Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:29 Restauracja "Leśny Dwór"- jakie wrażenia? Prosze o odpowiedź osoby które miały tam swoje wesele. Dziękuje> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaudia Re: "Leśny dwór" IP: 80.72.40.* 07.03.06, 12:05 JA tam miałam wesele i myślę że to był dobry wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:50 Dziękuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze ja również będe zadowolona z tego wyboru. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: "Leśny dwór" 10.03.06, 22:12 ja też by łam zadowolona....ale to już chyba pisałam chyba z 1000 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Leśny dwór" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:26 a jak dla mnie tam jest za drogo. a i lokal wcale nie jest aż tak rewelacyjny, może brakuje mu klimatu. no i ogólnie jest drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: "Leśny dwór" IP: 80.72.40.* 13.03.06, 17:00 Ja zanim wybrałam lokal na moje wesele, zobaczyłam wszystkie w RAdomiu i okolicach. I tak naprawde zastanawiałam się tylko nad dwoma Maximą I Leśnym dworem. Według mnie tylko te miejsca mają klasę i klimat. A cena to taka jak wszędzie. Przecież nikt nie będzie Ci robił wesela za darmo. Płacisz i wymagasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nula22 Re: "Leśny dwór" 14.03.06, 09:14 muszę się zgodzić z klaudią, jak ktoś szuka oszczędności to niech zatrudni kucharki i robi na wynajętej sali. a nie oczukuje że za 100 zł znajdzie salę idealną do tego z 6 posiłkami, napojami i ciastami - przecież to utopia! w kwietniu zaczną się wesela. można iść podpatrzeć po wcześniejszym dogadaniu się z właścicielem. najlepiej popytaj swoich znajomych, jeżeli nie byli jeszcze na tych salach to pojedź tam np w sobotę. wtedy stroją sale, więc można zobaczyć jak wszystko wygląda już na gotowo. pozdrawiam i życzę udanego wyboru sali. ja już go dokonałam. mój mail: nula19@poczta.onet.pl - jak byś chciała coś więcej to odezwij się na maila. ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:40 Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Wybralismy Lesny Dwór na miejsce naszego wesela. Po waszych odpowiedziach mysle ze jest to trafny wybór!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:52 witajcie w klubie! moje przyjęcie też odbyło się w leśnym dworze z jedną małą różnicą , mianowicie ja nigdy i nikomu nie polecę tej speluny! dzięki(do właściciela) że impreza która miała być tą najpiękniejszą w życiu stała się koszmarem w moim życiu!! tylko pogratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:11 lily a czy moglabys napisac cos wiecej? czemu twoje wesele stało sie koszmarem? Odpowiedz Link Zgłoś
nula22 Re: "Leśny dwór" 15.03.06, 14:46 dołączam się do prośby powyżej, uważam że nie powinno się pisac ogólnikami jezeli chce się kogoś obrazić, lub wydać negatywną opinię to trzeba napisać coś więcej, bo to co napisałaś jest niewystarczające. Moi rodzice byli tam na weselu i nie mogli powiedzieć nic złego o tej sali, chyba że innaczej to mogła postrzec para młoda. czy wy macie pretensje od strony organizacyjnej, finanowej, czy o sam przebieg imprezy w którą ingerował włściciel bo nie bardzo rozumiem, co ma tu właściciel do przebiegu imprezy?? czy wyskoczył w negiżu na salę?? napisz coś więcej, czekamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: "Leśny dwór" 16.03.06, 12:38 Lily ja nie radiłabym Tobie nikogo oczerniać. Przeczytaj serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3213417.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saly Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:43 mam pytanie do osób które miały swoje wesele w " lesnym dworze". czy to prawda, ze za dodatkowa dekoracje, sali i stołów trzeba płacić? jaka dekoracja jest w cenie? prosze o odpowiedz, bo zastanawiamy sie nad wyborem tej sali. Aha, czy jedzenia jest wystarczająca ilość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: "Leśny dwór" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.08.06, 23:45 witam niestety tez nie moge polecic tej sali w tym roku robilam tam wesele oczywiscie zanim zamowicie jest ok, wlasciciel na wszystko sie zgadza i jest przemiły. Ostateczne warunki imprezy ustala sie na dwa tygodnie przed i wtedy szanowny pan wlasciciel staje sie niemily arogancki i wszystko co obiecuje przy podpisywaniu umowy staje sie nagle nie aktualne. Ostatecznie na weselu nie mozna bylo nawet powiesic kilku balonikow dla dzieci bo wedlug wlasciciela balony sa staromodne i popsuja wystrój sali zapomnijcie takze o wystroju sciany za mlodymi bedziecie miec tylko szarfe!!. niestety pozostal pewien niesmak najlepiej w-g wlasciciela zaplacic i nie wymagac jesli macie wlasna innwencje na dekoracje to lepiej to uzgodnic zanim podpiszecie umowe czyli poltora roku wczesniej lub wezcie inna sale szkoda ze ja tak nie zrobilam ale czlowiek uczy sie na bledach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezatka Re: "Leśny dwór" IP: *.uznam.net.pl 11.11.06, 00:16 Witajcie ja tez w tym roku miałam tam wesele. Generalnie bardzo dobrze wszystko wyszło. Piekna sala, elegancki wystrój, dekoracja stołów tez na poziomie. Jednak i ja miałam zastrzeżenia. przede wszsystkim dla nie wyjasnionej oszczednosci miejsca przez wlasciciela. W stosunku do tej restauracji,nie mielismy dużego wesela, na 140 osób, a krzesła przy stołach stały bardzo ciasno, goście trącali sie łokciami, a mogliby spokojnie sobie siedzieć, bo było na to miejsce. I drugi taki mały minus, to brak wyraznie zaznaczonego miejsca dla Pary Mlodej. Oprócz wspomnianej wcześniej szarfy na ścianie i wiązanki nic nie bylo. Ja myśle, że należy również zaznaczać krzesła, bo skad goście maja wiedziec, gdzie tak naprwde jest miejsce dla Młodych. To taka pierdoła, ale wiadomo jak to jest, jak goscie ida zajmowac dla siebie miejsce. I to chyba tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:39 Tak przy zamówieniu właściciel na wszystko się zgadza , a póżniej są problemy w LD .Dlaczego nie można lekko po swojemu udekorować sali . Przecież płacimy za to cięzkie pieniądze i bawią się nasi goście .Jest dobrze jak zostawiasz kasę i nie masz dodatkowych życzeń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żonkiś Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:22 Nie wiem kto robi taką reklamę LD .Właściciele chyba sobie trochę(?)odpuścili bo obsługa na moim weselu nie była taka super .A od kelnerów czuć było alkohol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria do żonkisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:32 a kiedy mialeś tam wesele??? ja swoje mam tam tez ale w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:01 Ja również miałam tam wesele i żadnych zastrzeżen do własciciela nie mam, wesele sie udało, wszyscy goście zadowoleni. Do dekoracji sali też nie miałam zadnych zastrzeżen- jeżeli chciałaś sobie wieszac balony to trzebabyło zrobic wesele w remizie :) J a polecam ten lokal. Zadowolona Żona Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: "Leśny dwór" 17.11.06, 20:56 Mój brat miał tam wesele w sierpniu br. Goście byli bardzo zadowoleni, obsługa jest naprawdę super, zostało bardzo dużo jedzenia, wszystko oddali. Sale jak dla mnie bardzo ładne, przestronne, i fajny klimat dookoła (huśtawki, stoliki itd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAMES BOND Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:42 Popieram Egoyę, też byłem i moje wesele też tam będzie. wszystko wygląda SUPER a ,że Właściciel nie wyraża zgody na Balony(O JEZU ALE WIOOOOOCHA TEN NASZ PIĘKNY RADOM) to cóż są jeszcze takie domy weselne jak np. na Kierzkowskiej (i.t.p.) i kilkanaście REMIZ STRAŻACKICH w okolicy gdzie można ponawieszać balonów tysiące.SKOLKO-UGODNO jak mawiają GÓRALE. "Leśny Dwór" polecam!!!! Ale i tak dają sobie radę bo już dawno nie ma wolnych terminów na 2007 a i w 2008 zostały tylko parszywe miesiące bez RRRRR-y w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:17 A może Cię zainteresują restauracje "CYGANERIA"w Skaryszewie lub w Radomiu .Byłem tam na kilku super imprezach .W Skaryszewie wybudowali obok nowoczesny hotel.Mam tylko namiary na Centrum Wystawienniczo Handlowe tej firmy ale ci napewno udzielą szerszych informacji 048 86103070 lub www.targi.rma.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec simbo Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:01 Ponieważ pytasz o inne miejsa gdzie można zorganizować wesele pozwalam sobie uzupełnić mojaą informację dotyczącą Restauracji "CYGANERIA" .Ich strona to www.cyganeria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:08 No to widać, że sztab wyborczy P.Stasia po przegranych wyborach samorządowych przekształcił się w sztab reklamowy na rzecz jednego z biznesów niedoszłego mradnego.Czyżby równie cienko ,jak w wyborach szło w Cyganerii? " Leśny Dwór" to zupełnie coś innego jak Cyganeria więc szanse równie marne w pokonaniu pobliskiej konkurencji jak w wyborach.Ale próbować można zawsze , tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: "Leśny dwór" IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.06, 17:16 z tego co wiem właściciel LD też jest z branży skórzanej, z wykształceniem gastronomicznym nie ma nic wspólnego, dlaczego więc on może prowadzić restaurację a inni nie, chyba że ma dbających o reklamę mi.in na forum managerów a inni nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio-Droga P. M Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:58 Droga P.Miro,szkoda ,że nic Pani z mojego postu nie zrozumiała albo nie chciała zrozumieć (kolejny sztabowiec z nieudanych wyborów czy co).Jakie ma znaczenie w jakiej branży działał poprzednio właściciel "LD"? Mógłbyć nawet stolarzem jak klawiszowiec z "Medium"( A JAKI TO ZESPÓŁ Z SUKCESAMI NA CAŁYM ŚWIECIE!!!???)Ważne ,ze zatrudnia u siebie zawodowców z branży gastronomicznej, a Pan ST.ST.nie tylko, że się nie zna na gastronomii, nie wie coto jest BOHEMA- czyli Cyganeria,nie dostał się do rady miejskiej, to jak urządził AUTOMOTOSHOW to raczej śmiać się i płakać naraz .Lepiej niech on mi nie organizuje u siebie niczego.Porażka gwarantowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:22 Drogi P. Zbyniu, przeczy Pan sobie samemu, raz Pan twierdzi, że jak ktoś zna się na skórach to nie powinien nic innego próbować robić, potem, że nie ważne czy się zna, czy nie, ważne, że zatrudnia fachowców, a w końcu, że ze stolarza też może być całkiem niezły pianista, o co więc tak naprawdę chodzi. Mam wrażenie, że to raczej Pan pracuje w sztabie Pana Mirka z Leśnego Dworu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio-Droga P. M Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:55 To PAni,P.Miro nic nie rozumie.Po pierwsze nie napisałem , że P.ST.ST. zna się na czym kolwiek.Wręcz odwrotnie, że za co się nie weżmie to Raczej klapa niż sukces. W sprawie zarzutu pod adresem "LD" to napisałem,ze nie ważne kim jest i czym się zajmował w przeszłości jego właściciel. Istotne ,że zatrudnia samych zawodowców z branży gastronomicznej , czego nie widac po P.ST. A po trzecie to ,żałuję,że nic Pani nie zrozumiała z mojej przewrotnej wypowiedzi w sprawie zespołu "M" i jego pożal się Boże "SŁUPA"-pianisty vel stolarz.Ale to już Pani problem. Niczyim sztabowcem nie jestem ani nie byłem. Pana St. na szczęście nie, Szefa "LD" nie muszę, bo sam sobie świetnie radzi(spróbujcie znależć wolny termin w "LD").A Cyganeria i Centrum skóry to mimo sąsiedztwa żadna konkurencja dla "Leśnego Dworu",który żadnej konkurencji się nie boi.Pozdrawiam P.Miro i radzę lepiej analizować czyjś tekst nim Pani znów zabierze głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:28 Drogi panie Zbyniu, nadal mam nieodparte wrażenie, że Pana punkt widzenia zależy od Pana punktu siedzenia. Istotnie w LD trudno o wolny termin, na przyszly rok mają podobno tylko listopad ale to tak jak w wiekszości restauracji o podobnym standardzie w Radomiu i okolicach. Co zaś dotyczy zespołu Medium, to u nich jest równie trudno o wolny termin. Mamy to szczęście że żyjemy w czasach wolnego rynku i każdy może robić to co chce, stolarz moze być pianistą a skórzaniec restauratorem. Niech Pan im wybiórczo nie odbiera do tego prawa, to rynek ich zweryfikuje. Moim skromnym zdaniem ktoś kto otwiera firmę np. restaurację, powinien mieć choć trochę pojęcia czyt. doświadczenia jak nie wykształcenia w tym kierunku, gdyż z tymi fachowcami na których Pan się powołuje róznie bywa. Nieznajomość tematu generalnie szkodzi (głównie szefowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio-Droga P. M Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:15 Jest Pani nadal w błędzie, ale nie zamierzam dłużej zajmować miejsca w tym wątku . Chcę Panią zapewnić ,że nie mam żadnej rodziny w "LD". Po prostu byłem tam gościem parę razy i tak jak ja, tak wszyscy współbiesiadnicy byli zadowoleni! Jeśli taki punkt siedzenia (ale chyba raczej biesiadowania) ma Pani na myśli to w tym ustępie zgoda.Co do innych kwestii to już dam spokój ,bo nie mam zamiaru kopać się z koniem.A MEDIUM to patologia i zwykli oszuści muzyczni. To niestety wiem nie tylko ja!!! Pozdrowienia.Miło się z Panią polemizowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:35 było równie miło, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymioty reklamowe Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:42 A MNIE SIE ŻYGAC CHCE JAK CZTAM TE POSTY REKLAMOWE NA TEMAT "LD" Lipa to jest napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo życie Re: lipa totalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:07 Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcą. Żygać się chce jak czyta się te autoreklamy - bleeeeeeeeee Absolutnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent007 Re: lipa totalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:18 taka lipa a tyle osób zleca im zorganizowanie swoich imprez :) Poczytałem sobie ten wątek no i widzę ze kokurencja nie może patrzec jak poczyna sobie LD. NO ale niestety prawie zawsze tak jest u nas że jak ktos sobie jakos radzi to trzeba go wymieszac z błotem i za wszelka cene znalezc dziurę w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo życie Re: lipa totalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:54 Hehe, tyle osób czy jedna i ta sama osoba "oto jest pytanie" Daruj sobie te następne bzdetne autoreklamy. To forum wiarygodność straciło ponad rok temu. Nie polecam i nie wierzcie co piszą na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defalko Re: "Leśny dwór" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:29 spoko lokal jest ten dworek:) moja siostra tam miała wesele jeździłem z nia po całym radomiu i tylko ten i jeszcze mariaż w kwatce były spoko i z kolesmi sie normalnie gadało a reszta to tak jakby łaske nam robiła ze chcemu u nich wesele mieć dziadostwo? w leśnym dworze żarcie jest zajebiste my z tego co zostało z kuchni to przez tydzień mielismy żacia a ludzi tylko 5 osób nie było wienc wiesz:) moim zdaniem leśny dwór to dobry wybór cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasmażka reklamowa Re: "Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:32 Z tego co zostało pod stołem weselnym to zrób sobie zasmażkę na poprawiny z tescową .Smacznegooooooooooo. beeeeeeeeekam Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: "Leśny dwór" 06.12.06, 12:21 owszem ludzie organizują wesela i w LD i w wielu innych miejscach-zarówno gorszych jak i lepszych, ale nie z powodu ich poziomu a najcześciej z braku innych lepszych opcji. Mały jest wybór jeśli chodzi o lokale i sale weselne. trzeba wiec brać to co jest i jakim jest. Zostaje tylko wybór mniejszego zła. Jeśli chcemy mieć wesle w dobrym lokalu, w odpowiednim miesiącu i z dobrą orkiestrą, to niestety trzeba zamawiać to wszystko 2 lata wcześniej, żeby nie być zmuszonym do brania tego co jest i jakim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwirok do majkam24 IP: *.tkdami.net 07.12.06, 13:30 możesz mi podać nr do zespołu o którym mówiłaś? Troche długo na niego czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kistr Re: do majkam24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:40 LD Goraco polecam 100% satysfakcja z udanej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś