Dodaj do ulubionych

Jaki komunikator polecacie?

IP: 82.139.40.* 04.07.06, 18:16
^^^^^^^^^^
Obserwuj wątek
    • kleopater_x AQQ 04.07.06, 18:17
      Ja polecam AQQ - jest super :] a odradzam ci tlen!
      • Gość: widmo82 Re: AQQ IP: *.internet.radom.pl 05.07.06, 10:34
        ja tez uzywam AQQ - bez reklam, troszke trzeba go sobie dopiescic zanim sie go
        zacznie uzywac ale to jak kazdy zarabisty komunikator ( nie mowie tu o GG hehe
        )mnie najbardziej przypadla funkcja grupowania rozmow w zakladkach znane nam z
        firefoxa oraz szybkie wybieranie osoby z listy kontaktow, co w przypadku
        posiadania setek kontaktow jest bardzo pomocne
    • Gość: akuku Re: Jaki komunikator polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:46
      Ja też korzystam z AQQ i jest naprawde fajny. Odradzam Franka
    • Gość: korben Re: Jaki komunikator polecacie? IP: 82.139.35.* 04.07.06, 19:14
      tylko Miranda
      • Gość: ościowa ;) Re: Jaki komunikator polecacie? IP: 82.139.54.* 04.07.06, 19:24
        nie polecam gadu-gadu!!! okropienstwo... zablokowali mi numer, niby przypadkiem,
        obiecali odblokowac za pare godzin, no gora kilka dni... i co?? figa z makiem..
        czekam drugi miesiac... ale juz sie poddalam.. teraz mam skype... ale chce go
        zmienic, tylko tez wlasnie nie wiem jaki bedzie dobry, no i jak do niego
        przekonac znajomych...
    • Gość: Gadacz Re: Jaki komunikator polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:03
      GG do komunikowania. pisanego.
      w dodatku patrioci radomscy uzywaja GG.

Tlen dobry do pisania i poczty ale sie zacina przy fonicznym polaczeniu. Trzeba
      by wylaczac wszysko na kompie.

Skype do gadania na biezaco przez sluchawki lub aparat skypowy. - niestety
      wiadomosci tekstowe potrafia utknac jesci druga strona jest ofline.

Aha nie polecam funkcji obslugi gg w o2 lub na tleny w gg. koszmar.

wiec trzeba czasem miec dwa. taki jak wiekszosc znajomych. i taki najlepiej
      spelniajacy najczesciej uzywana funkcje.
    • stratoos Re: Jaki komunikator polecacie? 04.07.06, 22:00
      zdecydowanie miranda. Obsluguje gg, tlen, radio online, program tv, pogode
      itp... Do tego zajmuje malo pamieci i nie przesyla bezsensownych reklam.
      • pitagor Re: Jaki komunikator polecacie? 04.07.06, 22:20
        Używam Stefana
        stefan.interia.pl/mozliwosci/znajomi
        plusy to bezproblemowe wysyłanie sms-ów do wszystkich sieci, dodatkowo możliwość
        ustawienia bramki w Orange tzw. MultiBox. Obsługuje GG i Tlen.
    • Gość: ktostam Re: Jaki komunikator polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:13
      do gg - ekg
      do gg, jabber, irc - ekg2

a dla windowsiarzy - PSI (jabber), jajc (jabber)

Reszta komercyjnego shitu nie nadaje sie do spozycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka