Gość: belo IP: 217.97.156.* 15.10.01, 09:28 Pamiętacie kieszonkowców na dworcu PKP .Gdzie się podziali ??? Czyżby nasza policja była tak skuteczna ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaboom Re: Kieszonkowcy IP: *.radom.pl 15.10.01, 21:55 Gość portalu: belo napisał(a): > Pamiętacie kieszonkowców na dworcu PKP .Gdzie się podziali ??? > Czyżby nasza policja była tak skuteczna ??? Tak, nawet bardzo. Ostatnio gdy odprowadzalem dziewczyne na pociag zauwazylem jak na peronie nr 2 chyba 3 wyrostkow szarpalo jakiegos podcietego faceta. Mialem juz dzwonic na 997 ale uprzedzil mnie jakis facet. W ciagu 4 minut zjawil sie patrol i zgrabnie zawineli wyrostkow do radiowozu.. Takiej Policji nam trzeba w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Kieszonkowcy IP: 212.149.48.* 16.10.01, 10:28 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Ostatnio gdy odprowadzalem dziewczyne na pociag zauwazylem jak na peronie nr 2 > chyba 3 wyrostkow szarpalo jakiegos podcietego faceta. > Mialem juz dzwonic na 997 ale uprzedzil mnie jakis facet. > W ciagu 4 minut zjawil sie patrol i zgrabnie zawineli wyrostkow do radiowozu.. > > Takiej Policji nam trzeba w Radomiu To sie zdarzylo naprawde, czy tak sobie tylko marzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Kieszonkowcy IP: *.radom.pl 16.10.01, 20:21 Gość portalu: jdk napisał(a): > To sie zdarzylo naprawde, czy tak sobie tylko marzysz? Tak, to sie zdarzylo... Przyklad drugi, dzis znowu bylem na dworcu, cos czesto tam jestem ostatnio :), i znowu patrol policji skladajacy sie z 4 osob zgrabnie zaprowadzal porzadek na dworcu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Kieszonkowcy IP: *.pl 16.10.01, 23:32 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: jdk napisał(a): > > To sie zdarzylo naprawde, czy tak sobie tylko marzysz? > > Tak, to sie zdarzylo... > Przyklad drugi, dzis znowu bylem na dworcu, cos czesto tam jestem ostatnio :), > i > znowu patrol policji skladajacy sie z 4 osob zgrabnie zaprowadzal porzadek na > dworcu.. Kaboom czy tamta przygoda to nie byla jak wracales z Szacha ?? Bo jak my wracalismy po ostatnim spotkaniu kulturalnym (;>>) to rowniez szarpalo sie (a wlasciwie kilku tluklo jednego) na przejsciu na przeciwko hotelu Poniatowski..Niestety interwencji Policji nie zauwazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Kieszonkowcy IP: *.radom.pl 17.10.01, 00:23 Gość portalu: Voder napisał(a): > Kaboom czy tamta przygoda to nie byla jak wracales z > Szacha ?? Bo jak my wracalismy po ostatnim spotkaniu > kulturalnym (;>>) to rowniez szarpalo sie (a wlasciwie > kilku tluklo jednego) na przejsciu na przeciwko hotelu > Poniatowski..Niestety interwencji Policji nie zauwazylem. > Nie, tamto zdarzenie mialo miejsce troche wczesniej. A co do opisywanego przez ciebie zdarzenia, bylo to moze 4 osobnikow, z czego jeden ubrany w gustowny dresik + 2 ubranych ciemno + 1 w szara kurtke? Bo jesli tak to przechodzilem kolo nich i cos tam se gadali, ale jakos boja sie mnie ludzie zaczepiac :)) Fakt ze bylem ubrany caly na czarno i jak zaloze kurtke to wygladam na 'kawal byka' :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaro Re: Kieszonkowcy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 21:09 Według radomskiej gazety z ubiegłego tygodnia kieszonkowcy wyemigrowali do lepiej "opłacanego" Słomczyna . W Radomiu ponoć tylko kształci się w fachu świeży narybek . Nie ma się co oszukiwać , że sami znikną - trzeba łapy połamać . Odpowiedz Link Zgłoś