Gość: wesoła IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:38 Czy ktoś z Was posiada telefon stacjonarny z Vektry? Podobno kosztuje dużo taniej ale czy dobrze działa i czy nie ma jakichś "haczyków"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zły Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.06, 16:38 Ja posiadam na razie dziala bez zarzutu.TV+internet(1024kB/s)+telefon=119zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: 82.139.49.* 04.07.06, 20:21 Ja tez chce sie zdecydowac na telefon z wektry, ale ciekawi mnie koszt impulsu czy minuty no i ile mam darmówek w abonamencie? kto wie prosze o rzetelne informacje.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.pr.radom.net 04.07.06, 20:29 Więcej zobaczysz na www.vectra.pl/index.php?dzial=tel&sub=oferta VECTRATEL to usługa telefonii stacjonarnej bazującej na technologii cyfrowej. Połączenia odbywają się za pomocą tradycyjnego aparatu telefonicznego podłączonego do specjalnego modemu - terminala, który jest dostarczany i montowany przez pracowników VECTRY. VECTRATEL nie wymaga posiadania komputera. Użytkownicy tej usługi mogą wykonywać połączenia zarówno w obrębie sieci VECTRATEL, jak i kontaktować się z klientami innych operatorów telekomunikacyjnych na całym świecie Opłata za połączenia VECTRATEL: Aktywacja: 1,22 zł brutto; Abonament miesięczny: 35 zł brutto; Abonament za druga linię: 10 zł brutto; RODZAJ POŁĄCZENIA CENA BRUTTO ZA 1 MINUTĘ lokalne 8.00 - 22.00 0,11 zł lokalne 22.00 - 8.00 0,06 zł międzymiastowe 8.00 - 22.00 0,35 zł międzymiastowe 22.00 - 8.00 0,20 zł do sieci komórkowych 8.00 - 22.00 1,05 zł do sieci komórkowych 22.00 - 8.00 0,79 zł Cennik usług dodatkowych: Wykaz połączeń wykonany w formie elektronicznej, wysyłany na wskazany adres e- mail - brak opłaty; Wykaz połączeń, wykonany w formie papierowej, wysyłany na wskazany adres wraz z rachunkiem - 3,66 zł brutto za wydruk do 3 stron + 12 groszy brutto za każdą następną stronę; Blokada połączeń międzymiastowych, międzynarodowych lub/i komórkowych - brak opłaty; Identyfikacja numeru Abonenta dzwoniącego, jeśli Abonent ma odpowiedni aparat - brak opłaty. Darmowe minuty. Każdemu Abonentowi usługi VECTRATEL przysługuje odpowiednia do ilości usług posiadanych w sieci VECTRA liczba bezpłatnych minut na rozmowy lokalne w ramach posiadanego abonamentu. Oznacza to, że im więcej usług zakupionych w sieci, tym więcej minut do wykorzystania na dowolne połączenia lokalne. Abonent w każdym miesiącu wykorzystuje najpierw przysługujące mu minuty, a dopiero potem wartość połączeń liczona jest zgodnie z cennikiem. Możliwość testowania usługi w trakcie okresu próbnego; Prosty i przejrzysty plan taryfowy (zawsze wiesz, za ile dzwonisz); Połączenia w cenie 1 grosza netto za 1 minutę do wybranych Abonentów w sieci; Atrakcyjne stawki na połączenia lokalne, międzymiastowe i międzynarodowe (najpopularniejsze kraje na świecie za 0,35 zł brutto za 1 minutę); Bezpłatne usługi dodatkowe (CLIP - identyfikacja numeru Abonenta dzwoniącego, biling wysyłany drogą elektroniczną); Atrakcyjny aparat telefoniczny do wyboru w cenie od 1,22 zł brutto; Jedna faktura za wszystkie usługi w sieci VECTRA (minimalizacja opłat prowizyjnych); Możliwość aktywowania dwóch linii telefonicznych; Blokada połączeń na wskazane kierunki; Telefoniczne wsparcie techniczne dla wszystkich użytkowników usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:36 rozmawialem kiedys z osoba z drugiej strony ktora ma tel w vectrze i w ogóle nie dało sie rozmawiać, co drugie słowo urywało z jego strony. Szkoda na to kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: 82.139.43.* 05.07.06, 00:00 A co z numerem telefonu?.Czy się zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 17:37 brednie piszesz , sam sie urywasz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:26 >brednie piszesz , sam sie urywasz :] Brednie to ty piszesz, a ja pisze to czego byłem świadkiem, rozmawiałem z abonentem Vectry i zrywało co drugie słowo! Jak tego nie kumasz to bywaj zdrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.07.06, 09:17 ja mam tel z vectry. Dziala bez zarzutu. Dostaje na e-mail bilingi jestem happy. Mam tez neta i pelen pakiet kablowki wiec place niewielki rachunek ok 30 zl a w tym mam 180 darmowych minut na stacjonarne. Jest to nie do wygadania Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek-c1 Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.udn.pl 05.07.06, 20:41 ja też mam telefon z vectry i jestem z niego zadowolony, haczyków nie ma, wychodzi taniej niż z tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 00:22 też mam telefon z vectry i jestem zadowolony.nic nie przerywa, jakość dobra. więcej nie chcę mieć do czynienia telekomunikacją polską ich niebieską linią, abonamentami i cenami, Zdzierstwo. Mój rachunek za rozmowy, w tym internet i dami, rozmowy zagraniczne, międzymiastowe na komórki wyniósł 156zł, jestem pod wrażeniem vectry. Wszystkim polecam Vectrę, na dzień dzisiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:01 Dziękuję za informacje. Chyba się zdecyduję na Vektrę. Teraz dzwonię przez Tele2 i denerwuje mnie, że muszę płacić abonament w TP. Będzie taniej czy nie to i tak odczepię się od monopolisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.07.06, 07:48 Popieram ja też chyba się dołączę, narazie odłączyłem się od TP choć Pani z Błękitnej Linii która dzwoniła do mnie abym nie rezygnował prawie płakała przez telefon ;). Odpowiedz Link Zgłoś