Dodaj do ulubionych

POSEŁ KOPACZ!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 19:44
Czy rozmowa w czasie jazdy samochodem, w mieście jest dozwolona?
Oto pytanie do Pani. Będąc ministrem w tzw. gabinecie cieni trzeba chyba się
bardziej pilnować. Myslę, że rozmawiając przez "komórkę" w czwartek o godz.
15.40 na ul. 25-Czerwca stwarzała Pani potencjalne zagrożenie na drodze,
szczególnie że pasażerem Pani pieknęj Hondy bylo dziecko. A tak na
marginesie, to całkiem ładne autko Pani nabyła.
Nic tylko być ministrem, choćby w gabinecie cieni??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.197.39.* 17.04.06, 21:40
      zazdrośc to jeden z grzechów
      Pani Poseł pracuje więc ma przynajmniej jej nie trzeba się wstydzić za to co
      robi w sejmnie
      • Gość: Bad_Apple Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:44
        tez mi sie wydaje ze pani posel jest raczej w porzadku. chyba jako jedyna z
        polskich politykow nie powoduje u mnie jeszcze odruchow wymiotnych...
        • Gość: Nemo Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.139.39.* 18.04.06, 00:39
          Oczywiście, że najłatwiej jest zazdrościć, bo to nie wiele kosztuje, nie trzeba
          się zbytnio wysilać. Ja nie jestem zwolennikiem Pani Kopacz, ale bez przesady,
          zawsze się ciesię jeśli ktoś kupuje sobie c9oś nowego. Jeśli jest to samochod,
          to może kiedyś właściciekl mnie przewiezie, a jeśli to dom może mnie
          zaprosi....
          Chyba należy się cieszyć, że ktoś poprzez ciężką pracę osiągnął coś w życiu.
          Tptalna krytyka nie wnosi niczego nowego do naszego życia.
          Pozdrawiam ( osoba, która niczego nigdy nikomu nie zazdrościła)
        • Gość: rein Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 200.69.253.* 18.04.06, 22:55
          Chyba nie znasz jej osobiście. Pani Kopacz jak większość lekarzy miała "lepkie
          ręce". Wiem co piszę ponieważ byłem mieszkańcem Orońska i Pani poseł była moją
          panią doktor.
      • Gość: Jackowo Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.139.50.* 18.04.06, 07:22
        Ale ta baba paskudna auto może i ładne ale urody jej juz nic nie zmieni.
        • Gość: auto Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.139.50.* 18.04.06, 17:12
          Każda kobieta jest ładna.Poseł Kopacz jest aktywna i widać to nawet w czasie
          jazdy samochodem,rozmawia przez komórkę i prowadzi auto.Zazdrość jest okropną
          chorobą.
          • Gość: M Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.139.40.* 18.04.06, 17:22
            Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi, że rozmowa przez komórkę w czasie jazdy
            samochodem jest zabroniona i tym sposobem osoba tworząca prawo - łamie je? A
            nie przypuszczam, żeby mówiła korzystając z zalecanego oprzyrządowania, boby
            nikt nie zauważył, że rozmawia.
            • Gość: kr Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: *.suwo / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:29
              Jaki to obrzydliwy, ohydny , małostowy i podły post. Dajcie spokój, przeciez
              rozmowa przez telefon była tylko pretektem do prztyczka dot. klasy samochodu.
              Nie lubisz w/w Pani, zwróc uwage na merytoryczna stronę jej pracy i z tym
              polemizuj.
              brraz mnie otrząsa.
    • Gość: czytelnik Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:46
      APEL: Nie odpowiadajmy na posty które oczerniają i atakują,może to być sposób na
      oczyszczenie forum z głupich niskich tematów
    • Gość: hipernet Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: 82.139.51.* 19.04.06, 16:14
      ona jest jakas pretensjonalna a wogole to smiac mi sie chce z radomskich
      politykow ,kreuja sie jak by conajmniej mieli na cos wplyw .
      • Gość: j Re: POSEŁ KOPACZ!!! IP: *.internet.radom.pl 20.04.06, 00:21
        e
      • Gość: Wyborca plotki Kopacz przez komórkę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.06, 09:48
        Posłanka nie powinna opowiadać dyrdymałów przez telefon komórkowy podczas jazdy
        samochodem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka