Dodaj do ulubionych

znowu Sońta !!!!

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:38
Prawico zróbcie coś z tym panem, znowu był u mojego syna w szkole i
proponował dyrekcji zastąpienie obecnej szkoły placóką niepubliczną.
Przecież nie każdego stać na czesne dla prywatnej szkoły!
Obserwuj wątek
    • Gość: elektron Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 09.01.03, 20:30
      Gość portalu: Temida napisał(a):

> Prawico zróbcie coś z tym panem, znowu był u mojego syna w szkole i
      > proponował dyrekcji zastąpienie obecnej szkoły placóką niepubliczną.
      > Przecież nie każdego stać na czesne dla prywatnej szkoły!

zastanow sie czy przez przypadek to nie jesat twoja zasluga,ze ci ludzie rzadza
      w radomiu
      heh jaka ta pamiec jest krotka
      • Gość: day Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 11.01.03, 10:52
        Trzeba go zatrudnić w izbie wytrzeżwień, niech się wykaże, bo chodzi po
        szkołach i udaje że od niego coś zależy.Nie strasz nas kolego bo my się nie
        boimy.Dyrektorki i dyrektorzy.
        • Gość: grey Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 11.01.03, 11:53
          Kto to jest? Czy chodzi o tego nauczyciela WF? Jesli tak to zły to nauczyciel.
    • Gość: bodzio Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:39
      w telewizji mówi ze nie likwiduje, a po szkołach ciągle chodzi. pan radny sońta
      kłamie ze nie był w psp20 na malenickiej, a dyrekcja twierdzi ze tam był i
      rozmawiał o przekształceniu w prywatną placówkę!
      • bodzioradomski Re: znowu Sońta !!!! 17.01.03, 09:09
        ty bodziu podszywany!!! Jak widzisz zarejestrowałem się. Pisałem o likwidacjach
        szkół w innym wątku - niestety, czy się to komuś podoba czy nie - bez
        likwidacji niektórych szkół się nie obejdzie. I chodzi nie tylko o pieniądze,
        ale też o to, że trudno wchodzić do UE i posyłać dziecko do szkoły bez kibla, w
        scenerii a la wczesna Konopnicka. Wystarczy obejrzeć np. szkołę nr 20, nr 8, nr
        19. A co do szkół prywatnych - niejedni już próbowali i połamali sobie zęby.
        Proszę zauważyć, że jest w Radomiu tylko jedna cienko przędąca podstawówka na
        Traugutta. Być może nie tu rynku na takie usługi, ale czy jest to powód, aby
        potępiać prywatne szkolnictwo?
    • Gość: Ed Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 21:04
      Kim jest ten Goguś Sońta, to ten nauczyciel pożalsie Boże wuefista????
      • Gość: Ed Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 01.02.03, 22:27
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Kim jest ten Goguś Sońta, to ten nauczyciel pożalsie Boże wuefista????

A któż to się podszywa pod mój pseudo? Ja tego nie pisałem..., bo przed chwilą
        właśnie do domu powróciłem. Oj brzydko, brzydko... Ale pozdrawiam Krzysia Sońtę.
        • Gość: fifka Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 19.05.03, 17:28
          Panie Krzysiu pan pozdrowi pana Fałka.
          • pies22 Re: znowu Sońta !!!! 24.10.03, 19:47
            Przylaczam sie.
            • muzyk2 Re: znowu Sońta !!!! 30.10.03, 12:06
              do czego? Oni z Falkiem juz glosuja tak jak radni LSD.
    • Gość: duduś Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 18:34
      Oni głosują według swoich i swoich wyborców sumień. To są prawdziwi RADNI
      jakich mało. Nie wchodzą w żadne układy, nie dali się Marcinkowskiemu za nic
      kupić to tweraz mogą i są NIEZALEŻNI. Inny którzy się sprzedali nie mają
      takiego konfortu. Muszą siedzieć cicho albo odzywać się jedynie w duchu pochwał
      i peanów na cześć miłościwie nam panującego Banasiewicza (tfu -
      Marcinkowskiego) ale to na jedno wychodzi. Forza Krzysiu.
    • Gość: Jasiu R Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 02.01.04, 11:32
      Krzynio jest bowiem "prywaciarzem", garnie tylko dla siebie.
      • Gość: nietutejszy Re: znowu Sońta !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 08:28
        czy Sońta to ten blondas z wytrzeszczem oczu, skrzyżowanie Kena z
        Frankensztajnem czy to ten łysawy brunet z zajebistym wąsikiem?
    • Gość: Wróbel Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 19:30
      Nie.To ten który waży 150kg ubiera się w stroje dla puszystych i jest z Prawego
      Radomia a gdy się uśmiecha ma wyraz twarzy ma jak srający kot na pustyni.
    • Gość: Sonty cien Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 14.01.04, 18:41
      Ja tam jestem grzeczny Krzys, na komuchow warkne dzis, jutro na Marcinkowskiego
      i tak bedzie do pierwszego. Przyjdzie wkrotce miesiac nowy, znow skorzystam z
      pustej glowy.Przysram wtedy Peeselom i z PoPiSu przyjacielom . A jak nie bede
      mial nic do roboty to ponabijam sie ze Wspolnoty.
    • Gość: KGB Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 19.01.04, 20:34
      A moze zajelaby sie nim prokuratura?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka