isoxazolidine 26.11.02, 17:01 szukam mp3 albo CD (jesli cos takowego istnieje) z muzyka grupy Thorn - "never forget" i "pielgrzymi z eternitu" etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czorny10 Re: THORN 27.11.02, 09:16 a może być kaseta? jeśli tak, to wyślij na maila swój adres, a ja Ci przegram (niestety, tylko never for..)i prześlę. przy odpowiednim sprzęcie ktoś cCi z tego zrobi CD lub mp3. czorny10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN 27.11.02, 12:23 czorny10 napisał: > a może być kaseta? jeśli tak, to wyślij na maila swój adres, a ja Ci przegram > (niestety, tylko never for..)i prześlę. przy odpowiednim sprzęcie ktoś cCi z > tego zrobi CD lub mp3. > czorny10@gazeta.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregory Re: THORN IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 13:09 chyba, że potrzebujesz jeszcze całą płytkę to mega terion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULAVIK Re: THORN IP: *.radom.pilickanet.pl 29.11.02, 10:36 jak Cie interesuje to ja Cie moge zaopatrzyc w `ornament` i pierwsze blizej chyba nie nazwane demo cierni... oczywiscie wszystko na kasetkach:) kontakt via mail: kulavik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN 29.11.02, 14:01 chetnie reflektuje na wszystko co jest dostepne. wielkie dzieki - widac sa jeszcze ludzie ktorzy pamietaja takie rzeczy jak THORN. pozdrovka isoxazolidine Odpowiedz Link Zgłoś