Doktor Jurczak, na Akademickim. Zna się na rzeczy, a wizyta kosztuje tyle, co u wspomnianej pani z michałowa. Wreszcie są jakieś efekty ;]
      • Gość: obs Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: 82.139.50.* 04.02.06, 16:16
        dr kluzinska, naprawde dobra lekarka, zwlaszcza na tle reszty tych darmozjadow
        • Gość: kurczaczek Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.06.06, 11:43
          dr Krajewski w Medikonie naprawde jest dobry....i mozna sie do niego dostac bez
          wiekszych problemow - w srode trzeba byc tam o 7 rano...
    • Gość: aza Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:32
      Popieram tylko dr Kluzinska, tylko jak dostać się do niej prywatnie ???
    • Gość: ann Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.chello.pl 06.02.06, 09:31
      bezbłędnym diagnostą jest Andrzej Tołoczko. doprowadził do porządku moją skórę
      (nie tylko skórę). stosuje tzw metody naturalne, choć doradził mi też
      antybiotyk i to był strzał w dziesiątkę. wcześniej byłam u dwóch dermatologów,
      ale nie chcę o tym mówić, bo to była parranojaaa... chyba tylko dzięki niemu
      uniknęłam powikłań po róży, bo leczyli mnie na alergię, matoły jedne

Tołoczko przyjmuje prywatnie, rejestracja: 362 78 26
      • Gość: ann Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.chello.pl 07.02.06, 18:50
        dodam jeszcze, że ostrzega, czy jest stan jakiegoś zagrożenia zdrowia, np.
        zawałowo-zatorowego albo nowotworowego
      • Gość: ciekawski Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: 82.139.50.* 25.06.06, 17:44
        czy dr Kluzińska ma cos wspólnego z Jakubem Kluzińskim, kandydatem na
        Prezydenta? Żona?
        • Gość: aza Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:15
          Jest Jego Matką
          • Gość: oxi1 Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: 82.139.54.* 25.06.06, 18:27
            polecam dr Krajewskiego jest naprawde dobry ma swoj gabinet na Zeromskiego
            naprzeciwko Stokrotki
            • Gość: Alergik Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:13
              Rzeczywiście warto polecić dr Krajewskiego.
      • Gość: czyścioch Re: Dobry dermatolog w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 21:18
        a może wystarczyło się po prostu umyc?
        • fnx1 Re: Dobry dermatolog w Radomiu 11.10.06, 08:48
          Gość portalu: czyścioch napisał(a):
          > a może wystarczyło się po prostu umyc?

A wiesz, że chyba masz rację?!
          Strupy w pachwinach już prawie znikły ... a i ręce już tak nie swędzą... Może
          się spotkamy na piwku i omówimy najnowsze metody utrzymywania czystości?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka