Dodaj do ulubionych

Kino Atlantic zamknięte

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:15
Szjkoda kina Atlantic.Oddali bez walki się Heliosowi.W RAdomiu zostaną już tylko 3 kina : Hel , multipleks Helios i malutka Mega!Ja mam nadzieję , że w ciągu paru lat otworzą w RAdomiu 2 multipleks!
Obserwuj wątek
    • Gość: radomianka Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.sggw.waw.pl 23.02.06, 21:01
      Kino Hel powinno się utrzymać ze względu na swój specyficzny klimat i repertuar
      jakiego w Heliosie się nie zobaczy. Zresztą monopol jednego kina w mieście
      dałby mały wybór kulturalny i cenowy.
    • Gość: iwa Re: Kino Atlantic zamknięte IP: 82.139.44.* 23.02.06, 22:22
      szkoda...
      • Gość: KR! Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:11
        Mamy w RAdomiu teraz tylko 3 kina : multipleks helios , malutkie kina Hel i Mega.Mnie osobiście szkoda kina Atlantic , duzo lat tam chodziłem na filny wcześniej to było kino Bałtyk a od 1994r. kino Atlantic!
        • Gość: domownik Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:26
          KR!

jak nie wiesz - to poszukaj

Atlantic był(jest) własnością Heliosa .....

i tyle

po co im dwa kina (w tym jedno które nie przynosi spodziewanych dochodów)

pozdrawiam
          • Gość: bywalec Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.06, 14:23
            Fakty sa takie, że do kina Atlantic nikt ostatnio nie przychodził. Nikt nie
            bedzie utrzymywał czegos, do czego trzeba dokładac furę pieniędzy.O ile wiem
            Atlantic nie był/ nie jest dotowany, więc....
            Wszystkim szkoda, tylko dlateczego ci którym szkoda do niego nie przychodzili-
            czytaj- głosowali portfelami za jego istnieniem?
    • Gość: LP Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.udn.pl 24.02.06, 14:32
      Szkoda, ze zamkneli Atlantic :( tyle lat chodzilem tam na seanse. Dobrze
      zostalo kino Hel, ktore wyswietla naprawde dobre i ambitne filmy. Ja nie
      zamierzam chodzic do tego multipleksu, wole kameralne kina, w ktorych jest
      atmosfera.
      • Gość: dziura w desce Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:29
        Szkoda, a jeszce bardziej szkoda, że autorowie glównej gazety w mieście piszą
        "Heliosa odwiedzilo...", to może też "Atlantica odwiedziło..." albo "Bałtyka
        odwiedziło...". Mechanizmy rekrutacji narybku wydają się być takie same jak w
        innych miejscach pracy. Szkoda.
    • isoxazolidine Re: Kino Atlantic zamknięte 24.02.06, 21:48
      Gość portalu: KR! napisał(a):

> Ja mam nadzieję , że w ciągu
      > paru lat otworzą w RAdomiu 2 multipleks!

a ja nie. kino wieloekranowe o wysokim standarcie jest potrzebne, i powstało.
      szlus. zostawny troszke miesca dla placówek takich jak Hel. też sa potrzebne.
    • Gość: gosc Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:31
      Tak wolicie kina kameralne, z latającymi szczurami, powygryzanymi fotelami i
      smierdzącą salą. Spoko.
      • Gość: abradab Manipulacja IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 23:32
        Z wiarygodnego źródła wiem, że właściciel Atlantica, firma Helios z Łodzi od
        początku planowała zamknięcie Atlantica, na długo przed otwarciem Heliosa. Więc
        gadanie o marnej frekwencji to zasłona dymna i manipulacja!
        • Gość: res Re: Manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:50
          Helios nie ma multiplexow w Krakowie i Gdańsku, czy tak cięzko pismakom
          sprawdzić takie rzeczy...........
    • Gość: pawcio Re: Kino Atlantic zamknięte IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 25.02.06, 20:43
      może jesteśmy światowi,a przydałby się nowy teatr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka