Gość: rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:25 jestem gruby i chcialbym jezdzic na rowerze moze sa ludzie ktorzy to robia i pomaga mi w zaczeciu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitagor Re: turystyka rowerowa 07.05.06, 15:04 To że jesteś otyły o niczym nie świadczy, kupuj rower wsiadaj i pomykaj. Najpierw krótkie odcinki np. wpadnij na Masę Krytyczną lub jedź na Borki nad zalew, później dłuższe np. do Jedlni, Jastrzębi czy Skaryszewa. Tu masz opisy tras: www.bractworowerowe.ats.pl/naskroty.html wystarczy tylko chcieć :) Powodzenia! PS. Właśnie wróciłem z Pionek było wyśmienicie, tam są naprawdę wspaniałe tereny do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1972 Re: turystyka rowerowa 07.05.06, 20:22 polecam na początek jazdy dookoła zalewu na borkach, jeżdzi mnóstwo ludzi i juz sam ich widok działa zachęcajaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitera Re: turystyka rowerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 20:23 okolice Sołtykowa są ok Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza1335 Re: turystyka rowerowa 29.03.15, 16:45 Czy jest ktoś z okolic Kozienic , czy Radomia chętny na wyprawę rowerową po Polsce ? Czas i trasa do uzgodnienia - zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś