Gość: uczytany IP: 82.139.52.* 12.07.06, 21:40 na stronie Dami znalazlem cos takiego: www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1467 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bad_Apple Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:54 noł łej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:03 Radomiak i tak wróci do II ligi wcześniej czy później.Wiem ze powrót Radomiaka do II ligi jest nie na rękę obecnym władzą miasta z Marcinkowksim na czele.Radomiak nigdy nie był lubiany w PZPN ani przez sędziów zawsze prawie gwiźdźą przeciwko Radomiakowi!Szkoda mi Kani Gostyń tak jak szkoda mi teź chyba ŁKS Łomźa oba kluby chyba w II lidze nie zagrają! Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? 13.07.06, 15:11 marcinkoski obiecał stadion nowy zbudować i gdzie on jest? miał być piękny z trybunami krytymi a pieniądze miały być z totolotka i ministerstwa. gdzie ten stadion gdzie on jest? może chodzi o ten w kielcófku podkrakowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? 12.07.06, 23:28 W Gazecie też jest artykuł: miasta.gazeta.pl/radom/1,35220,3479771.html Fajnie by było :) Ale dobre pytanie: czy wyczerpali już limit szczęścia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:43 Unia Janikowo ma poparcie viceprezesa PZPN-u, więc miejsce w II lidze już praktycznie zostało rozdysponowane... Na układy nie ma rady... "Zielony Stolik" w tym małym państewku w państwie wciąż ma się bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wq......ny Niestety Unia Janikowo IP: *.orange.pl 13.07.06, 22:08 www.90minut.pl/news.php?id=429215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Re: Niestety Unia Janikowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:57 Tak czy owak zawsze Nowak.Ale taki numer już był stosowany przez PZPN .Jeziorak Iława też miał pieniądze i wygrał baraż.Teraz nazywamy to Nowakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Niestety Unia Janikowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:04 Niestety , byłem z Radomiakiem w II , III czy IV lidze , teraz znowu III liga.A działaczom z PZPN ,,podziękuja" odpowiednio kibice Radomiaka na meczu! Odpowiedz Link Zgłoś