Dodaj do ulubionych

wesele w Lasach państwowych w Jedlni

24.07.06, 20:15
Czy ktoś może mi udzielić informacji na temat wesela w Lasach? Jak układała
się współpraca?A może ktoś ma namiary na zespół Black&White? z góry dziękuję
za informacją
Obserwuj wątek
    • pitagor Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni 24.07.06, 20:51
      Mieliśmy tam wesele kilka lat temu, serdecznie polecam, dobre jedzenie,
      wyśmienity nastrój, wspaniała obsługa. Wbrew temu co się wydaje ceny niezbyt
      wygórowane, były nawet niższe niż w innych lokalach.
    • Gość: misiop Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: *.bbtec.net 25.07.06, 00:17
      Ja również polecam i zgadzam sie z przedmówcą. Jedyny mankament to pani
      dyrektor, kierownik nie wiem jak tytułuje się taka napuszona paniusia.
      Podobnież przed naszym weselem zmieniła na stanowisku wcześniejszego dyrektora.
      A jeszcze zapomniałem, ciężko było się porozumieć w sprawie podawania do stołu.
      Po prostu nie chcieliśmy aby wszystko było wniesione naraz i leżało na stołach
      przez całą noc no ale niestety nieudało się a w trakcie imprezy nie chciało mi
      się kłócić z kelnerami.
      Polecam ognisko na zewnątrz z prosiakiem albo dzikiem.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ola Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:03
        Lokal jest w porzadku, ale co do paniusi dyrektor to popieram, że nie możma się
        z nią dogadać. Szkoda , bo przez tą paniusię traci funkcjonujący Ośrodek w
        Lasach Państwowych.
    • Gość: nana Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: 195.205.136.* 25.07.06, 08:20
      black&white-603802856 zamówiłam ich w ciemno ale skoro o nich pytasz to
      pocieszające bo się obawialam czy nie pośpieszyłam się zbytnio
      • Gość: Gosia Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: 193.111.144.* 25.07.06, 09:48
        a ile kosztują??
    • Gość: Koryfeusz Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: *.220.udn.pl 25.07.06, 13:44
      Zaporaszam; www.mojeforum.net/wedwoje/index.php
    • Gość: Mania Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:04
      Tam jest kaszana ostatnio podali na weselu zepsute mięso, wszystkie prystawki
      trzeba przeliczyc czy sa w zamówionej ilosci a napoje zawsze kończą się przed
      czasem. A ceny wysokie,głównie sufit podłoga nie dają na kartce ile czego
      podadzą np 50 porcji tatara tylko piszą tatar. Pańcia dyrektorka nie do
      gadania napuszona strasznie powinni ją wywalić. Sam obiekt niezły
    • Gość: weselnicy Re: wesele w Lasach państwowych w Jedlni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:51
      A my wspominamy fantastycznie, obdluga znakomita, potrawy doskonale, nic nie
      bylo wziete z sufitu ani z podlogi. tyle ile trzeba bylo tyle mielismy. Tez
      podejmowalismy ryzyko, bo znajomi ktorzy mieli tam impreze mowili ze dyrektorka
      jest nie przystepna, ale okazalo sie ze to nie ta obecna tylko jakas tam
      poprzedniczka. Z ta zalatwilismy wszystko naprawde solidnie i nie przypominamy
      sobi by byly jakies nieporozumienia, a wrecz przeciwnie. Osobiscie polecamy, bo
      warto. Poza tym trzeba zwrocic uwage czy rozmawia sie z dyrektorka czy
      kierowniczka, bo to roznica. Najwieksza atrakcja u nas byly bryczki. Poprostu
      super, fantastyczny lokal!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka