kochanica-francuza 14.04.06, 18:37 Ktoś poza Tadem widzi związek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40290820&a=40309092 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita_duarte Ja tez 14.04.06, 18:39 ledwo wstalam spod biurka. Tad studenty sie patrza nie moge sie tak rechotac w robocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja tez 14.04.06, 18:41 evita_duarte napisała: > ledwo wstalam spod biurka. Tad studenty sie patrza Opowiedz im, niech się też pośmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie no, padłam 14.04.06, 18:45 Ja na przykład jestem w zasadzie leworęczny, chociaż może być ta cecha związana z budową instrumentu, na którym gram. Niemniej jednak - piórem piszę prawą ręką, chociaż na klawiaturze lewa ręka jest znacznie bardziej sprawna. Myszkę również mam po lewej stronie. Ps. I na to wszystko mam prawicowe, mieszczańskie i liberalne poglądy! Pozdrawiam Keep Rockin' Myśleliście, że tak łatwo mnie się pozbyć? Nic z tego - powracam w glorii i chwale! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie no, padłam 14.04.06, 18:46 johnny-kalesony napisał: > Ja na przykład jestem w zasadzie leworęczny, chociaż może być ta cecha związana > z budową instrumentu, na którym gram. Masz na myśli fiutka? ;-) I na to wszystko mam prawicowe, mieszczańskie i liberalne poglądy! Kaleson, coś ci się myli... Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte hehehe znow zaplulam 14.04.06, 18:49 kochanica-francuza napisała: > > Masz na myśli fiutka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Albo ostrzegajcie: 14.04.06, 18:52 uwaga Evita bedziesz pluc! To sobie serwetke podstawie pod pyszczek Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Usmialam sie moge isc do domu. 14.04.06, 18:56 evita_duarte napisała: > papa szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie no, padłam 14.04.06, 18:51 kochanica-francuza napisała: > Masz na myśli fiutka? ;-) W stronę tego rodzaju skojarzeń zmierzam wówczas, gdy spotykam koleżankę, zainteresowaną instrumentami dętymi, czyli takimi, na których dźwięk wydobywa się przy pomocy ust. I co ma mi się niby mylić w sprawie liberalnych, mieszczańskich poglądów? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie no, padłam 14.04.06, 18:52 > W stronę tego rodzaju skojarzeń zmierzam wówczas, gdy spotykam koleżankę, > zainteresowaną instrumentami dętymi, czyli takimi, na których dźwięk wydobywa > się przy pomocy ust. To z fiutka się wydobywa jakieś dźwięki? A seksu waginalnego nie uznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie no, padłam 14.04.06, 18:54 > > I co ma mi się niby mylić w sprawie liberalnych, mieszczańskich poglądów? ... i do tego prawicowych? Tradycyjna Kobiecość , na której punkcie masz obsesję , Kaleson, to także Tradycyjny i Skromny Strój www.magazyn.ekumenizm.pl/content/article/20030407095258969.htm Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:04 Weźmy na przykład - Dolly Parton, jeden z mych podstawowych wzorów kobiecości, nad którym potrafię rozpływać się w zachwytach ... www.retroxotique.com/photos/Celebrities/DollyParton/dp2/Red+Suit+Rear+View.jpg No czyż ona nie jest urocza, tradycyjna i skromna? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:08 johnny-kalesony napisał: > No czyż ona nie jest urocza, tradycyjna i skromna? Pomijając, że jest babiszczem bez gustu rozpychającym się łokciami... i ze dwa razy starszym od ciebie... to chyba sobie żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:14 Absolutnie sobie nie żartuję. A że ma więcej niż 40, ba - nawet 50 lat? Między innymi dlatego postuluję wprowadzenie zakazu noszenia portek przez kobiety, które nie ukończyły 55 roku życia. O gustach natomiast podobno się nie rozmawia, ale ja nie jestem "podobno" więc powiem - Kazia i reszta zbieraniny mogłyby się od Dolly sporo nauczyć. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:19 johnny-kalesony napisał: > Absolutnie sobie nie żartuję. A że ma więcej niż 40, ba - nawet 50 lat? Między > innymi dlatego postuluję wprowadzenie zakazu noszenia portek przez kobiety, > które nie ukończyły 55 roku życia. Pocałuj się, kaleson, w dupę. > O gustach natomiast podobno się nie rozmawia, ale ja nie jestem "podobno" więc > powiem - Kazia i reszta zbieraniny mogłyby się od Dolly sporo nauczyć. Widzisz, tylko ja widuję Szczukę prywatnie. Ubiera się znacznie lepiej niż twoja bazarowa Parton... > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:32 kochanica-francuza napisała: > Pocałuj się, kaleson, w dupę. Czy Ty aby nie przeceniasz stopnia mojej sprawności fizycznej? Dolly i tak jest ładna, sexy i rock'n'rollowa, więc żadne rozpaczliwe pokrzykiwania tego nie zmienią. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Parton - istne cudo hehehe 14.04.06, 20:37 johnny-kalesony napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Pocałuj się, kaleson, w dupę. > > Czy Ty aby nie przeceniasz stopnia mojej sprawności fizycznej? Ćwiczenie czyni mistrza. > > Dolly i tak jest ładna, sexy i rock'n'rollowa www.bwgreyscale.com/bwgsimage/bwgs327_dolly_parton_arnold_s.JPG Natomiast Szczuka dobiera części garderoby jak Francuzka, co jest w moich ustach najwyższym komplementem. > > > POzdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:43 johnny-kalesony napisał: > Ja na przykład jestem w zasadzie leworęczny, chociaż może być ta cecha związana > z budową instrumentu, na którym gram. > Niemniej jednak - piórem piszę prawą ręką, chociaż na klawiaturze lewa ręka jes > t > znacznie bardziej sprawna. Myszkę również mam po lewej stronie. To tak jak ja :) Wg Tadziowej logiki jesteśmy obojnakami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Nie no, padłam 14.04.06, 19:33 Ja bym przejrzala polską prawicę polityczną- czy tam sie nie zaczaił jakiś leworeczny! Odpowiedz Link Zgłoś