Dodaj do ulubionych

lokal na wesele

IP: *.pl 19.04.06, 07:54
Jak w temacie. Proszę o info dzie mozna zorganizowac wesele na 200 osób.
Najbardziej interesje mnie restauracja. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:23
      ja swoje miałam w Leśnym Dworze i też było takie duże
      • Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 19.04.06, 09:59
        a czy możesz mi napisać na co zwrócić szczególnie uwagę. czy nieczego nie
        brkowało i czy u Ciebie był stół wiejski. U nas na weselu będzie z tym ze nie
        ma możliwości wstawienia we własnym zakresie. Chyba tam zaklepiemy ale
        chciałbym jeszcze pare informacji.
        • Gość: piotr Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:25
          o jedzenie według mnie nie musisz sie martwic. Niczego nie brakowało.Stół
          wiejski też mieliśmy i stół rybny który bardzo efektownie wydlądał.Z tego co
          wiem to nasi goście byli zadowoleni.
          • Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 19.04.06, 10:32
            Kiedy mieliście wesele? Za dzieci płaciliście połowe czy całość?
    • Gość: rita Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:03
      sala w Wielogorze u Grubego, dobre jedzenie, i bardzo duzo miejsca, bo jak 200
      osob to raczej duza sala musi byc, poza tym wystroj ciekawy polecam
      • Gość: kicz Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:26
        o rany rito! chyba popsuł ci się wzrok , jeśli będziesz zainteresowana to mogę
        ci podpowiedzieć gdzie w radomiu znajdziesz dobrego okulistę!
    • lutea Re: lokal na wesele 23.04.06, 19:52
      ja byłam w Leśnym dworze dzisiaj na takim małym przyjęci rodzinnym i jestetm po
      prostu zachwycona. Przepiękna sala jadalna :)
      • Gość: anetax Re: lokal na wesele IP: 80.249.4.* 23.04.06, 20:57
        Wlasnie wrocilam z wesela (teraz z poprawin) na 250 osob - sala w Kowali 80,
        bardzo ladna nigdzie takiej w Radomiu ani w okolicach nie wiedzialam, obsluga
        super i jedzenie tez. Sa dwie duze sale jedna do tanczenia jedna do jedzenia :)
        Spore podworze z parkingiem, wszystko czysciutkie i zadbane - naprawde swietne
        miejsce na wesele. Ale nie wiem czy sa jeszcze miejsca na przyszly rok poniewaz
        tam kolejka jest spora.
        Pozdrawiam
        • Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 24.04.06, 13:53
          dziękuje za informację. Oglądałam sale w Kowali. Bardzo nam sie podobała
          natomiast jeżeli chodzi o otoczenie nic specjalnego. Jesteśmy już po zaklepaniu
          terminu w "Leśnym Dworze"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka