Dodaj do ulubionych

Burza w PiS

IP: *.internet.radom.pl 14.02.06, 21:55
Domagamy się usunięcia Marka Suskiego z funkcji prezesa mazowieckiego PiS -
powiedział dziś na konferencji prasowej Andrzej Stepnikowski, do niedawna
jeden z ważniejszych członków tej partii w Radomiu. Jak mówi: wypowiada się w
imieniu grupy rozżalonych członków PiS, którym nie odpowiada styl kierowania
organizacją przez Suskiego. Kilkanaście dni temu Stępnikowski został skreślony
z listy członków Prawa i Sprawiedliwości. Jak twierdzi - z naruszeniem statutu
partii. Teraz o swoim adwersarzu mówi w mocnych słowach.

On [Marek Suski] ma jakiś kompleks związany z wykształceniem - mówił dziś
podczas konferencji prasowej Andrzej Stępnikowski. I dodawał - teraz to nie
powinno nazywać się Prawo i Sprawiedliwość, ale bezprawie i anarchia.
To mocne słowa. A podczas wtorkowej konferencji padło ich więcej.
Droga, którą trzeba było przebyć, aby dojść do tak ostrych wypowiedzi zaczęła
się z chwilą wydania przed wyborami gazetki sygnowanej przez zarząd powiatu
radomskiego PiS. Pismo - jak twierdzi Stępnikowski - nie spodobało się Markowi
Suskiemu, liderowi radomskiego PiS. - Bo tu nie ma jego zdjęcia - tłumaczy
Stępnikowski, pokazując pierwszą stronę pisma ze zdjęciami członków zarządu
organizacji powiatowej.
Dalej już szło szybko: najpierw Stępnikowski został zmuszony, by zapłacić z
własnej kieszeni za cały nakład - prawie 3 tys. złotych, potem Stępnikowski
nie dostał II miejsca na liście wyborczej, następnie został odwołany - lub
zawieszony, bo wersje na ten temat są różne - zarząd powiatu, wreszcie
Stępnikowskiego skreślono z listy członków PiS.
Przyczyną rozwiązania zarządu powiatowego w Radomiu zdaniem Andrzeja
Stępnikowskiego było przede wszystkim to, że po pierwsze ludzie ci nie
pasowali do koncepcji Marka Suskiego, po drugie - byli za mocni. Jest i
trzecie. - Chodzi o skonfliktowanie tych grup - mówi Stępnikowski - bo wtedy
on [Marek Suski] będzie mógł ich godzić, będzie takim ojcem opatrznościowym
tych grup.
I właśnie ze względu na aspiracje Suskiego nikt z radomskiego PiS-u, jak
twierdzi Stępnikowski, nie może liczyć na żadne stanowiska. - Ja mu wysyłałem
CV kilku osób kompetentnych, żeby zająć jakieś stanowiska państwowe, ale bez
odpowiedzi - mówi Stępnikowski. - Ja wiem, że teraz nikt z Radomia się nie wybije.
Zdaniem Stępnikowskiego konflikt mógłby rozwiązać teraz tylko prezes partii. -
Domagamy się przybycia Kaczyńskiego i będziemy się domagać usunięcia Suskiego
z funkcji prezesa zarządu mazowieckiego PiS - mówi Stępnikowski.
Tu jednak mogą pojawić się schody. Bo jak twierdzi Stępnikowski, pisma
wysyłane z Radomia nie docierają do Jarosława Kaczyńskiego, tylko wracają do
Marka Suskiego. We wtorek nie udało nam się skontaktować z Markiem Suskim. Jak
dowiedzieliśmy się od jego współpracowników prowadził obrady komisji sejmowej
i nie mógł odebrać telefonu. Do sprawy wrócimy
Obserwuj wątek
    • Gość: dyzio marzyciel Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 14.02.06, 21:58
      palma im odwaliła i już widać że najpierw stołki
    • Gość: dyzio marzyciel Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:59
      ty dyzio marzyciel, czemu ty piszesz jako dyzio marzyciel,
      skoro ja pisze jako dyzio marzyciel, ale teraz nie pisze bo marze,
      to nieladnie tak zajmowac czyjes miejsce jak sie jest w marzeniach...
    • Gość: sprawiedliwy Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.02.06, 21:59
      Tak jest w obecnym PISie !!!
    • sympatyk_pis Re: Burza w PiS 15.02.06, 04:31
      Nareszcie ktoś zrobił porządek z tym Stępnikowskim. On, tak samo jak Pyrcioch,
      przynosił wstyd radomskiemu PiSowi! To są ludzie, którzy dla własnych korzyści
      mogą "współpracować" ze wszystkimi, nawet komuchami! Z pewnością na takich
      ludzi nie można liczyć w przyszłości w przypadku jakiś zawirowań politycznych.
      Panie Stępnikowski, wie pan co to jest ZESPÓŁ, DRUŻYNA? To jest JEDEN ZA
      WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO!!! Jako gorący sympatyk PiSu nie życzyłbym
      sobie, żeby doszło kiedyś do takiej sytuacji jak z pewnymi członkami PO, którzy
      sprzedają się za stanowiska właśnie komuś kogo powinni eliminować z życia
      politycznego i publicznego w ogóle!!! (komunistów i postkomunistów z SLD czy
      choćby Radomian Razem). Jedyną nadzieją na lepsze jutro radomskiego PiS są
      rzetelne i przejrzyste wybory gdzie delegaci powinni wybrać osobę
      reprezentującą przedstawiony przeze mnie pogląd.
      Z pewnością będzie to swoistym sprawdzianem mojej zapowiedzi,
      mojego "krakania": CZY POSŁANKA WRÓBEL WRAZ ZE SWOJĄ FRAKCJĄ TYPU STĘPNIKOWSKI
      I SŁOMKA (Solidarność Oświatowa) JEST JUŻ GOTOWA WYELIMINOWANIE POSŁA SUSKIEGO
      I NA OBJĘCIE WŁADZY W RADOMIU CO BYŁOBY TRAGEDIĄ DLA TEGO MIASTA!!!!

Drodzy delegaci PiS.
      Wybierając swojego kandydata, wybieracie przyszłość! Albo bliżej Wam do
      współpracy z komuchami i wybierzecie frakcję Wróblowej (w Radzie Miasta
      pokazała, że za stanowisko nadaje się do takiej współpracy. Nie pokazała klasy
      kiedy odwoływano politycznie Sońtę. Mogła powiedzieć, że i owszem, nie zgadza
      się z tym panem, ale nie przyjmuje stanowiska w takim trybie politycznym
      zaproponowanym jej przez komuchów!!!), albo, jeżeli leży Wam na sercu,
      przejrzystość życia politycznego i publicznego wybierzecie takiego lidera,
      który nie pozwoli na tego typu rozgrywki, a wszelką współpracę z bandytami
      będzie eliminować już na starcie!!! Tego Wam serdecznie życzę.
      Wybierzcie przyszłość. Przyszłość dla PiSu, Radomia i Polski!!!
      • Gość: Pikuś Stepnikowski to złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:16
        Stepnikowski to flustrat i wariat, razem ze Słomką i Poseł Wróbel chorują na
        pęd do władzy, a szczególnie do władzy w radomskim PiS. Całe szczęście oni nie
        moga nawet Suskiemu sznurówek zawiązać. On z Kaczorami trzyma 15 lat i nie
        wydaje mi się, żeby był do ruszenia.
        Co do Stępnikowskiego to został wyrzucony z partii za przekrety finansowe.
        Zaciagnął zobowiązanie finansowe na druk gazetki partyjnej na kwotę trzykrotnie
        większą, niż było to ustalone, a kiedy wyszło to na jaw wcale nie miał ochoty
        za swoje grzeszki zapłacić. I tu do akcji wkroczył Suski, brawo Panie pośle:
        złodziei i krętów trzeba z partii wycinać!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Łucznik Re: Stepnikowski to złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:46
          Znam Stepnikowskiego od wielu lta, nie rozumiem skąd jakieś zarzuty w sotosunku
          do wykształenia Posła Suskiego, sam nie jest lepszy, nie potrafi się zachować a
          tym bardziej wypowiedzieć. Drugie miejsce na liście PiS, hehe przeciez on
          Wisniewskiej do kolan nie dorasta. Nic tylko chorobliwa rządza władzy, cała
          Solidarność nauczycielska - w tej organizacj są sami niespełnienie ludzie,
          którzy marzą aby zajmować stanowiska na które nie maja kwalifikacji. Sadzili,
          że Wróblowa będzie mogła pomóc ale ona niestety jest za krótka!!!! Skoro to
          Suski rozdaje karty, a oni na Suskiego, żadnego przełożenia nie maja i raczej
          miec nie będą, więc postanowili Suskiego oczerniać i pluć na niego używając
          kłamstw i pomówień - pamiętajcie Panowie, kłamstwo ma krótkie nogi!!!
          • Gość: Słomeczka Niech żyją nam kasztany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:52
            Andrzej rzadzi,Andzrej radzi, Andrzej nigdy was nie zdradzi.
            Stępniuś nie denerwuj sie tak, bo ci bajpasy popękają, a palce to już sobie
            całkiem poobgryzasz i do końca życia bedzisz chodził w tych plastrach jak jakiś
            rockendrolowiec - chyba, że ty się tak z tymi plastrami potocznie mówiąc
            lansujesz - to co innego.
            Głową muru nie przebijesz a tym bardziej pustą, hehe!!!!
        • Gość: Gosc Re: Stepnikowski to złodziej IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 15.02.06, 21:29
          Ty Pikus jestes taki pikus. Pan Stepnikowski nie jest zlodziejem, za gazetke
          zaplacil wlasnymi pieniedzmi, a Suski powinien odejsc. On sie nie nadaje do
          polityki. Otacza sie kilkoma ludzmi ktorzy robia co chca w partiii, a reszta to
          murzyny do roboty.Kiedy Kaczynscy poznaja sie na SUSKIM? Oby jak najszybciej.
          • pikalex Re: Stepnikowski to złodziej 16.02.06, 08:46
            Święta racja
        • Gość: rene Re: Stepnikowski to złodziej IP: *.udn.pl 22.02.06, 14:38
          popieram. musi być wreszcie porządek. nie tyklo dorwać się do władzy i myśleć
          że mi wszystko wolno
          • Gość: rene Re: Stepnikowski to złodziej IP: *.udn.pl 22.02.06, 14:52
            żeby była jasność to stepnikowski musi odejść.
      • Gość: misiop Re: Burza w PiS IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 15.02.06, 07:54
        A skąd ci przyszło do głowy że wszyscy chcą widzieć pszyszłość Radomia związaną
        z PiSem? Wytłumacz mi to prosze drogi sympatyku pisu. Teraz to twoje racje mają
        być górą, my albo oni, tylko walczyć potraficie. Jak przyjdzie żyć w wolnym
        kraju to nikt nie może sie porozumiec właśnie dla wspólnego dobra min. Radomia.
        Jaką ty sympatyku PiSu dajesz gwarancje że jak już wszystkich "komuchów"
        odsuniecie to bedzie lepiej. W dwóch słowach napisz proszę.
      • Gość: Gosc Re: Burza w PiS IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 15.02.06, 21:26
        Te sympatyk PIS-u wstydzilbys sie ze cos takiego piszesz na p. Stepnikowskiego.
        Jest to czlowiek ktory cale swoje dptychczasowe zycie zwiazkowe walczyl z
        komunistami, a sam jest zlustrowany. Takich ludzi sie wywala z PISu a foruje
        ludzi Sonty typu Wojcik,Przemysl to ty "sympatyku". Nie osmieszj sie lepiej/
      • pikalex Re: Burza w PiS 16.02.06, 08:45
        Tragedią jest, że Suski wciąż reprezentuje Radom w sejmie. To jest, wg mnie
        PASOŻYT, który NIC dla Radomia nie załatwił. Jeśli się mylę to mnie oświećcie.
    • Gość: domyslny Re: Burza w PiS IP: 82.139.52.* 15.02.06, 07:59
      czyzbym ten teks gdzies juz widzial? czy mi sie wydaje... he he
      • Gość: domyslny_razjeszcz Re: Burza w PiS IP: 82.139.52.* 15.02.06, 08:00
        www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1049&PHPSESSID=d67512533abe2f7498e13802ae6e9dd0

o prosze
    • Gość: nauczyciel Re: Burza w PiS IP: 80.51.246.* 15.02.06, 08:30
      Panie Bielski zwieracze panu puszczają? czy to sflustrowany słomka? ten co do
      pisu się nie chce zapisać, bo trzeba miec zaswiadczenie z ipnu. a słomka to
      agent i go nigdy nie dostanie. wiec andrzeju stepnikowski uwazaj z kim sie
      zadajesz, moze tys sam jest agentem????
      dobrze ze cie wyrzucili z tego pisu, moze wreszcie przestaniesz brac łapówki za
      załatwianie etatów w szkołach.
      zajmij sie człowieku swoimi baypasami a nie polityką, jzu swoje w zyciu
      nakradłeś, nakłamałeś, nadonosiłeś i naniszycłeś
      • Gość: sfrustrowany Nie ma takiego słowa sflustrowany...rozumiesz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:26
    • Gość: lewsky Andrzej Stępnikowski korzenie IP: *.udn.pl 15.02.06, 08:48
      Co wy chcecie przecież to zacny człek:
      www.radom.ap.gov.pl/?art=arr&pokaz=16
      • Gość: ptasior Re: Andrzej Stępnikowski korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:01
        Jak to sie mówi rodziny nikt sobie nie wybiera (ale tym razem w pozytywnym
        znaczeniu) bo pewnie ci przodkowie Stepnikowskiego wychylają się teraz z tych
        zdjęć i krzyczą: Andrzeju! Andrzeju! Wydrapiemy Cię z drzewka
        genealogicznego !!! heh
    • sympatyk_pis Re: Burza w PiS 15.02.06, 10:07
      misiop już Ci tłumaczę:
      Tylko PiS gwarantuję odnowę moralną społeczeństwa i elit politycznych.
      Kaczyńscy, Suski i wielu im podobnych mogą nie podobać się gejom (bo to jeden
      za niski, inny "nie ma wyglądu" itp) ale to Ci panowie przez wiele lat swojej
      działalności zasłużyli sobie na miano "czystych rąk", zasłużyli na to, aby
      budować IV Rzeczpospolitą. Rozejrzyj się dookoła. Uwierz w to co widzisz!
      Wszechobecna zgnilizna, korupcja, malwersacje, przekręty, demoralizacja to
      codzienność życia w Polsce! A co ma młodzież? Spytaj w szkołach średnich co dla
      młodzieży oznaczają najważniejsze przewodnie słowa: BÓG HONOR OJCZYZNA?
      To SLD razem z UW, a później PO, celowo fałszują historię. Czy wiesz jak
      wyglądają lekcje historii w szkołach średnich? Czy wiesz co młodzież mówi nt.
      najnowszej historii Poski? Właśnie to co zaplanowali sobie komuniści, a
      mianowicie, że oni czynnie włączyli się w budowanie III Rzeczypospolitej!!!
      Ta czerwona banda, która okradała Polskę przez 50 lat, służąca obcemu
      mocarstwu, wprowadziła do zycia korupcję, zabór państwowego mienia,
      sprzeniewierzanie środków z kasy państwa, prywatę i wszystko co najgorsze a
      teraz śmią twierdzić, że budowali Polskę?!!! Paranoja!
      W tej chwili tylko PiS gwarantuje powrót do normalności. Tylko PiS nie jest
      ubabrany w powiązaniach biznesowo-zobowiązującyh (jak SLD czy PO). Tylko PiS
      może doprowadzić do odnowy moralnej społeczeństwa. Spójrz na posunięcia
      ministra Ziobry. Włożył kij w mrowisko i już podniosły się głosy elit! A Ty
      jako obywatel tej Polski właśnie w czymś jesteś gorszy od profesorów, ktrórzy
      poczuli się zagrożeni? W czym jesteś gorszy od sędziów, którzy zasłaniają się
      immunitetem? Czy znasz choć jeden przypadek żeby sędzia zapłacił zwykły mandat
      drogowy pomimo, że niektórzy jeżdżą bardzo szybko? A kto ma zlustrować sędziów,
      którzy niby zarabiają tak mało a majątki mają przeogromne? Oczywiście byłbym
      niesprawiedliwy gdybym wszystkich sędziów brał pod jedną miarkę bo akurat nasz
      Sąd Okręgowy należy do jednych z najlepszych w kraju (duża tu zasługa
      wieloletniego prezesa Sądu, sędziego Łysia). A że po drodze coś się nie udaje?
      Wolę, żeby PiSowi nie udało się 100 razy niż SLD raz. Wiesz co to jest
      zaufanie? Właśnie ZAUFANIEM darzę PiS i dlatego mają u mnie taki ooooogromny
      kredyt zaufania, przynajmniej na 10 lat.
      Drogi radomski PiSie: zacznijmy od siebie, zacznijmy od Radomia!
      • Gość: zupełnie z boku Re: Burza w PiS IP: *.gazeta.pl / *.crowley.pl 15.02.06, 11:14
        hahaha nie znam Pana Stepnikowskiego i absolutnie nie popieram ale jeżeli ktoś
        tu stara się mi wmówić że poseł Suski oraz jego koteria zrobią coś dla radomia
        to gratuluje
        ...szczególnie pamięci
        w zeszłej kadencji zasłynął już jako prawdziwy bojownik o interesy naszego
        miasta i jak sądze teraz będzie podobnie.
        Głosowałem na PIS jednakże uważam że to nie poseł Suski jest moim
        reprezentantem ja stawiam na Marzenę cokolwiek by wcześniej nie robiła "we
        współpracy z komuchami" hahahahaha ....ale bzdura
        A tak wogóle to mości karierowicze z PIS-u to przypominam ,że zgoda buduje a
        niezgoda rujnuje uspokójcie się zatem w wewnętrznych walkach i spójrzcie na
        sprawę realnie .
        Zbliżają się wybory samorządowe już widzę posła Suskiego jako motor napędowy
        PIs-u, szczególnie teraz gdy jest tak dobrze odbierany pprzez środowisko
        dziennikarskie no i wo góle takie budzi zaufanie i wcale nie wygląda na
        wredniaka a już na pewno nim nie jest.
        • Gość: PIS To nie BURZA - to kwestia elemen. UCZCIWOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:17
          Najwyższy czas, aby pan Stęp. został dokładnie „zbadany” – szczególnie w
          kwestiach patologicznej pazerności politycznej i nadużyć finansowych. Dlaczego
          Solidarność nie zrobiła tego co PIS, a należało mu się od dawna. To kwestia
          elementarnej uczciwości – oczyszczenie się z takich ludzi i również ich
          rozliczenia. Ileż on wyrządził krzywd ludziom. Bardzo wiele prawdy zostało w
          tych postach zapisanych, ale nie wszystko – czym raczej powinien zajmować się
          już prokurator.

I nie jest to żadna burza w PIS, to konkret który oczyszcza szeregi partii i
          uwiarygodnia partię w oczach ludzi.
          • pikalex Re: To nie BURZA - to kwestia elemen. UCZCIWOŚCI 16.02.06, 08:48
            nie zmieniaj za każdym racem nicka....
          • Gość: ups Re: To nie BURZA - to kwestia elemen. UCZCIWOŚCI IP: *.infoplus.com.pl 16.02.06, 08:50
            Suski precież TEŻ NIE MA ZAŚWIADCZENIA IPNu !!!!
        • Gość: werygut Re: Burza w PiS IP: *.udn.pl 15.02.06, 14:14
          A ja mam największe zaufanie do Lucyny Wiśniewskiej. Suski i Wróbel sa mniej
          wiarygodni. Za dużo w nich polityki i zawiści.
      • Gość: misiop Do sympatyka PiSu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 16.02.06, 05:08
        Doskonale rozumiem co chcesz powiedzieć ale w ten sposób Polska straci całe
        jedno pokolenie na poprostu kłótnie, żeby nie rozpisywać się za dużo. Pamiętam
        też co było przez te 50 lat. Widze co sie dzieje wokół mnie. Ale nie zgadzam
        sie z takim podejściem do polityki. Niestety PiS zdobył tylko niespełna 1/3
        głosów w wyborach, to nie oznacza że ma większość biorąc pod uwagę liczbę osób
        głosujących. Dokładnie dlatego w obecnym kształcie sceny politycznej nie ma
        lepszego rozwiązania jak koalicja z PO. Z jednej strony PiS gwarantował
        by "odnowę moralną" (nie śmieje się napewno jest potrzebna ale zaraz mam obraz
        kochanego o. dyrektora) a PO razem z PiS mogliby przeforsować wszystko co tylko
        by chcieli: odchudzenie państwa, finanse, zmiane ustaw o sądownictwie, służbie
        zdrowia. Jedni i drudzy mają podobne poglądy na większość spraw. Przeszkodą są
        ambicje poszczególnych ludzi oraz wielka chęć PiSu do kontrolowania wszystkiego
        co tylko można kontrolować. Myśle że gdyby PiS naprawde chciał naprawić Polske
        to zdobyłby się na dalekoidący kompromis. Pewnie odpowiesz że to wina PO. Może
        po trochu też. Dlatego nie osądzam kto zawinił ale ogólnie mówie że taka szansa
        już sie chyba nie zdarzy. A PiS próbując na siłe umoralniać ludzi tylko na tym
        straci i to już bardzo szybko. Nie ma mnie teraz w kraju i musze powiedzieć że
        jak człowiek nie jest w centrum tego bałaganu to o wiele przejżyściej ocenia
        sytuacje. Nie mówie że mam 100% racji jednak teraz widze inaczej niektóre żeczy.
        Tak czy innaczej pozdrawiam.
      • Gość: misiop Do sympatyka PiSu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 16.02.06, 05:35
        A jeszcze jedno. Czy wg ciebie zmiana rad nadzorczych i zarządów spółek skarbu
        państwa to jest właśnie ta odnowa moralna. Nie powiesz chyba że wśród
        wszystkich odwołanych osób nie było jednego "uczciwego". Wg mnie PiS chce jak
        najszybciej opanować co się da zanim jeszcze ma na cokolwiek wpływ, a wpłym ma
        duży. Wpływ ma także na kształt ustaw ze swoimi koalicjantami (bezwarunkowo
        popierają) i co PiS planuje ze swoich obietnic wyborczych. Tylko zmiana
        wojewodów i innych osób o których wspomniałem. Jak bardzo PiS chce odnowy
        moralnej to jest bardzo prosty sposób. Niech pszeforsują zmianę ordynacji
        wyborczej na jednomandatowe okręgi i wtedy wyborcy wybiorą konkretne osoby
        którym chce sie coś robić a nie partie polityczną. Inaczej ciągle będą kłótnie
        o miejsca na listach i układy, układziki. Nie powiesz że w PiSie tak nie było.
        W tej sprawie napewno zyskali by poparcie PO a to byłoby już bardzo dużo. A z
        obietnic w sprawie podatków? Jak tylko wzięli odpowiedzialność za budżet to
        wycofali się z większości. I to ma być moralność. A moralnością jest zatapianie
        Po przez o. dyrektora. Co to za moralność? Katolicka? O to mi w tym wszytkim
        chodzi.
        Pozdrawiam
        • Gość: KIBIC Re: Do sympatyka PiSu IP: *.dc.dc.cox.net 16.02.06, 16:01
          Skad Ty jestes? W Japonii? Oni tu w Radomiu nie sa wstanie myslec tak jak TY i
          ja, zobacz, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36649657&a=36701442
          do tego nalezy miec inna perspektywe, ciagle im sie wydaje, ze "dobra" partyjka
          z cwanym wodzem rozwiaze wszystkie problemy. Brak zdolnosci myslenia w
          kategoriach interesu Narodu a nie sukcesu jednej czy drugiej partii, lub do
          konca "rozliczenia" komunistow.

Przeciez najlepszym rozliczeniem jest nie glosowanie na "podejrzanych", a ludzie
          glosowali nawet na tych co w dalszym ciagu byli czy sa z LEWICOWOSCI (PRLu)przez
          tyle lat. Kazdy polityk czy zarzadzca mieniem spolecznym powinien miec w swoim
          biurze na scianie wielkie Zawiadczenie z IPN, aby kazdy mogl sobie przeczytac, a
          jak zaswiadczenia nie ma na scianie to i nie ma "prezesa". Kazdy wiec sam sie
          rozlicza, a jak nie to nie ma go w polityce i na stanowisku. Koniec kropka i
          przejsc do rzadzenia budujac kompromisy, ktore sa stabilne i cos dobrego wnosza
          a nie "umacniaja" ambitnych liderow.

• Gość: misiop Re: Do sympatyka PiSu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 17.02.06, 07:05
            Widzisz ja bym chciał żyć w normalnym kraju, mądrze zarządzanym i bezpiecznym.
            Oczywiście że komuniści zrobili wiele złego ale nie warto już to wszystko
            zostawić. Był czas 15 lat temu rozliczyć to wszystko raz a dobrze. Teraz ludzie
            mają już dosyć a ludzie w Polsce nie mają jeszcze sprecyzowanych poglądów (co
            cztery lata zmiana z lewa na prawo) i tak samo bedzie teraz (jak PiS wytrzyma
            te cztery lata). SLD bedzie siedział cicho do momentu przekroczenia magicznej
            liczby afer związanych z posłami i ministrami PiSu. Tak więc ja nie patrze na
            ambicjonalne gierki pseudo polityków, ale miałem nadzieje że wreszcie teraz
            zwycięży rozsądek. Niestety Kaczyńscy zrobili w balona wielu wyborców. I cóż
            pozostaje bede sie przyglądał walce o stołki moralnych, katolickich działaczy
            PiSu. W PO też oczywiście znalazłowby sie kilka antygwiazd ale tak jak mówie
            nie o ludzi tu chodzi ale o wizje kraju. Gdyby PiS ją miał byłoby lepiej. A
            gdyby chcieli naprawde wprowadzić w życie przedwyborcze obietnice to napewno by
            to już dawno zrowili, zobacz z jaką determinacją zmienili ustawe o KRRiT i
            samorządzie.
            Pozdrawiam
    • Gość: Zorro Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.06, 15:29
      hahaha nie znam Pana Stepnikowskiego i absolutnie nie popieram ale jeżeli ktoś
      tu stara się mi wmówić że poseł Suski oraz jego koteria zrobią coś dla radomia
      to gratuluje
      ...szczególnie pamięci
      w zeszłej kadencji zasłynął już jako prawdziwy bojownik o interesy naszego
      miasta i jak sądze teraz będzie podobnie.

JESTEŚ SŁABYM OBSERWATOREM SCENY POLITYCZNEJ. TO SLD RZĄDZIŁO W POLSCE WIĘC CO
      SUSKI MÓGŁ PRZEFORSOWAĆ DLA RADOMIA? PRETENSJE NALEŻY KIEROWAĆ DO POSŁÓW SLD!

Głosowałem na PIS jednakże uważam że to nie poseł Suski jest moim
      reprezentantem ja stawiam na Marzenę cokolwiek by wcześniej nie robiła "we
      współpracy z komuchami" hahahahaha ....ale bzdura

TYLKO NA TO CIĘ STAĆ? SYMPATYK BARDZO TRAFNIE TO OPISAŁ TY TYLKO POTRAFISZ
      NAPIAĆ BZDURA. ON TRAFNIE TYO UZASADNIŁ A JA DODAM, ŻE POPDNOSIŁA ŁAPKI TAK JAK
      CHCIAŁ MARCINKOWSKI I NA TO SĄ DOWODY W POSTACI ZAPISÓW OBRAD RADY MIEJSKIEJ.

A tak wogóle to mości karierowicze z PIS-u to przypominam ,że zgoda buduje a
      niezgoda rujnuje uspokójcie się zatem w wewnętrznych walkach i spójrzcie na
      sprawę realnie .

TU SIĘ Z TOBĄ ZGODZĘ. ALE WRÓBEL TEŻ JAK NAPISAŁ SYMAPTYK NIE JEST SKŁONNA NA
      ŻADNE KOMPROMISY!!!

Zbliżają się wybory samorządowe już widzę posła Suskiego jako motor napędowy
      PIs-u, szczególnie teraz gdy jest tak dobrze odbierany pprzez środowisko
      dziennikarskie no i wo góle takie budzi zaufanie i wcale nie wygląda na
      wredniaka a już na pewno nim nie jest.

NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE TO MA BYĆ POSEŁ SUSKI. MOŻE TO BYĆ OSOBA ZWIĄZANA Z
      ARADOMIEM ALE NAMASZCZONA PRZEZ POSŁA SUSKIEGO CO GWARANTOWAŁOBY UCZCIWOŚĆ I
      PRZEJRZYSTOŚĆ A WSZELKIEJ MAŚCI ŚMIECIE NIE POWINNY PCHAĆ SIĘ DO PISU.
      • Gość: antysympatyk PiS Sympatyk PiS Zorro itd to Krzychu Sońta! IP: *.internet.radom.pl 15.02.06, 16:54
        Na szczęśćie bez względu na te jatkę w PISIE jest Dominik Surma który pamięta
        co zrobił jemu i innym Sońta i mam nadzieję,że ten oszołom Sońta będziw PIS
        marginalizownay i nie pomoże mu nawet ten jego spulas D. Wójcik. A sam Suski
        niech wie że Sońta jest bez skrupułow i jeszcze nie tak dawno jechał mu tu na
        forum równo.
        • Gość: BBB Re: Sympatyk PiS Zorro itd to Krzychu Sońta! IP: 213.195.149.* 15.02.06, 17:00
          O czym my tu mowimy, caly pis to cholota, zupelnie przypadkowi ludzie na
          nieodpowiednich miejscach.
      • Gość: zupełnie z boku Re: Burza w PiS IP: *.gazeta.pl / *.crowley.pl 15.02.06, 17:31
        JESTEŚ SŁABYM OBSERWATOREM SCENY POLITYCZNEJ. TO SLD RZĄDZIŁO W POLSCE WIĘC CO
        > SUSKI MÓGŁ PRZEFORSOWAĆ DLA RADOMIA? PRETENSJE NALEŻY KIEROWAĆ DO POSŁÓW SLD!

Ty wyglądasz zaś na wytrawnego obserwatora nie wiem jedynie czy oza obserwacją
        robisz coś w życiu :)
        Odnosząc się zaś bezpośrednio do ww fragmentu twojej wypowiedzi
        rozumiem , że wychodzisz z założenia że rolą posła opozycyjnego jest jedynie
        odbierabnie diet poselskich
        Myślę że twoje stanowisko w tym zakresie idealnie współgra z postawą Pana
        posła, którego tak bohatersko bronisz
        a zatem w tym punkcie absolutna zgoda
        Powiem więcej póki co w akualnej kadencji Sejmu Pan poseł partii rządzącej w
        ramach działań na rzecz miasta Radomia skoncentrował się na kontaktach z
        dziennikarzami:)niewątpliwie zaowocują one zwiększeniem popularności naszego
        grodu
        Popraw mnie jeśli się mylę
        podpowiadam ,że wspaniałym kontrargumentem byłoby przedstawienie roli Pana
        posła ( lidera rządzącej partii w naszym mieście )jaką odegrał w debacie
        budżetowej , oczywiście w kontekście interesu miasta.

> TYLKO NA TO CIĘ STAĆ? SYMPATYK BARDZO TRAFNIE TO OPISAŁ TY TYLKO POTRAFISZ
        > NAPIAĆ BZDURA. ON TRAFNIE TYO UZASADNIŁ A JA DODAM, ŻE POPDNOSIŁA ŁAPKI TAK
        JAK
        >
        > CHCIAŁ MARCINKOWSKI I NA TO SĄ DOWODY W POSTACI ZAPISÓW OBRAD RADY MIEJSKIEJ.

Szczerze nie rozumiem o co ci chodzi z tym "tylko na co cię stać?"
        za to wydaje mi się, że wiem na co stać ciebie i sądzę, że jest to tzw.
        grzebanie w gó..e, za przeproszeniem
        to ,że ktoś głosował tak jak kto inny dla pełnej oceny jego postawy wymaga
        także odpowiedzi w jakiej sprawie to robił.
        Założenie, że zawsze trzeba głosować inaczej niż przeciwnicy polityczni
        prowadzi jedynie do destrukcji.
        Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale wyborcom nie do końca o to chodzi
        Pani Wróbel najwidoczniej( faktycznych motywów nie znam ) chciała w Radzie
        zdziałać coś więcej niż tylko być przeciw. I w tym ją rozumiem.

TU SIĘ Z TOBĄ ZGODZĘ. ALE WRÓBEL TEŻ JAK NAPISAŁ SYMAPTYK NIE JEST SKŁONNA NA
        > ŻADNE KOMPROMISY!!!

W przeciwieństwie do Ciebie nie jestem przydupasem żadnego posła
        nie wiem czy jest zdolna do kompromisów i mało mnie to obchodzi
        poza tym z analizy Twojej wypowiedzi nie wynika aby znany Ci był desygnat nazwy
        kompromis.
        Ja po prostu uważam ,że z punktu widzenia radomianina będzie lepszym
        przedstawicielem w sejmie niż Pan poseł , nic więcej.

NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE TO MA BYĆ POSEŁ SUSKI. MOŻE TO BYĆ OSOBA ZWIĄZANA Z
        > ARADOMIEM ALE NAMASZCZONA PRZEZ POSŁA SUSKIEGO CO GWARANTOWAŁOBY UCZCIWOŚĆ I
        > PRZEJRZYSTOŚĆ A WSZELKIEJ MAŚCI ŚMIECIE NIE POWINNY PCHAĆ SIĘ DO PISU
        To że to nie będzie Poseł Suski przynajmniej dla mnie jest oczywiste ale
        przecież na dworze j.m. może nie być odważnego żeby mu to wyjaśnić ...więc
        gdyby tylko zechciał

Poza tym zgoda każdy kogo namaści Pan poseł zaraz po tej ceremonii staje się
        wymarzonym kandydatem
        odnośnie zaś śmieci to myślę
        po pierwsze ,że przydałoby ci się więcej szacunku do ludzi
        po drugie, że Ci o których myśliśz tak mówiąc już dawno tam są.

Kończąc sugerowałbym ci abyś poprosił Pan posła o namaszczenie gdyż wydajesz
        się nie być w najwyższej formie
        gdyby zaś twój poziom był bezpośrednio związany z potencjałem w jaki wyposażyła
        cie Bozia to poproś posła żeby maszcząc Cię skoncentrował się na głowie
        pozdrawiam
        ps. odpowiadając wyłącz caps lock , wykonaj kilka głębszych wdechów , ochłoń ,
        zastanów się dobrze a może uda ci się zatrzeć wrażenie jakie na mnie zrobiłeś
        tą nieudolną próbą polemiki
        • Gość: brawo Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 15.02.06, 17:37
          Zupełnie z boku - dałeś świetny komentarz, gratuluję! Boję się tylko czy facet
          posiadł tak trudna przecież sztuke czytania ze zrozumieniem?!
          • Gość: bu HA HA HA Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.06, 20:01
            No wreszcie ktos kto rozumie na czym polega polityka(mowie o "zupelnie z
            boku"), bo juz nie mogłem tych kmiotów od siusiaka czytać, (takiej hagiografi
            to sam stalin by sie nie powstydzil jaką mu ten jego jawny lizodup zorro
            upichcił) Ja tam zwolennikiem pisu nie jestem, szczegolnie jak widze co
            wypisują ci jego "wielcy zwolennicy" ale jak juz mialbym kogos z tych miernot
            poselskich wybierac to tylko grubą, przynajmniej ma jaja i widac ze jej na
            miescie zależy.
            • Gość: Precz z komuną!!! Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.06, 21:10
              Czerwone szumowiny jak ten z boku i dwaj ostatni. Spieprzać na swoje śmiecie.
              Tam macie Wikińskiego i jego ustawy o jednorękich bandytach (szkoda, że wy
              jesteście dwuręczni bo więcej kradniecie) i zajmijcie się właśnie tym. Od PiSu
              wam WARTA!!! A do antysympatyk PiS. Zajmij się tematem a nie zaczynaj jątrzyć
              bo widzę, że też jesteś czerwoną szumowiną próbującą rozdrapywać zaschnięte rany
              • Gość: BU HA HA HA HA HA Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.06, 22:16
                No to mnie rozbawiłeś teraz okropnie "precz z komuną" jak taki jesteś cwaniak
                anty komuch to co robisz na Forum Gazety Wyborczej (vel "Gaduły Wyrodnej"),
                która słynie z ich obrony. (Tak dla twojej wiadomości informuję że mam tyle
                wspólnego z "komunistami" co Ty z Radziwiłłami, kmiocie.)
                Ja bym po prostu chciał żeby nasi politycy, nieważne z której strony są poza
                końcem swojego nosa widzieli także 350 000 mieszkańców Tego Miasta, nic ponad
                to. U Suskiego i Wiśniewskiej tego nie widzę, a Bałażak to moim zdaniem idiota.
                Drogą eliminacji zostaje tylko Gruba. Mam nadzieje że się na Niej nie zawiodę.

P.S.

problem naszego miasta polega na tym, że nawet jak się ma prawicowe poglądy,
                takie jakie ja posiadam to w PiSie rządzą kmiotki i idioci na których nie mogę
                patrzeć a o LPRze to mi się nawet wspominać nie chce.
              • Gość: dr wild stein Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 16.02.06, 06:57
                Mnie to się wydaje że to nie jest Sońta tylko Zieleziński bo on używa takiego
                wysublimowanego języka.
                • Gość: Mieczysław Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:47
                  Masz rację Zieleziński kilka dni temu w prywatnej rozmowie wylewał te same pomyje...
    • Gość: kunia Re: Burza w PiS IP: 82.139.45.* 16.02.06, 02:33
      sam suski robi burze
      ale na czyms trzeba plywac
      posluchajcie go kiedys sami zobaczycie ze to idiota
    • Gość: koleś Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.02.06, 08:29
      Panie posle suski. Wypisują tu na pana kmioty zatrudnione przez posłankę.
      Proszę sprawdzić IP. Z tych samych, z ktorych opluwa się Sońtę, Fałka,
      Zielezińskiego, Wójcika i innych. A kogo się nopluwa? Właśnie ci, którzy
      tam pracują albo ich żony.
      • Gość: CII Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:35
        Czyżbyś miał na mysli: Kotwickiego, Sońtę i P.Kotów??????????? Oni tez
        przystapili do grupy oszołomów z Solidarności Nauczycielskiej?? A myślałem, że
        Kotwicki i Sońta brzydzą się agenturami !!!!!
        • Gość: Max Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:41
          Czyli mówicie, że się młodzież w PiSie też skonfliktowała!! Z tego wynika że
          teraz po jednej stronie barykady stoją: young wróbels i old suskens !!!!

P.S. W roli young wróbels: Kotwicki, Sońta i Kot, w roli old suskens: Kowalski
          Cos mi się wydaje, iż mimo liczebnej przewagi old wróbels po tym boju nazywać
          się będą dead wróbels :)
          • Gość: bigjefrey Re: Burza w PiS IP: 213.195.149.* 16.02.06, 11:59
            Mowicie o Suskim, tym fryzjerczyku z Grojca.
          • Gość: RR Re: Burza w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:05
            A coś mi sie wydaje ze te posty pisze ktoś z biura PiS. Chciałbym wam powiedzieć
            młodzi PiSuarowicze że brudy pierze się w domu!!
        • Gość: R. Kot Re: Burza w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:21
          Widzisz Darku i tym się właśnie różnimy. Ciebie ciągle zaślepia nienawiść, nie
          potrafisz oceniać ludzi, robisz to zbyt szybko lub pod wpływem czyjejś opinii,
          oskarżasz ich o coś, czego nie zrobili i pomimo że znamy się tyle lat piszesz tu
          opluwając nie tylko mnie, ale i moją żonę zamiast poprostu porozmawiać.
          I tylko o to mam do Ciebie żal, jest mi strasznie przykro, bo miałem o tobie
          zupełnie inną opinię.
      • Gość: R.Kot Re: Burza w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:08
        Do Kolesia!!!!
        Panie Wojciechu Sciborze proponuje żeby Pan skupił się lepiej na swojej żonie. A
        co do mojego IP to jest publiczny. Może go Pan sprawdzić!
        Powodzenia
        Rafał Kot
      • Gość: zupełnie z boku Re: Burza w PiS IP: *.gazeta.pl / *.crowley.pl 17.02.06, 10:56
        w szkole też donosiłeś
        żałosne
        • Gość: PIS Re: "Burza" w PiS - w szklance wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:32
          Mówicie o burzy w PIS – dlaczego ? ponieważ ci którzy nie mogli sobie
          podporządkować partii w Radomiu, a bardzo na to liczyli, pozostali rozgoryczeni
          i uważają, że „po nich choćby potop” – oto powody „potopu - burzy”. Dyskusję
          podgrzewają również ci, którzy dzisiaj chcieliby jak najszybciej wejść do PIS-
          u, wszak idą wybory samorządowe. OSTROŻNIE, aby z czasem nie okazało się, że
          powtórzy się sytuacja i konieczność usuniecie tych „nowych – starych” działaczy
          politycznych, którzy chcieliby realizować własne kariery w PIS, nie zważając na
          dobro miasta i partii. Jeżeli trzeba, a trzeba z całą pewnością porozumieć się
          ze środowiskami centroprawicowymi w Radomiu - i o tym decydować może tylko PIS –
          to na zasadzie bloku wyborczego, a nie przyjmowania „chętnych” - osób
          dbających o własne polityczne „ja”. Uwaga – ponieważ ci ludzie, oprócz swojego
          zaplecza mają jeszcze większy negatywny elektorat. Mam nadzieję, że po
          jutrzejszych wyborach w PIS, łatwiej będzie pracować zarządowi. Mam nadzieję,
          że Dariusz WÓJCIK pomimo młodego poradzi sobie z wewnątrz partii, ale przede
          wszystkim doprowadzi do zwycięstwa w wyborach samorządowych. I jeszcze jedno do
          tych, niezadowolonych i niespełnionych w PIS ‘ „psy szczekają, karawana idzie
          dalej!!!.
    • Gość: kacporanny Re: Burza w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:39
      A ja wszystkie pisuary traktuje zgodnie z ich przeznaczeniem. Leje na nie.
    • Gość: vis Re: Burza w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:42
      Boże, jeszcze sie na dobre nie zaczęło a juz sie konczy...
      • Gość: FORUM MŁODYCH "PiS Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:57
        Szanowni Internauci,
        uprzejmie informujemy, iż młodzież zgroamdzona wokół radomskich Biur
        Poselskich "Prawa i Sprawiedliwości", w żaden sposób nie jest ze sobą
        skonfliktowana bądź skłócona. W naszych biurach nie ma podziału na youngwróbels
        i oldsuskens, jest jedna wspólna grupa, która razem chce działać dla dobra
        Naszego Miasta i Polskiej Młodzieży. I na tym oświadczeniu pragniemy zakończyć
        dyskusje na temat PiSowskiej młodzieży i oto samo prosimy również Was.

Podpisano:

Kuba Kowalski Karol Sońta Piotr Kotwicki
        • sympatyk_pis Re: Burza w PiS 16.02.06, 15:35
          Brawo młodzi!!! Pokazaliście przykład co to jest drużyna!!! I właśnie o to
          chodzi!!!! Trzymajcie się razem bo widocznie jakaś czerwona szuja albo agenciak
          próbuje skłócić Was wszystkich. Rozmawiajcie więcej ze sobą a na tych opluwaczy
          nie zwracajcie nawet uwagi i nie odpisujcie im. A do Rafała Kota (o ile
          rzeczywiście on się tu podpisał bo raczej nie myślę, że to on mógł napisać).
          Jeżeli piszesz o kimś po nazwisku to opieraj się na faktach (prawdziwość IP)
          i nie próbuj czepiać się spraw prywatnych!!! Zielezińskiego i Moroza też ktoś
          czepił się tego samego, Darka Wójcika również, a że teraz można porównać
          sposoby działania (czytaj opluwania) nie trudno zgadnąć kto to jest. Skupcie
          się na jedności nie tylko prawicy, ale i PiSu, bo nie trudno zgadnąć, że ktoś
          (kto? czerwoni?) próbuje rozwalić dobrze funkcjonujący układ jakim jest PiS!!!
          • Gość: xXx Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.02.06, 15:42
            Nie ma co, autorytety to wy tam macie, Rydzyk, Kaczory, Wasserman, Gosiewski
            czy Suski wypada pogratulowac.
          • Gość: niemiła Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 16.02.06, 15:46
            tako rzecze superprawicowiec agent Bolek Krzychu Sońta;))))))
            • Gość: niemiła Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 16.02.06, 15:47
              Mam nadzieję,że prawdziwi i oddani członkowie PiS jak pan Dominik Surma nie
              dopuszczą,żeby Wójcik porozumiał się ze swoim kolesiem Sońtą!
          • Gość: ? Re: Burza w PiS IP: 82.139.48.* 16.02.06, 20:56
            Zielezińskiego i Moroza też ktoś czepił się tego samego,

Kto to jest Moroz, bo kilka razy już padło to nazwisko.
        • Gość: monter Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 16.02.06, 16:03
          O kundelki Siusiaka się odezwały! jeszcze nosicie mu teczuszkę?
        • Gość: monter Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 16.02.06, 16:04
          O kundelki Siusiaka się odezwały! jeszcze nosicie mu teczuszkę?

• Gość: ewa Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.02.06, 20:13
            trzeba ich jeszcze mocniej skłcić to sie sami pozabijają.Preczz tym
            Stępnikowskim, Suskim , Słomką tostare pijaki, nic nie załatwisz jak im nie
            dasz w kieszeń.biją sie jeden z drugim tylko o stołki, reszte mają w dupie i
            sie z ludzi śmieją,a ten z bajbasami to już najgorszy przekręt.Macha cepami
            przed kamerą, denerwóje sie, jeszcze mu bajbasy popękająi bedze miałtyle z
            polityki.niech idzie na ręte albo na emeryture i pilnuje swoich małych
            bachorów.A ten najgróbszy wcale nie jest lepszy, a wredny jak s.......n.Od
            czego dostali takich wielkich kałdunów,bo zeby komuś załatwić prace to
            wyciągali od biednych ludzi ile sie dało,a potem chlanie i zakłady u
            bukmachera.Aw tym swoim biurze na 25-go czerwca to siedzą i nic nie robią tylko
            gadają o dupach i dziwkach izastanawiają się jak tu kogoś z pracy wypieprzyć
            żeby swojego żłoba wcisnąć.niech oni nie będą tacy święci że ludziom pomagają i
            dają pracę.najpierw kogoś zwalniają a potem dają swojemu.Caly ten PiS to
            zgnilizna i wszalstwo.
            • Gość: dyzio mazyciel Re: Burza w PiS IP: *.ats.pl / *.ats.pl 16.02.06, 21:52
              Brawo brawo jeszcze trochę jadu jeszcze kilka wiader pomyj a naród przejrzy na
              oczy i wszystkich was wyśle na śmietnik historii młodzi już zagłosowali nogami
              spieprzają aż się kurzy Anglia Irlandia czeka a Wy Wielcy politycy będziecie,
              dalej grzebać się w gó..e
    • Gość: WS Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:09
      Nie ma jak Wspolnota Samorzdaowa
    • Gość: obiektyw przewodniczącym w radomskim PISIE ................ IP: 82.139.45.* 17.02.06, 11:56
      powinien zostać pan Karol Sońta ponieważ nie przytłacza Go ogrom problemów
      radomskiego Pisiu.
      Młody zdolny wymiatacz,poustawia towarzyszy.
      łącze pozdrowienia
    • Gość: minka Re: Burza w PiS IP: *.ats.pl / *.ats.pl 17.02.06, 21:15
      Nie ma demokracji w PIS
      a sam Suski nie ma poparcia w nim, ale jest szefem na mazowsze
      i wykorzystuje swoja pozycje wspierany przez mrozowskiego, kowalskiego,
      marszalkiewicza, pankowskiego
      gdyby naprawdde panowala tam demokracja sam Suski poszedl by juz dawno z
      torbami i jego kolesie
      no ale nic to wszystko sie kiedys skonczy skonczy sie i Suski w PIS
      i oby jak najszybciej
    • Gość: myken Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 17.02.06, 21:39
      Karol Sońta jest tak samo mondry jak Krzych Sońta a obaj sa tak samo madrzy jak
      Zieleziński i Mrozowski! To ścisła czołówka intelektualna PiS. Pod patronatem
      Suskiego!
    • Gość: iu Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:32
      www.ojciec-dyrektor.de/
      • Gość: daszek666 Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.02.06, 17:33
        Poseł Suski pokazał dzisiaj na ile ma inteligencji wg mnie ma współczynnik o
        wiele mniejszy niż widać z zewnątrz jego przyjaciele na Mrozowski mają
        zdecydowanie zapędy dyktatorskie to jest po prostu anarchia!!!!!!!!!!!!
    • Gość: buckss Re: Burza w PiS IP: *.internet.radom.pl 19.02.06, 10:43
      PiS poszedł w najgorszym z możliwych kierunków wybierając WÓjcika
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!1 Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 11:20
        O tak,żle się dzieje w państwie duńskim!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: RiP Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:25
          Całe szczęście już po wszystkim, PiS w Radomiu, ma nowy, niezły zarząd,
          Stępnikowski i nauczyciele skompromitowali się do końca, a Suski otrzymując
          wczoraj poparcie dla swoich pomysłów od zdecydowanej większości delegatów
          utrzymał swoją pozycję w Mazowieckim PiOby teraz zacząła się konkretna
          praca!!!!
          • Gość: Pic Re: Burza w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 19:48
            Niech się zarząd ukonstytuuje w Grójcu!!!!!Tam będzie "pełna
            demokracja"!!!!!!!!!!Ludzie obserwują suskiego i jego przydupasów takie
            postępowanie nie ma co się dziwić żle się zakończy dla Radomia!!!!!!!
            • Gość: Dede Re: Burza w PiS IP: 213.195.149.* 22.02.06, 11:51
              PiS rzekomo rozbija jakis uklad a w zamian mamy nowy czworokat rydzyk kaczor
              giertych lepper.
              • Gość: bigjefrey Re: Burza w PiS IP: 213.195.149.* 28.02.06, 18:01
                NO COZ ALE ZADZA NAMI MIERNOTY I NIEUDACZNICY ZYCIOWI JAK TOWARZYSZ SZMACIAK -
                MIERNY, BIERNY ALE WIERNY.
    • Gość: UNO Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:28
      To mamy dwa Zarzady PiS w Radomiu czy jeden stary. Kto wie na 100%?
    • Gość: adam Re: Burza w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:25
      www.toya.net.pl/~anowaccy/PO.mp3 hymn PO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka