Dodaj do ulubionych

Radomiak w II lidze?? Jest szansa ??

IP: 82.139.52.* 12.07.06, 21:40
na stronie Dami znalazlem cos takiego:
www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1467
Obserwuj wątek
    • Gość: Bad_Apple Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:54
      noł łej
      • Gość: KR! Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:03
        Radomiak i tak wróci do II ligi wcześniej czy później.Wiem ze powrót Radomiaka
        do II ligi jest nie na rękę obecnym władzą miasta z Marcinkowksim na
        czele.Radomiak nigdy nie był lubiany w PZPN ani przez sędziów zawsze prawie
        gwiźdźą przeciwko Radomiakowi!Szkoda mi Kani Gostyń tak jak szkoda mi teź chyba
        ŁKS Łomźa oba kluby chyba w II lidze nie zagrają!
        • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? 13.07.06, 15:11
          marcinkoski obiecał stadion nowy zbudować i gdzie on jest?
          miał być piękny z trybunami krytymi a pieniądze miały być z totolotka i
          ministerstwa. gdzie ten stadion gdzie on jest? może chodzi o ten w kielcófku
          podkrakowskim?
    • heniek_z_lasu Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? 12.07.06, 23:28
      W Gazecie też jest artykuł: miasta.gazeta.pl/radom/1,35220,3479771.html Fajnie by było :) Ale dobre pytanie: czy wyczerpali już limit szczęścia??
      • Gość: gregor13 Re: Radomiak w II lidze?? Jest szansa ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:43
        Unia Janikowo ma poparcie viceprezesa PZPN-u, więc miejsce w II lidze już
        praktycznie zostało rozdysponowane... Na układy nie ma rady... "Zielony Stolik"
        w tym małym państewku w państwie wciąż ma się bardzo dobrze...
        • Gość: Wq......ny Niestety Unia Janikowo IP: *.orange.pl 13.07.06, 22:08
          www.90minut.pl/news.php?id=429215
          • Gość: bam Re: Niestety Unia Janikowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:57
            Tak czy owak zawsze Nowak.Ale taki numer już był stosowany przez PZPN .Jeziorak
            Iława też miał pieniądze i wygrał baraż.Teraz nazywamy to Nowakiem.
            • Gość: KR! Re: Niestety Unia Janikowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:04
              Niestety , byłem z Radomiakiem w II , III czy IV lidze , teraz znowu III liga.A
              działaczom z PZPN ,,podziękuja" odpowiednio kibice Radomiaka na meczu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka