Gość: Kasia IP: 212.244.37.* 30.10.01, 18:18 Czy wiecie kobietki, gdzie znajde najwiekszy wybor sukienek slubnych? Ratujcie przyszla mezatke :). Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hamlet Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: 172.16.0.* 31.10.01, 09:48 hmm.. dawno juz nie kupowalem suknii slubnej ale wiem ze jest jeden sklep na zeromskiego...;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.rado.gazeta.pl 31.10.01, 09:54 to zalezy czego szukasz. Polecam firme Cymbeline - najwiekszy wybor w Radomiu w salonie pr4zy ul. kwiatkowskiego. Ceny bez porownania nizsze niz w salonie firmowym w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: 212.244.37.* 31.10.01, 11:30 A moze ktos wie jak kasztaltuja sie ceny w salonach, np. Cymbeline? Jakis przedzial cenowy? Obecnie siedze w stolycy i nawet nie zamierzam tu biegac po sklepach, bo ceny sa z kosmosu :-(. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ik Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.adsl.xs4all.nl 31.10.01, 10:54 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Czy wiecie kobietki, gdzie znajde najwiekszy wybor sukienek slubnych? Ratujcie > przyszla mezatke :). > Kasia W Madrycie!!! Wielki wybor, a jakie fasony... Wcale nie zartuje! Domyslajac sie jednak, ze na zakupy do Madrytu raczej sie nie wybierasz, mysle, ze po prostu musisz zrobic sobie wycieczke po wszystkich sklepach. Sprobuj tez w innych miastach - niekoniecznie tych duzych. Kto wie, byc moze suknie z Twoich marzec znajdziesz w jakims niepozornym sklepiku? Zajmie to troche czasu i wysilku, ale na taka okazje - chyba warto sie poswiecic? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misioo Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.rado.gazeta.pl 31.10.01, 11:28 W budynku pofabrycznym RWT przy ulicy Struga - wejście przez portierinę w biurowcu - znajduje się zakład szyjący suknie ślubne i komunijne dla sklepów warszawskich. Ceny bardzo przystępne, fasony - chyba - warszawskie, miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:34 Gość portalu: misioo napisał(a): > W budynku pofabrycznym RWT przy ulicy Struga - wejście przez portierinę w > biurowcu - znajduje się zakład szyjący suknie ślubne i komunijne dla sklepów > warszawskich. Ceny bardzo przystępne, fasony - chyba - warszawskie, miła > obsługa. Ta informacja nie jest aktualna, firma, która tam działała przeniosła się na ul. Kasztelańską -Sklep firmowy znajduje się na ul. Żeromskiego, przy delikatesach. Ja osobiście polecam Zakład w Załazach (za Zwoleniem). Naprawdę super szyją, przyzwoite ceny, miła i fachowa obsługa. Też kilka miesięcy temu szukałam sukienki, przeszłam wszystkie sklepy i wybrałam właśnie tam . Nawe dojazdy nie były problemem (też mieszkam w Warszawie, a ślub był w Radomiu). Nie żałuję i polecam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś