Gość: radomianin IP: *.pl 19.04.06, 07:54 Jak w temacie. Proszę o info dzie mozna zorganizowac wesele na 200 osób. Najbardziej interesje mnie restauracja. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:23 ja swoje miałam w Leśnym Dworze i też było takie duże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 19.04.06, 09:59 a czy możesz mi napisać na co zwrócić szczególnie uwagę. czy nieczego nie brkowało i czy u Ciebie był stół wiejski. U nas na weselu będzie z tym ze nie ma możliwości wstawienia we własnym zakresie. Chyba tam zaklepiemy ale chciałbym jeszcze pare informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:25 o jedzenie według mnie nie musisz sie martwic. Niczego nie brakowało.Stół wiejski też mieliśmy i stół rybny który bardzo efektownie wydlądał.Z tego co wiem to nasi goście byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 19.04.06, 10:32 Kiedy mieliście wesele? Za dzieci płaciliście połowe czy całość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:03 sala w Wielogorze u Grubego, dobre jedzenie, i bardzo duzo miejsca, bo jak 200 osob to raczej duza sala musi byc, poza tym wystroj ciekawy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicz Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:26 o rany rito! chyba popsuł ci się wzrok , jeśli będziesz zainteresowana to mogę ci podpowiedzieć gdzie w radomiu znajdziesz dobrego okulistę! Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: lokal na wesele 23.04.06, 19:52 ja byłam w Leśnym dworze dzisiaj na takim małym przyjęci rodzinnym i jestetm po prostu zachwycona. Przepiękna sala jadalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetax Re: lokal na wesele IP: 80.249.4.* 23.04.06, 20:57 Wlasnie wrocilam z wesela (teraz z poprawin) na 250 osob - sala w Kowali 80, bardzo ladna nigdzie takiej w Radomiu ani w okolicach nie wiedzialam, obsluga super i jedzenie tez. Sa dwie duze sale jedna do tanczenia jedna do jedzenia :) Spore podworze z parkingiem, wszystko czysciutkie i zadbane - naprawde swietne miejsce na wesele. Ale nie wiem czy sa jeszcze miejsca na przyszly rok poniewaz tam kolejka jest spora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: lokal na wesele IP: *.pl 24.04.06, 13:53 dziękuje za informację. Oglądałam sale w Kowali. Bardzo nam sie podobała natomiast jeżeli chodzi o otoczenie nic specjalnego. Jesteśmy już po zaklepaniu terminu w "Leśnym Dworze" Odpowiedz Link Zgłoś