Dodaj do ulubionych

Wymień prawo jazdy

IP: *.algo.radman.pl 28.06.06, 21:57
To jak to jest tylko do 99 roku a jak ktos ma wydane w 99 roku to co ma
jeszcze czas
Obserwuj wątek
    • Gość: leny A po co prawo jazdy... IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:02
    • Gość: leny A po co prawo jazdy IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:05
      .. kto umie jezdzic to i bez prawka sobie poradzi, a tak to popaprani urzednicy znow beda sciagac od ludzi haradz w wysokosci 70 zloty plus oplaty skarbowe.
      ja tam smigam bez prawka :) wypadku nie mialem, a w norwegi o pierdoly nie pytaja :D tylko chca ID

ja znow wyjezdzam -chyba na stale i wam radze, nie ma co tu siedziec....
      • Gość: JJK Jest w tym trochę racji IP: *.pr.radom.net 28.06.06, 23:27
        bo chyba tylko u nas jest tak, że ktoś tam wymyśla, że dokumenty wydane
        bezterminowo, nagle tracą ważność i trzeba płacić za wydanie nowego dokumentu.
        To zwykłe wyłudzanie i naciąganie ludzi na koszty.
        W zasadzie to za np. 5 lat ktoś inny może wymyśleć nowe wzory prawa jazdy i po
        raz kolejeny zmuszać do wymiany. Powinno być tak, jak z białymi tablicami,
        wydawane były nowe od pewnego momentu ale stare zachowują ważność ale mozna je
        zawsze wymienić na nowe po kosztach.
        A i jeszcze jedno, czy cena 70 pln to jest jedynie koszt druku czy tez jest tu
        jakiś zarobek państwa, bo jeśli te 70 pln to więcej niż przygotowanie nowego
        kawałka plastiku, to jest to w takim przypadku zwykłe złodziejstwo w majestacie
        prawa.
    • Gość: ko#mnie? Re: Wymień prawo jazdy IP: *.pr.radom.net 29.06.06, 15:52
      Pan Krzysztof mój znajomy jeździ samochodem już ponad 25 lat, w tym czasie nie
      był ani razy kontrolowany przez milicję, policję i inne organy. Kiedyś przy
      piwie policzylismy że gdyby nie płacił za wydanie prawa jazdy, kurs
      samochodowy, OC, AC, NW, za zmianę tablic, coroczne obowiązkowe tylko z nazwy
      przeglądy, i teraz za wymianę prawa jazdy zaoszczędził by na conajmniej na 2
      nowe samochody z salonu japońskiej firmy. A tak przez te biedne lata oddał
      złodziejskiemu państwu część wyparacowanego w pocie czoła majątku nie
      otrzymując nic w zamian.
      • Gość: ewa Re: Wymień prawo jazdy IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.06, 19:39
        to jest zwykłe złodziejstwo naszych pieniędzy przez państwo !!! o zwrocie
        nadpłaty podatku VAT na materiały budowlane nic ani słowa a jutro mija termin
        składania wniosków o zwrot nadpłaconego podatku !!! mało zarabiająca matka
        która korzystała z ulgi remontowej odzyskała by kilka stówek ale po co ?!?!
        najważniejsze żeby koryto dla okupantów było pełne !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka