Dodaj do ulubionych

Dyscyplinowanie radnych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:12
Radomski układ pseudo radomianie razem czuje się zagrozony i atakuje porządnych ludzi z Radomia takich jak Sońta czy Morgan!
Obserwuj wątek
    • Gość: technik Re: Dyscyplinowanie radnych IP: 82.139.48.* 02.03.06, 23:23
      Nie słyszałam żadnych niestosownych słów wypowiedzianych przez radnego Sońtę, a
      siedzę przecież blisko. To jest nierówne traktowanie radnych przez prezydium.
      Domniemane przekleństwo pana Sońty usłyszałam zaś dopiero wtedy, gdy z mównicy
      powtórzył je wiceprzewodniczący Pyrcioch - mówi Agata Morgan, radna niezależna.

Ja ogladałem transmisję w telewizji i też słyszałem co powiedział magister
      Pyrcioch. Czy poniesie jakąś karę?
      • Gość: ziutek Morgan nie było duzo czasu na sesji! IP: *.internet.radom.pl 03.03.06, 06:52
        Ja oglądałem tow TV Dami, jak Morgan mogła cos słyszeć lub nie jak pół sesji
        jej nie było? I niech pan przewodniczący sprawdzi czy wzięła całą diete czy
        pół, bo jak wzięła za sesję całą dietę to jest to niemoralne i nieuczciwie i
        wtedy niech się o moralności nie wypowiada. Zresztą z wątkow które tu są
        widac ,że raczej nie świeci przykładem!
    • Gość: kisio Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:00
      Pani Agata jest bardzo "zdyscyplinowana radna" ha,ha!Wniosla wiele do naszej
      rady, przede wszytskim glos merytoryczny w sprawie srodkow z uni europejskiej,
      do tej pory radnych oszukiwal wielki -maly czlowiek
    • Gość: Ja Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.06, 07:41
      I powiedzcie mi za co ONI dostają taką dietę!!! 3600 ja też bym chciała dostać
      ot tak, za pokazanie się w tv. Nawet bym nie wyszła, tylko bym siedziała aż do
      końca! Powiedzcie jak można zostać takim radnym????
    • Gość: mlody prawnik mogą tylko nagwizdać IP: 80.51.246.* 03.03.06, 08:37
      co taki derlatka, pyrcioch czy korpetta moga zrobić radnemu, moga tylko
      nagwizdać. na jakiej podstawie prawnej uzurpują sobie prawo do dyscyplinowania
      radnych. jako przewodnixczący może tylko czuwać nad sprawnym przeprowadzeniem
      sesji.
      mimo ze nie przepadam za sońtą tym razem mu wierze i chyle przed nim czoła.
      pyrcioch jest strasznym kłamcą, wiec stąd moje przypuszczenia ze i tym razem
      kłamał. a nawet jesli sońta powiedział mu cyt.: "pierd...j" to miał zupełna
      rację bo pyrciochowi lub jak tez mawiają na niego na uczeni pierdziochowi
      słusznie się to należało/
    • Gość: ewa prokuratura nie dla warcholow IP: *.22.radom.pilicka.pl 03.03.06, 10:22
      Panie Sonta dzieki Panu czuje znowu podmuch 1976 roku, historia zatacza kolo,
      przez Pana prokuratorzy nie maja czasu na przestepstwa, czy naprawde nie czuje
      sie Pan "pieniaczem"?????, prosze sie wstydzic, bo ja juz to czynie za Pana,
      nie pozdrawiam....
    • Gość: Pikuś Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:35
      To co wyprawia prezydium RM to woła o pomstę do nieba. Derlatka niby taki
      poczciwy chłopina, ale dobrze określił go Rejczak w programie Bez Montażu. To
      taki podległy i lojalny wyrobnik. Bez względu komu bedzie służył czy kiedy
      podlegał Rejczakowi, czy komunistom zawsze będzie lojalny wobec nich. Zapomina
      jedynie, że RM jest ciałem osobnym, niepodległym nikomu!!! Przyzwyczajenia i
      stare nawyki pozostały. Natomiast towarzysz Pierdzioch zaczyna wprowadzać swój
      misternie uknuty plan. Pamiętacie jak na początku kadencji chciał kupić Sońtę
      proponując mu stanowisko za 5tys złotych żeby tylko przeszedł do PiSu? O tym
      głośno pisała prasa i gdyby było to nieprawdą Pierdzioch już dawno wytoczyłby
      proces Sońcie o zniesławienie. Teraz przyszedł czas na rewanż. Zdumiewające
      jest również to, że niektórzy dziennikarze dali się złapać na taką prowokację.
      Dziwne, że "widzieli jak mówi" (Krawczyk) właśnie ci, którzy przed godziną
      mieli być odwołalni na wniosek... Sońty! Przeprosiny Derlatki są kolejną
      manipulacją bo miałoby to świadczyć o tym, że rzeczywiście tak się stało w co
      osobiście nie wierzę!!! Panie Derlatka. Pan niech przeprasza za swojego
      towarzysza półgłówka L. który został zwerbowany jako osobisty bojówkarz do
      zadań specjalnych (wiadomo; debilem łatwiej sterować) a nie uczciwych ludzi.
      Ktoś, kto jest impulsywny nie znaczy, że jest taki jak L. - dno totalne.
    • Gość: xxxx Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:41
      słuchałem Dami p. profesor przecież widział. że radny Sońta mówił ciekawi mnie
      czy potrafi słyszeć jak ktoś pisze. Biedni Ci studenci. rozumialem wszystko gdy
      pan Pyrcioch był w paczce Korwina Mikke a może już się przepisał?
      • aleks225 Re: Dyscyplinowanie radnych 03.03.06, 12:40
        Obyczajowe szambo. Jakim cudem tak prymitywni kulturowo i moralnie ludzie
        piastują tak zaszczytne funkcje publiczne?! Kiedy wreszcie wysokie stanowiska
        w każdej dziedzinie będą piastować ludzie najlepsi moralnie,a nie
        najsprytniejsi cwaniacy? Najgorsze jest to, że takie bagno tworzą niemal
        wszyscy członkowie WYSOKIEGO ORGANU, a my szukamy jakiegoś jednego winnego.
        Cała Rada Miejska wykazuje się brakiem jakiejkolwiek ogłady i poziomu kultury
        osobistej.
      • Gość: Norbi Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.06, 18:18
        A jaki z niego profesor
    • Gość: sb Re: Dyscyplinowanie radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:38
      Typowa prowokazcja przygotowana przez aparat sluzby bezpieczenstwa rodem z PRL
      naznaczony PZPR - em

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka