Dodaj do ulubionych

Redaktor ŁYŻWA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:42
Nie wiem, co o tym sądzić, w poniedziałek czytam w Echu Dnia, że piłkarz
Radomiaka Jecek Kacprzak kończy karierę i wraca do Pilicy. Dziś w Gazecie już
inny ton: Kacprzak chce zostać. O co chodzi? Informacje się sprawdza o potem
sie je podaje do publicznej wiadomości. W ten sposób tylko krzywdę się robi
takiemu zawodnikowi. Aha. Co redaktor Łyżwa ma na myśli pisząc jakiejś
spikowe teorie, że klubem rządzi ktos inny. Przecież, gdyby nie pomoc, nie
byłoby już dawno Radomiaka. Panowie, przypomnijmy sobie, od czego
zaczynaliśmy. Lepiej się czyta artykuły Pana Szymczaka, są o wiele lepsze,
przynajmniej, ten pan nie pisze historii wyssanych z palca.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Redaktor ŁYŻWA IP: *.internet.radom.pl 20.06.06, 08:47
      Panczeniste trzymają w Echu bo jest tani a że wymyśla informacje, to juz
      nikogo nie obchodzi. Ja wolę czytać inne gazety.
      • Gość: Radomianin Re: Redaktor ŁYŻWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:02
        Co Pan Łyżwa miał na myśli mówiąc, że klubem rządzi ktoś inny??? Czy on nie umie wyartykułować jasno swoich myśli czy znów pan manipuluje? Jak pan sobie to wyobraża? Na decyzje zarządu muszą mieć duży wpływ Ci, którzy łożą na klub? Czy pan płaciłby na Radomiaka nie mając wpływu na to, w jaki sposób będą wydatkowane pańskie pieniądze?? Sugeruje pan pewnie, że duży wpływ na zarząd ma Urząd Miasta? I bardzo dobrze!!!! Mam nadzieję, że następne władze miasta będą równie chętnie będą pomagać klubowi, zabiegać o sponsorów, pomagać finansowo. Przez te 2 lata klub bardzo się zmienił, systematycznie maleją długi wygenerowane przez poprzednie zarządy, od wielu lat Radomiak nie był tak dobrze zorganizowany. A panu, panie łyżwa i wiecznie dobrze poinformowanym pseudomiłośnikom Radomiaka z OPZN!!!!!!! już dziękujemy!!!!! Jak pan chce pomoagać to napewno nie w taki sposób!!!
        • Gość: kibic Re: Redaktor ŁYŻWA IP: 80.249.4.* 20.06.06, 15:19
          Radomianin nie rozśmieszaj mnie, że Radomiak jest dobrze zorganizowany!
          Organizacja meczy to dno. Ponadto Urząd Miejski nie może decydować kto ma być
          trenerem, albo kto ma grać. Nie można znać się na wszystkim. Redaktor Łyżwa ma
          całkowitą rację. Gdyby nie ROZPN i przywileje w płatnościach dla klubu to nie
          zarejestrowliby żadnego zawodnika. Zgadza się, że miasto musi pomagać, ale
          kontrola musi być w odpowiedni sposób prowadzona przez ludzi, którzy mają
          pojęcie o doradzaniu. Liczę, że NOWY PREZYDENT w lepszy sposób pomoże
          Radomiaczkowi!
    • Gość: mirek Re: Redaktor ŁYŻWA IP: *.radom.net 20.06.06, 18:30
      A po co czytasz Echo? Z Kielc jesteś?
      • Gość: narta Re: Redaktor ŁYŻWA IP: *.internet.radom.pl 20.06.06, 18:58
        Łyżwa to fan Szydłowianki bo jets z Szydłowca. Nieraz artykuły o Szydłowiance
        były więskze jak o Radomiaku a jest tam niczym prezes klubu w Szydłowcu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka