Gość: Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:43 Witam wszystkich! Mam ogromną prosbe, o namiary na sklepy w radomiu oferujace buty ślubne na niskim obcasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachelka78 Re: Buty ślubne 22.03.06, 14:11 To ja sie przylaczam do pytania, bo juz zalamana jestem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Buty ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:26 Rachelko chyba nikt nam nie chce pomóc:) Jak sie czegos dowiem to napisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Buty ślubne IP: 82.139.45.* 23.03.06, 21:11 tez miałam ten problem, w sklepie z sukniami ślub.GRACJA przy Witolda były buty na niskim obcasie nawet fajne, ale nie wiem jak jest teraz,zajrzyjcie tam podobno w sklepie Ryłko , na samym końcu Traugutta, tuz przy Żeromskiego tez są- kolezanka niedawno kupowała powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laloo Re: Buty ślubne IP: *.chello.pl 24.03.06, 19:46 Ostatnio ogladalam buty w "Sukniach swiata" we Wsoli, tam obok sali "U Grubego". Na niskim obcasie nie mieli "na skladzie", ale maja buty Arte di Roma i mozna zamowic takie na dosc niskim - ok. 4/5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś