Dodaj do ulubionych

Telefon stacjonarny z Vektry

IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:38
Czy ktoś z Was posiada telefon stacjonarny z Vektry? Podobno kosztuje dużo
taniej ale czy dobrze działa i czy nie ma jakichś "haczyków"?
Obserwuj wątek
    • Gość: zły Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.06, 16:38
      Ja posiadam na razie dziala bez zarzutu.TV+internet(1024kB/s)+telefon=119zl
    • Gość: zainteresowana Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: 82.139.49.* 04.07.06, 20:21
      Ja tez chce sie zdecydowac na telefon z wektry, ale ciekawi mnie koszt impulsu
      czy minuty no i ile mam darmówek w abonamencie? kto wie prosze o rzetelne
      informacje.dzieki
      • Gość: jas_fasollasido Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.pr.radom.net 04.07.06, 20:29
        Więcej zobaczysz na www.vectra.pl/index.php?dzial=tel&sub=oferta
        VECTRATEL to usługa telefonii stacjonarnej bazującej na technologii cyfrowej.
        Połączenia odbywają się za pomocą tradycyjnego aparatu telefonicznego
        podłączonego do specjalnego modemu - terminala, który jest dostarczany i
        montowany przez pracowników VECTRY. VECTRATEL nie wymaga posiadania komputera.
        Użytkownicy tej usługi mogą wykonywać połączenia zarówno w obrębie sieci
        VECTRATEL, jak i kontaktować się z klientami innych operatorów
        telekomunikacyjnych na całym świecie
        Opłata za połączenia VECTRATEL:
        Aktywacja: 1,22 zł brutto;
        Abonament miesięczny: 35 zł brutto;
        Abonament za druga linię: 10 zł brutto;

RODZAJ POŁĄCZENIA CENA BRUTTO ZA 1 MINUTĘ
        lokalne 8.00 - 22.00 0,11 zł
        lokalne 22.00 - 8.00 0,06 zł
        międzymiastowe 8.00 - 22.00 0,35 zł
        międzymiastowe 22.00 - 8.00 0,20 zł
        do sieci komórkowych 8.00 - 22.00 1,05 zł
        do sieci komórkowych 22.00 - 8.00 0,79 zł

Cennik usług dodatkowych:
        Wykaz połączeń wykonany w formie elektronicznej, wysyłany na wskazany adres e-
        mail - brak opłaty;
        Wykaz połączeń, wykonany w formie papierowej, wysyłany na wskazany adres wraz z
        rachunkiem - 3,66 zł brutto za wydruk do 3 stron + 12 groszy brutto za każdą
        następną stronę;
        Blokada połączeń międzymiastowych, międzynarodowych lub/i komórkowych - brak
        opłaty;
        Identyfikacja numeru Abonenta dzwoniącego, jeśli Abonent ma odpowiedni aparat -
        brak opłaty.
        Darmowe minuty.

Każdemu Abonentowi usługi VECTRATEL przysługuje odpowiednia do ilości usług
        posiadanych w sieci VECTRA liczba bezpłatnych minut na rozmowy lokalne w ramach
        posiadanego abonamentu. Oznacza to, że im więcej usług zakupionych w sieci, tym
        więcej minut do wykorzystania na dowolne połączenia lokalne. Abonent w każdym
        miesiącu wykorzystuje najpierw przysługujące mu minuty, a dopiero potem wartość
        połączeń liczona jest zgodnie z cennikiem.

Możliwość testowania usługi w trakcie okresu próbnego;
        Prosty i przejrzysty plan taryfowy (zawsze wiesz, za ile dzwonisz);
        Połączenia w cenie 1 grosza netto za 1 minutę do wybranych Abonentów w sieci;
        Atrakcyjne stawki na połączenia lokalne, międzymiastowe i międzynarodowe
        (najpopularniejsze kraje na świecie za 0,35 zł brutto za 1 minutę);
        Bezpłatne usługi dodatkowe (CLIP - identyfikacja numeru Abonenta dzwoniącego,
        biling wysyłany drogą elektroniczną);
        Atrakcyjny aparat telefoniczny do wyboru w cenie od 1,22 zł brutto;
        Jedna faktura za wszystkie usługi w sieci VECTRA (minimalizacja opłat
        prowizyjnych);
        Możliwość aktywowania dwóch linii telefonicznych;
        Blokada połączeń na wskazane kierunki;
        Telefoniczne wsparcie techniczne dla wszystkich użytkowników usługi
    • Gość: lolek Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:36
      rozmawialem kiedys z osoba z drugiej strony ktora ma tel w vectrze i w ogóle nie
      dało sie rozmawiać, co drugie słowo urywało z jego strony. Szkoda na to kasy.
      • Gość: bax Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: 82.139.43.* 05.07.06, 00:00
        A co z numerem telefonu?.Czy się zmienia?
      • Gość: . Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 17:37
        brednie piszesz , sam sie urywasz :]
        • Gość: lolek Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:26
          >brednie piszesz , sam sie urywasz :]
          Brednie to ty piszesz, a ja pisze to czego byłem świadkiem, rozmawiałem z
          abonentem Vectry i zrywało co drugie słowo! Jak tego nie kumasz to bywaj zdrów!
    • Gość: telemaniak Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.07.06, 09:17
      ja mam tel z vectry. Dziala bez zarzutu. Dostaje na e-mail bilingi jestem
      happy. Mam tez neta i pelen pakiet kablowki wiec place niewielki rachunek ok 30
      zl a w tym mam 180 darmowych minut na stacjonarne. Jest to nie do wygadania
      Polecam !!!
    • Gość: jacek-c1 Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.udn.pl 05.07.06, 20:41
      ja też mam telefon z vectry i jestem z niego zadowolony, haczyków nie ma,
      wychodzi taniej niż z tp
      • Gość: kilo Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.06, 00:22
        też mam telefon z vectry i jestem zadowolony.nic nie przerywa, jakość dobra.
        więcej nie chcę mieć do czynienia telekomunikacją polską ich niebieską linią,
        abonamentami i cenami, Zdzierstwo. Mój rachunek za rozmowy, w tym internet i
        dami, rozmowy zagraniczne, międzymiastowe na komórki wyniósł 156zł, jestem pod
        wrażeniem vectry. Wszystkim polecam Vectrę, na dzień dzisiejszy
        • Gość: wesoła Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:01
          Dziękuję za informacje. Chyba się zdecyduję na Vektrę. Teraz dzwonię przez
          Tele2 i denerwuje mnie, że muszę płacić abonament w TP. Będzie taniej czy nie
          to i tak odczepię się od monopolisty.
          • Gość: Obserwator Re: Telefon stacjonarny z Vektry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.07.06, 07:48
            Popieram ja też chyba się dołączę, narazie odłączyłem się od TP choć Pani z
            Błękitnej Linii która dzwoniła do mnie abym nie rezygnował prawie płakała przez
            telefon ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka