Dodaj do ulubionych

Byłem wczoraj w G2, a Wy ????????

IP: 82.139.55.* 16.07.06, 07:10
Słuchajcie!!!!! G2!!!! Rewela!! Byłem tam wczoraj!!! Nareszcie coś FAJNEGO!!!
Extra światła, muza!!!! Ogólnie zaaaaajebisty temat!!!! OK! Teraz konkrety.
Ochrona Perfect. DJ OK! Było ich kilku. Bary? W porządku, chociarz dopchać
się, dawało kuuuupe czasu, ale przy takiej frekwencji nie dziwieę się, że tak
szybko byłem tak obsłużony (zwłaszcza, że dałemnapiwek (( bo, tak powinno
być))), ciężka praca. Szkoda, że nawpuszczali tyyyyyyyyle patologi, którą
musieli później WYNOSIć (brawo dla ochrony, ale uwierzta: TO MNIE Są
SKORPIONY!!!, to soś zupełnie innego). Riposta!!! : NIECH żYJą
NORMALINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo bylem, zobaczylem, wyszedlem IP: 82.139.41.* 16.07.06, 09:56
      jestem zawiedziony tym co zobaczylem, duzo szumu, ale bez rewelacji. pelno
      malolatow, choc dowody niby sprawdzali. dopchac sie do baru nie bylo mozliwe.
      kolejny klubik w Radomiu, ot i tyle...
    • Gość: :) Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 16.07.06, 12:02
      No, jak tam sa ludzie na twoim poziomie intelektualnym i jeszcze gorszym (nazwani przez Ciebie patologia), to sie tam raczej nie wybiore.
      • Gość: asd Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: 82.139.41.* 16.07.06, 12:19
        Jednym słowem: jeśli Ci się podobało tzn., że należysz do wymienionej przez
        Ciebie "grupy" społecznej. (patologia!)
    • Gość: I'm Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: 82.139.38.* 16.07.06, 12:31
      Otwarcie miało być 21 Lipca.........?????
    • Gość: ,,,,,,,,,,,,, Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:44
      Ty jestes chyba nie normalny patolu hahaha.
    • Gość: gosc Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:47
      ochrona ci sami co pracowali w skorpionach tylko pod inna nazwa
      • Gość: Zawiedziona G2 Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 13:49
        dużo szumu wokól niczego specjalnego!
        Średnia wieku ok 18 lat-mocno zawyżona przez starsze towarzystwo;-), któe
        liczyło na lokal na poziomie i przyszlo zobaczyć co nowego powstało.
        podsumowując-muzyka typu Maliszew, Zwoleń i Ostrowiec-mieli być DJ-e z Warszawy
        a przyjechali spod Radomia-jeden byl prawie jak z Warszawy bo z ul.
        Warszawskiej z Rodeo ;-)
        lokal o fajnej formie ale na tym trzeba skończyć pochwały bo co z tego że tyle
        pieniędzy pochłonął skoro zabrakło na kosze w toaletach(jeden na kilka
        umywalek) i fachową obsługę-dziewczyny nawet nie umiały nalewać piwa!, hostessy
        zamiast rozdawać smycze itp gadżety chodziły i obgadywały ludzi-niezła
        promocja!, w calym lokalu powinno być wiecej stolików i koszy a napewno śmieci,
        butelki i szklanki nie leżałyby na podłodze-inna sprawa że mało fachowa obsługa
        potrafiła zmieścić max 5 szklanek na tacy(pustych)! Casting na kelnerki/ów,
        barmanki/ów chyba był marny;-).
        Osoby palące też miały spory dylemat co zrobić z wypalonym papierosem, który
        chcąc nie chcąc ladowal na ogoł na parkiecie za ok 200 zł/m bo popielniczek też
        poskąpili.
        W ogóle po ok 2,5 godziny było wszedzie brudno na stolikach-puste szkło,
        butelki po drinkach i porozlewane resztki!
        Ogólnie- słabo.
        Jedynie ochrona profesjonalna choc dopiero zaczynają-nie mylic ze Skorpionami
        bo to inny wlaściciel i większosć ekipy wcale nie pochodzi ze Skorpionów jak
        zauwazyli zorientowani, choc kilku rzeczywiście teraz wspołpracuje z Goliatem.
    • Gość: kolega Mirka G. Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 15:38
      Ten Goliat warto byłoby prześwietlić! Dlaczego pracują u nich policjanci
      z wydziału antyterorystycznego KWP? To dlatego zmienili niedawno ich szefa
      a resztę porozrzucali po Polsce? Panie Ziobro i Dorn. To są właśnie patologie
      w policji, z którymi trzeba walczyć. Albo się jest policjantem, albo
      ochroniarzem w Goliacie!!! A może dobrym pomysłem byłoby założenie spółki przez
      NSZZ Policjantów, którzy oficjalnie oferowaliby swoje usługi po służbie?
      Zresztą większość tych spółek ochroniarskich to zlepek ubeków, esbeków i
      milicjantów wysokiego szczebla (np. niedawny komendant mazowicki KWP). Dlatego
      dla mnie zawsze OK będzie Mirek Guzik i jego Dragon. Swój chłopak, który nie
      pęka przed żadnym Goliatem a tych z Goliata zmiótłby jednym pierdnięciem!
      • Gość: agat Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 15:50
        Wez mirek guzik buhahah oj wiesniaków z jadaru ochrania atki sma burak
        • Gość: hehe Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 17:15
          agat dziecko z bloku jadące na mamusinej dami 128 kb ahaha jestes nikim
          nazywasz ludzi wiesniakami a ty kim jestes? cham z blokowiska i bedziesz nim
          zawsze
      • Gość: GANGSTER Re: GOLIAT ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:55
        Co do goliata ciekawe co zrobi ten kasztan KROK jak pan BATOR sie odwruci od
        niego i całe SPI moze bedzie sztrzelał ze swoich pistoletów bo na tyle go tylko
        stac mysli ze ma pieniądze to moze wszystko jeszcze tak niedawno chodził z
        własnym ochroniarzem bo sie boji własnego cienia.Ciekawe jak jego nowi
        pracownicy bedo sobie radzic i czy chetnie bedą wspułpracowac z policja.Bo jak
        przyjdzie jakis gangsterek to pewnie oprucz policji która tam stoji po cywilnemu
        ale na służbie to nik sie nie odezwie ani słowem pozdrawiam i powodzenia chłopaki
        • Gość: gosc Re: GOLIAT ???????? IP: *.udn.pl 04.08.06, 22:08
          Witaj analfabeto ze Skorpiona. W każdym tekscie dotyczącym klubu G2 w całym
          Forum tylko ty obrażasz ochronę i włascicieli. Gdybys miał tochę inteligencji
          to zmieniłbys chociaż sobie adres ip, a poza tym proponuję Ci jakieś kursy z
          pisowni w języku polskim, bo trochę głupio aby właściciel lub podnożek
          właściciela Scorpiona nie potrafił pisać w ojczystym języku.Daj juz sobie
          spokój bo my nie jestesmy zainteresowani Twoimi opiniami, chcemy się bawić w
          fajnych klubach i wysłuchać opini normalnych ludzi na ten temat.Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: 61.129.102.* 06.08.06, 14:52
        Słyszalem jak to urządzili ostatnio 4 gosci najpierw goliaty pobili ich,a potem
        policja podrzuciła im jakieś rzeczy i niestety panowie siedzą w arescie sledczym
        na wolanowskiej,ale odpowiednie slużby już sie tym zajmują.
    • Gość: bylem, niestety Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:07
      bylem, niestety. po 20 min mialem ochote wyjsc.
      smietanka towarzyska= buraki + dresiarze
      muzyka jak ktos dobrze okreslil zwolen ostrowiec czy maliszow
      sobieski impress mial oslodzic klimat a wyszlo swieto buraka jak zwykle w radomiu
      gdyby nie kumple ktorych spotkalem i z ktorymi razem posmialismy sie z tego
      "klubu" napewno do 24 bym nie wysiedzial
      pozniej poszedlem do sothisu i tylko zal ze tak malo bylo osob bo to naprawde
      lokal z mozliwosciami
      ps
      piwo w g2 jakies rozcienczone i jechalo strasznie metalem
      ogolnie w szkolnej skali: 2 naciagane
      • Gość: KR! Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:48
        Nie dobrze jak muzyka jest taka jak w Maliszewie , OStrowcu czy Zwoleniu.Myślę
        że właściciele zmienią dj-a i będą grac muzyczkę klubowa bardziej więcej transe
        i house!A co do tej smietanki towarzyskiej twoim zdaniem to chyba dresiarzy nie
        wpuszczali nie było selekcji przy wejściu?
        • Gość: gość Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.08.06, 08:26
          ile sie płaci za wejście do G2??
          • Gość: KR! Re: Byłem wczoraj w G2, a Wy ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:23
            Środa,czwartek,Niedziela wstęp wolny a w piątek i sobotę po 10 zł.jak dla mnie
            an razie lokal na średnim poziomie mało tm imprez z dobrymi dj-ami czy
            koncertów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka