bari_lari 07.06.06, 19:55 w tym roku zdałam mature. i chciałabym troche popracować przez wakacje ale gdzie w Radomiu mozna znaleść prace majac 19 lat i zadnego doswiadczenia. może ma ktoś jakiś pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek_z_lasu Re: praca 07.06.06, 23:50 A co dostałaś z j. polskiego? Znaleźć, nie "znaleść". Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: praca 07.06.06, 23:52 Aha. Wbrew pozorom tego akurat nauczyłem się na fizyce. Pani prof. Czub zawsze nas poprawiała gdy pisaliśmy tak jak koleżanka ;) Także sam kiedyś tak pisałem, ale jeszcze przed maturą się nawróciłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Re: praca 07.06.06, 23:59 > Aha. Wbrew pozorom tego akurat nauczyłem się na fizyce. Pani prof. Czub zawsze > nas poprawiała gdy pisaliśmy tak jak koleżanka ;) Także sam kiedyś tak pisałem, > ale jeszcze przed maturą się nawróciłem ;) No to wstyd kolego, wstyd! Faktycznie, Czubowa zwracala zawsze uwage na bledy:D Mi nigdy nie zarzucila bledu, tylko prosila zebym nie "gumowal" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: praca IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.06, 00:02 proponuje zacząć od jakiś promocji...twoje 19 będzie napewno argumentem na +(i to dużym).Powodzeniai i miłych wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś