Dodaj do ulubionych

basenowa paranoja

IP: *.udn.pl 02.07.06, 22:48
Podczas urlopu postanowiłam korzystać z basenu "Orka".Interesowały mnie
najwcześniejsze godziny.Z informacji uzyskanych telefonicznie dowiedziałam
się, że :
-basen czynny jest dopiero od godz. 9 (to jeszcze do przyjęcia)
-Jednorazowe wejście 6 zł, a karnet na 10 wejść 65 zł(tego nie mogę pojąć)
-wykupując karnet wcale nie mam gwarancji, że wejdę do basenu (bo akurat może
przyjść półkolonia lub dom dziecka).

Do tej pory byłam przekonana, że karnety są tańsze i mam gwarancję pluskania.

Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: basenowa paranoja IP: *.com / *.com 03.07.06, 08:10
      i dlatego u nas baseny ponoszą stratę bo tak się promują :)
      • Gość: Meduza Re: basenowa paranoja IP: *.udn.pl 03.07.06, 18:56
        odżałuj 5 zeta na koziołka,jedź do Kozienic,wykąp się, odpocznij nad
        jeziorkiem, zjedz obiad pod sosnami.Wypoczynek zagwarantowany i jeden dzień
        urlopu z głowy.
        • Gość: Bad_Apple Re: basenowa paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:12
          Baseny w Radomiu to kompromitacja. W tak duzym miescie i tylko 2 baseny to
          kpina. Od 3 do 16 lipca "Orka" w remoncie a potem od 17 lipca "Delfin". Gdzie
          tu wyjsc??? Srodek wakacji, 35cio stopniowe upaly i tylko 1 basen w takim
          miescie to smiech na sali. Co wiecej, idac na ktorykolwiek basen mozesz po
          prostu nie wejsc i nie mowie tu tylko o czasie wakacji ale rowniez o roku
          szkolnym. Jak nie sekcja plywacka dla dzieci, mlodziezy, doroslych, aerobik dla
          puszystych, kursy na ratownikow to w wakacje polkolonie, domy dziecka itd...Jak
          idziesz indywidualnie bez wczesniejszego telefonicznego upewnienia sie czy na
          basenie nie ma zajec musisz sie liczyc, ze sobie poczekasz na wejscie! Ceny tez
          sa zawrotne a to wynika z tego, ze w miescie nie ma konkurencji. Przez caly
          lipiec i tylko 1 basen...brak slow. Mogliby tez troche darowac sobie z tymi
          cenami, tym bardziej, ze nie oferuja jakichs atrakcji typu zjezdzalnie nie
          mowiac o glupich biczach wodnych...pozdro
          • Gość: zzz Re: basenowa paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:52
            basen delfin to był juz w planach do renontu od pewnego czasu. a jezeli
            mieszkacie w tym miescie to wiecie ze baseny w wakacjie sa pozamykane z tego
            wzgledu iz sa prowadzone remonty i jest oczyszczenie basenu a takze wymiana
            wody. po zimie basen delfin musi byc zrobiony poniewaz tam jest dach do wymiany.
            a jak chcecie spedzic jakis dzien urlopu to basen Kozienice.
            • Gość: Bad_Apple Re: basenowa paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:17
              Oki, ale ja nie kwestionuje tego, ze basenom potrzebny jest remont czy wymiana
              wody. Nie zmienia to jednak faktu, ze w takim miescie jak Radom przydałby sie
              jeszcze conajmniej jeden basen i to z prawdziwego zdarzenia. Co wiecej ja nie
              chce spędzic jakiegoś dnia urlopu na basenie tylko ja chce na basen chodzić
              regularnie i to w te dni i godziny kiedy mnie odpowiada a nie wtedy kiedy
              akurat nie ma tam jakichs zajec czyli najczesciej bardzo wszesnie albo bardzo
              pozno. Co wiecej, z jakiej racji ja mieszkaniec Radomia mam jezdzic na glupi
              basen do 4x mniejszych Kozienic?
              • Gość: marysia Re: basenowa paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:21
                Przecie wybuduja w nowym marketowo blokowym centrum za kilka lat. Nikt inny juz
                nie wybuduje basenu bo kazdy wie ze ten ma powstac.
                • Gość: Bad_Apple Re: basenowa paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:57
                  <blokowym centrum
                  <za kilka lat
                  No to rzeczywiscie, nie ma co, brzmi optymistycznie...
                  • Gość: plywak Re: basenowa paranoja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 08:35
                    W tak duzy upal powinny byc w tym miescie przynajmniej - trzy -3 - baseny
                    otwarte Dawniej byly w miescie - 2 , ale ktos wydal durna decyzje jak zwykle w
                    tym miescie . piekny basen na Broni - zasypano. a drugi na stadionie Radomiaka
                    straszy pusta niecka juz kilka lat. to naprawde - skandal i wstyd dla miasta
                    tej wielkosci.
                    • Gość: Bad_Apple Re: basenowa paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:23
                      Jak miasto zacofane to i zaplecze sportowe zacofane. A potem sie dziwia, ze co
                      druga osoba w mlodym wieku ma problemy z kregoslupem. Radom jak i cale nasze
                      zaplecze sportowe to jedno wielkie dno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka