Dodaj do ulubionych

Usługi płatnicze "Partner" problemy??

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.05.06, 09:46
2 tyg temu opłaciłem w tej firmie rachunek za telefon no i nie przelew doszedł
do dziś. Firmę rekomendowała TK Vectra, a teraz chyba podzieli losy grosika itp
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Usługi płatnicze "Partner" problemy?? IP: *.radom.pl 29.05.06, 10:25
      myślę ,że nie , sama tam płace. Ale wiem ,że wpłaty docieraja po 7- 10 dniach.
      A jesli juz wspomnialas o "grosiku" - ja na wszelki wypadek placę w Parnerze
      tylko nieduze rachunki( gaz, elektrycznośc - jednak w banku)
    • Gość: ja Re: Usługi płatnicze "Partner" problemy?? IP: *.radom.pl 29.05.06, 10:32
      Przelewy z Partnera idą baaaardzo długo.Wiem cos o tym .Ja też nie mam do nich
      do końca zaufania. Place tam tylko za kablówkę.
    • alexxxj Re: Usługi płatnicze "Partner" problemy?? 19.04.14, 14:44
      W takim wypadku muszę polecić System Amola - www.amola.pl , który zajmuje się przyjmowanie opłat oraz obsługą terminali płatniczych. Jest to dodatkowe źródło dochodu, które jest sprawdzoną metodą płatniczą w Polsce oraz na świecie. System Amola oferuje pomoc techniczną oraz:
      -program kasowy Sezam 2.0 Professional posiadający niezbędne funkcje do szybkiej i sprawnej obsługi przelewów, a także funkcje tworzenia
      i automatycznej wysyłki danych do GIIF, KNF i NBP oraz wysyłki danych do analizy pod katem PPP.
      -dostęp do Systemu informatycznego AMOLA SYSTEM, za pomocą którego można przygotować wszystkie wymagane raporty i analizy – oraz wysłać je w sposób automatyczny.
    • b-ania Re: Usługi płatnicze "Partner" problemy?? 19.04.14, 17:32
      Prawie każdy bank w Polsce ma możliwość płacenia przez Internet, albo są to zlecenia stałe albo polecenia zapłaty albo zwykły przelew. W 99% usługi te są bezpłatne i ... bezpieczne. Konta w tych bakach również. Po co bawić się w jakiś pośredników.
      • molka_29 Re: Usługi płatnicze "Partner" problemy?? 05.11.14, 23:21
        W przypadku jakichkolwiek problemów, czy wątpliwości, warto skorzystać z tzw. Amola System. Amola automatycznie weryfikuje treść dokumentów i eliminuje wszystkie zagrożenia finansowe. Usługi nie są wykonywane za darmo, ale nie są to też jakieś wielkie kwoty ;) A dzięki tej usłudze ma się praktycznie 100% pewność, że wszystko jest wykonane prawidłowo. Nie ma się czego obawiać, ponieważ cała jego baza danych została stworzona przez ekspertów z dziedziny bezpieczeństwa finansowego :)
        amola.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka