IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 18:30
witam
Wkrótce rozpoczynam swoja działalnośc i chciałbym zadbac o strone wizualna
swojej firmy. Czy ktos moze mi polecic jakąs dobra firme która sie tym
zajmuje?Niedrogo i solidnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marusia Re: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:25
      Co rozumiesz pod hasłem "strona wizualna"? Polecam opiekuna klienta pewnej
      firmy 0 603 881 795. Powodzenia
    • Gość: mark Re: reklama IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 20:34
      "strona wizualna".. ciekawe zagospodarowanie elewacji, billboard lub jakis
      baner z lokalizacja...
      • Gość: Marusia Re: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:14
        Polecam telefon wyżej. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony ;-) Agencja nowa
        nie ma wyśrubowanych cen a dziewczyny są pomimo lekkiego zwariowania bardzo
        kompetentne. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
    • Gość: zleceniodawca Re: reklama? BBtb? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 21:50
      a co sądzicie o BBTB?
    • rejf1 Re: reklama 26.04.14, 20:00
      Po pierwsze....

www.obrazki.jeja.pl/19696,trzy-rodzaje-uslug.html
      Nie polecam, ale wiem, że są/funkcjonują:
      przy ul. Moniuszki zaraz za UM
      na ul. Sienkiewicza - zaraz za Szkołą Podstawową - jadąc w str ul. 1-Maja / 25-czerwca
      • l_oeil_du_spectateur Re: reklama 27.04.14, 00:23
        Nie wiem, gdzie sie napatoczyles na ten watek, ale ostatni wpis w nim ( przed Twoim ) byl w 2006 r. i to pewnie jeszcze przed kosztownym u steru.
        Kto chcialby dzisiaj otwierac firme w Radomiu, jak tu trzeba albo wlezc komus przez tylne wejscie, albo posmarowac taka gore kanapek, ze sie odechciewa, bo taka klika rzadzi. Zreszta, w Radomiu i tak wszyscy bezrobotni i kase maja tylko na koscioly, wiec w ogole po co zachod z otwieraniem czegokolwiek?
        Teraz trzeba jedynie miauczec o kase "po chiszpansku", bo kosztownie jest, a jak czlowiek jedzie spokojnie po Radomiu klepiskiem, to zawieszenie moze urwac, jak na kawalek asfaltu wjedzie.
    • karena3 Re: reklama 21.10.15, 14:58
      Warszawa w sumie niedaleko od Warszawy a tam mamy mnóstwo agencji marketingowych i reklamowych. Biuro Informacji Wizualnej - wg. Mnie najlepsza a współpraca z Panem Norbertem Kopańskim przyjemność.
      • ekspert21 Re: reklama 04.12.15, 19:18
        Wykazali się dużą cierpliwością ze swojej strony i jednocześnie szacunkiem do klienta, którymi byliśmy ja i moja żona.
    • adam0987654321 Re: reklama 11.04.17, 14:09
      jak masz własną działalność to możesz reklamować się na jakimś z portali ogłoszeniowych np. aktywnamarka.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka