Gość: ....... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.05.06, 09:00 wie ktos gdzie sa zamieszczone testy ktore trzba zdac w szkolach policyjnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Policja szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:00 wejdź na strone www.policja.pl/rekrutacja/index.html. Tu znajdziesz wszystkona ten temat. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiets Re: Policja szuka pracowników IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.06, 15:51 Ten sam adres tylko bez kropki na końcu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Policja szuka pracowników IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.05.06, 23:03 dzieki ale o tej stronie wiem pyt znam ale slyszalem ze gdzies w necie kraza odpowiedzi do pytan? Slyszeliscie cos na ten temat???? o co chodzi z tym ze pytania beda uzupelniane?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Policja szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 08:08 nie słyszałam zeby gdzies były odp na te pytania z testów. Mój brat starał się o prace w tegorocznym naborze i powiem tylko tyle, że te wszystkie testy to jest nic, samo stawianie sie na komendzie na telefon to juz jest nie lada sprawdzian. Nie ma znaczenia co robisz i gdzie jestes, masz telefon musisz jechać. To jest sprawdzian i psychiczny i fizyczny, ale w pełni to rozumiem, bo praca w policji to nie jest zwykła praca to słuzba 24 godziny na dobę.Komisja potrafi odwalić z chocby najmniejszej przyczyny. To co sie dzieje to jest naprawde odsiew, ale zostają tylko najwytrwalsi i najbardziej zdecydowani.Każdy kto chce sie starać o tę pracę musi sobie zdawac sprawę, ze to jest walka o być albo nie byc w policji.Ale nie ma rzeczy niemozliwych, dlatego życzę powodzenia wszystkim, którzy staraja się o przyjęcie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Policja szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:02 a jaki są wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Policja szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:26 Ta policja szuka pracowników tak samo jak i przestępców. Nie ma ani jednych ani drugich, Odpowiedz Link Zgłoś