Dodaj do ulubionych

kapielisko na borkach

IP: 82.139.59.* 12.07.06, 13:51
hmmm nie wiem kto skasowal moj temat. wiec ponawiam ten problem. tak
sie skonczylo moje plywanie po zalewie na borkach
img317.imageshack.us/my.php?image=dscf23676jo.jpg
Obserwuj wątek
    • aga2309 Re: kapielisko na borkach 12.07.06, 14:14
      a co ci się stało??? chcesz powiedzieć że tam jakieś szkła są???
      • Gość: aga Re: kapielisko na borkach IP: *.internet.radom.pl 12.07.06, 15:08
        moj znajomy jezdzi na borki nad zalew i mowil ze jest pelno szkla na dnie
        zalewu dziwie sie ludziom ktorzy tam plywaja;/
        • Gość: zdegustowany Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 16:13
          to szkło samo tam nie wyrosło. wrzucają je ludzie, którzy tam "odpoczywają" ale
          cóż... to Radom
    • Gość: OC Re: odszkodowanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 17:47
      Jeżeli skaleczenie nastapiło na terenie kąpieliska, to znaczy że nastapiło
      karygodne zaniedbanie ze strony służb ratowniczych których obowiązkiem jest
      przed wywieszeniem białej flagi sprawdzenie dna kąpieliska.Proponuję wnieść
      sprawę o odszkodowanie z tytułu okaleczenia
    • Gość: agata Re: kapielisko na borkach IP: *.53.udn.pl 12.07.06, 18:30
      nad zalewem jest syf, smród i ubóstwo! Ludzie nie kąpcie się jeśli nie chcecie
      złapać zadnej choroby! Jestem tam codziennie jezdze na rowerze i widze co się
      dzieje! Naprawde odradzam!
      • Gość: Marti Re: kapielisko na borkach IP: 213.195.149.* 13.07.06, 12:17
        A kto ci kazal wchodzic do tej zupy.
        • Gość: ja Re: kapielisko na borkach IP: 82.139.59.* 14.07.06, 13:26
          "A kto ci kazal wchodzic do tej zupy" znalazl sie burzuj. mam rozumiec ze
          kapiesz sie tylko i wylacznie w mineralnej?sluchaj mala niektorzy nie maja
          czasu by jechac sobie w poszukiwaniu mineralnej ;) wiec korzystaja z tego
          co maja pod reka.
    • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: kapielisko na borkach 13.07.06, 15:13
      jakiś muł pasiasty chla na brzegu i rzuca flaszki do wody. chamstwo i tyle.
      • Gość: TMK Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 20:57
        Szkoda gadać, ja byłem wczoraj w Domaniowie. Generalnie nie ma tama takiego
        syfu i hołoty jak na borkach, ale pływając w zalewie natknąłem się na coś
        ostrego przy dnie. Zanurkowałem, wyłowiłem i co widzę: rozbity słoik, denkiem
        był w piachu i wystawały dwie rozbite ścianki. Dobrze, że na to nie stanąłem,
        tylko lekko po tym przejechałem i wyczułem stopą, bo bym miał taki obrazek jak
        przedstawił kolega Marek.
        Teraz jeśli juz staje na dnie to bardzo ostrożnie. Generalnie wole pływać na
        powierzchni niż łazić po zasyfionym dnie.
    • Gość: Asik Re: kapielisko na borkach IP: *.udn.pl 14.07.06, 21:01
      MAREK - współczuję!
    • Gość: keks Re: kapielisko na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:02
      nie bardzo rozumiem? masz pretensje, ze sobie przeciąłeś? a do kogo, jeśłi można
      wiedzieć? Chyba do tego stada imbecyli, dużych i małych, które raczy tam
      przesiadywać chlać i wyrzucać szkło do wody..
      na przyszłość weź sobie w domu prysznic/kąpiel..
      • Gość: 123 Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 16:21
        ja tez uwazam ze zalee na borkach to jeden wielki syf...widze co tam sie dzieje
        bo jestem prawie codziennie.Nie chce nikomu obrzydzac ale niejednokrotnie z
        molo widzialam plywajace odchody ludzkie itp, oraz plywajace szczury
        wodne.Podziwiam ludzi ktorzy sie tam kapia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka