Dodaj do ulubionych

Chińczyk w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:28
Czy w Radomiu jest jakaś chińska restauracja, może chiński bar....czy możecie
mi polecić cos ciekawego i przede wszytskim sprawdzonego.
Obserwuj wątek
    • Gość: xXx Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.06, 15:41
      Jedyny w miare porzadny chinczyk lest na 25 czerwca kolo banku BISE obok
      przystanku.
      • Gość: driver Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 00:48
        przstan. na sienkiewicza jestr dobre w chinskim jadle
        • Gość: alu Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 26.03.06, 01:02
          na Sienkiewicza dają dobrze zjeść
          • Gość: ooo Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 07:09
            aboslutnie, na sienkiewicza jest chinskie zupka z ladomja - nic szczególnego
            • Gość: stolnik Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 08:23
              Potrawy podawane na sienkiewicza raczej trudno nazwać Chińszczyzną, jedyna
              prawdziwa chińska kuchnia w Rdaomiu to bar Ti-Gon na 25 czerwca. Serdecznie
              Polecam!!!
              • Gość: jowitka Re: Chińczyk w Radomiu IP: 87.206.232.* 26.03.06, 18:48
                tak.my ci powiemy gdzie u nas mieszkaja ludzie ze wschodu a ty im mieszkanie
                podpalisz i pobijesz.nigdy w zyciu!
    • Gość: widmo82 Re: Ti-gon (483815270) mniam :) IP: *.internet.radom.pl 26.03.06, 21:36
      Od dawna srednio raz w tygodniu stoluje sie w tigon za przystankiem na 25ego
      czerwca przy banku BISE. Moze lokal nie ma 3 gwiazdek i raczej przecietnego
      przechodnia nie zacheca wygladem do wstapienia ale nie nalezy sie tym przerazac.
      Jedzonko jest ok, za 10pln mozna sie spokojnie najesc, dowoz jest za 3pln a za
      dodatkowe opakowanie placi sie 50gr mozna dzwonic pod 483815270 - co do lokalu
      na sienkiewicza musze przyznac ze jest calkiem odwrotnie niz z tigonem - tzn
      kusi z zewnatrz ale nie chce sie juz po kolejny zestaw wracac nigdy wiecej.
      Wlasnie na srode umowilem sie z przyjaciolka ktora nie miala odwagi jeszcze jesc
      chinszczyzny w radomiu :)
      • Gość: Romcio Re: Ti-gon (483815270) mniam :) IP: *.udn.pl 26.03.06, 21:53
        Życzę smacznego wszystkim zwolennikom chńskiej kuchni.(Oczywiście tej
        prawdziwej) kuchnia chnska w Polsce ma tyle wspólnego z kuchnią chńską co
        telefon do cepa.Jeżeli bardzo chcecie poznać chńską kuchnię polecam przelecieć
        się do Chin na tydzień,czy dwa.Gwarantuję, że to co zobaczycie oczami i
        poczujecie nosem przekona Was do polskiej kuchni na zawsze.Polecam gorąco iść
        do lokalu ekskluzywnego i zamówić coś ekstra.Przyrządzą na Waszych
        oczach.Przedtem oczywiście oprawią wybranego zwierzaka na oczach
        konsumenta.Smacznego.
        • Gość: widmo82 Re: Ti-gon (483815270) mniam :) IP: *.internet.radom.pl 26.03.06, 22:11
          spoko, jak tylko bede mial tyle kasy to bede latal gdzie tylko mi sie zasni i
          bede smakowal wszystkie kuchnie egzotyczne, na dzien dzisiejszy musze sie
          zadowolic pseudo chinska kuchnia a ze najlepiej smakuje mi w radomiu ti-gon to
          polecam innym. smacznego :)
        • Gość: U. Re: Ti-gon (483815270) mniam :) IP: 222.173.215.* 03.04.06, 15:20
          Pojęcie "kuchnia chińska" też nie jest najlepsze. To wielki kraj i potrawy
          różnią się bardzo. Bardzo różne smaki (od bardzo ostrych do trawy) i bardzo
          rózne składniki (psy itp.też). Tak jak u nas je się przede wszystkim
          wieprzowine, kurczaki i wołowine, to w Chinach je się wszystko ;-) (co nie
          zdązy uciec), dzięki temu potrawy sa bardzo różnorodne. Do zapachu można się
          przyzwyczaić, i napewno cos się znajdzie dobrego do jedzenia. A czy polska
          kuchnia ma coś wspólnego z chińską? Pewnie ma, ale dostępność przypraw i
          przyzwyczjenia, powoduja napewno zmiane smaku. Muszę iśc spróbować jak to
          smakuje;-)
    • Gość: nu Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.radom.pl 03.04.06, 00:30
    • Gość: Jacek B Re: Chińczyk w Radomiu IP: 82.139.50.* 03.04.06, 06:35
      Jak chcesz jakiegoś pieska albo kota zjeść to jedz. najbliższe takie jadło to
      Warszawa.Tylko mają ostatnio kłopot z psami,sprowadzają je z Radomia i
      okolicznych miast.Ja wolę tradycyjną PL kuchnię.
      • Gość: Marti Re: Chińczyk w Radomiu IP: 213.195.149.* 03.04.06, 10:33
        ODRADZAM 'CHINSKIE' JADLO BO TAM MALO WSCHODNIE DODATKI DO POTRAW A I KUCHARZ
        MA MALO CHINSKIE TUDZIEZ WIETNAMSKIE RYSY TWARZY. JEZELI JUZ TO TEN NA
        MONIUSZKI 'MOZE BYC', A JAK NA RADOMSKIE WARUNKI TO CHYBA NAJLEPSZY JEST TEN NA
        25 CZERWCA W TAKIEJ BUDCE OBOK PRZYSTANKI I BISE.
        • Gość: Jacek Re: Chińczyk w Radomiu IP: 82.139.50.* 03.04.06, 14:57
          A jest tam hał, hał czy miał ,miał takie od kotka.W Chinach ponoć na oczach
          smakosz zabijają kotka lub pieska i podają smakoszowi.Lepiej w Mongoli
          przysmakiem jest gotowane oko barana szkoda ze baran ma tylko 2,ale można u nas
          zrobić.Gotować ok 2 min posolić do smaku+szczypta kurkumy.Smacznego.
          • Gość: Marti Re: Chińczyk w Radomiu IP: 213.195.149.* 03.04.06, 15:10
            KOLEGO WYZEJ, DAJ SOBIE SPOKOJ PROSTACZKU BO JESTES MALO SMIESZNY.
            • Gość: Jacek Re: Chińczyk w Radomiu IP: 82.139.50.* 04.04.06, 06:59
              Ja tam wolę żaby lub dzownice smakują jak frytki mogę podać przepis Kopiemy w
              ziemi tak jak wędkarze- myjemy ,solimy do smaku i prosto na patelnię jest to
              wysokiej jakości białko.A z żab jemy tylko udka chyba że ktoś jest GŁODN JAK
              WYŻEJ MOŻE NA SUROWO SMACZNEGO
        • Gość: T Re: Chińczyk w Radomiu IP: 193.227.131.* 04.04.06, 16:26
          Zarówno jeden jak i drugi nie przystaje nawet do tych w budkach w Warszawie. A
          w stolicy polecam restauracyjkę na ul. Grzybowskiej blisko Muzeum Powstania.
          Tanio, oryginalnie, jak ktoś chce spróbowac kuchni azjatyckiej za niedużą kasę
          to tylko tam.
          • Gość: qqq Re: Chińczyk w Radomiu - nigdzie indziej ! IP: *.racsa.co.cr 04.04.06, 20:34
            debilu nie umiesz czytac? temat jest CHINCZYK W RADOMIU !!
            • Gość: T Re: Chińczyk w Radomiu - nigdzie indziej ! IP: 193.227.131.* 05.04.06, 09:30
              Gratuluję wychowania i kultury qqq. Pewnie Cię wyhodowali bezstresowo.
              • Gość: qqq Re: Chińczyk w Radomiu - nigdzie indziej ! IP: *.racsa.co.cr 05.04.06, 20:59
                mnie przynajmniej jakos wychowywali, przynajmniej umie czytac ze zrozumieniem, a
                tobie to nie wychodzi !
    • Gość: abc Re: Chińczyk w Radomiu IP: *.ats.pl / *.ats.pl 05.04.06, 19:17
      > Czy w Radomiu jest jakaś chińska restauracja, może chiński bar....czy możecie
      > mi polecić cos ciekawego i przede wszytskim sprawdzonego.

Czy bar to nie wiem, ale na Slaskiej Chinczyki maja stoiska z ciuchami
    • chinskiejadlo Chinskie Jadło Radom 01.09.15, 11:48
      Najgorse jedzenie Jakie w Zyciu Jadłem to Chińskie Jadło w Radomiu na Sienkiewicza.
      Ugotowane na zimnym oleju nasiąkniete olejem i spalone warzywa.
      Napaliłem się na spróbowanie ,bo nie chciało Mi się gotować,ale czas oczekiwania 30 minut To troche za długo.
      Nigdy więcej takich pomyjów.
      Zawsze kupowałem gotowe warzywa chinskie w Markecie i kawałek pirsi wszystko wrzucałem na gorący wok na 5[7 min. i się zajadałem ze smakiem.A to gó... z restauracji to zebrane i podgrzane pomyje...
      • rumerik25 Re: Chinskie Jadło Radom 08.09.16, 21:02
        Nie wiem jak kiedyś, ale jadłem u nich z miesiac temu i było naprawdę dobrze ;) dużo, smacznie i świeżo ;)
    • milkalilka Re: Chińczyk w Radomiu 12.09.16, 06:47
      ja niestety za chińską kuchnią nie przepadam i zdecydowanie dużo bardziej wolę europejskie albo włoskie klimaty więc restauracja pasja dużo bardziej trafia w moje gusta, super miejsce i jak ktoś jeszcze nie był to warto wypróbować bo jedzenie świetne i też bardzo ładnie podane co cieszy oko a ich jagnięcina naprawdę zwala z nóg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka