Dodaj do ulubionych

Sklepy z sukniami slubnymi

IP: 212.244.37.* 30.10.01, 18:18
Czy wiecie kobietki, gdzie znajde najwiekszy wybor sukienek slubnych? Ratujcie
przyszla mezatke :).
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: hamlet Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: 172.16.0.* 31.10.01, 09:48
      hmm.. dawno juz nie kupowalem suknii slubnej ale wiem ze jest jeden sklep na
      zeromskiego...;>
      • Gość: p Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.rado.gazeta.pl 31.10.01, 09:54
        to zalezy czego szukasz. Polecam firme Cymbeline - najwiekszy wybor w Radomiu w salonie
        pr4zy ul. kwiatkowskiego. Ceny bez porownania nizsze niz w salonie firmowym w Warszawie
        • Gość: Kasia Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: 212.244.37.* 31.10.01, 11:30
          A moze ktos wie jak kasztaltuja sie ceny w salonach, np. Cymbeline? Jakis
          przedzial cenowy? Obecnie siedze w stolycy i nawet nie zamierzam tu biegac po
          sklepach, bo ceny sa z kosmosu :-(.
          Kasia
    • Gość: Ik Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.adsl.xs4all.nl 31.10.01, 10:54
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Czy wiecie kobietki, gdzie znajde najwiekszy wybor sukienek slubnych? Ratujcie
      > przyszla mezatke :).
      > Kasia

W Madrycie!!! Wielki wybor, a jakie fasony... Wcale nie zartuje! Domyslajac sie
      jednak, ze na zakupy do Madrytu raczej sie nie wybierasz, mysle, ze po prostu
      musisz zrobic sobie wycieczke po wszystkich sklepach. Sprobuj tez w innych
      miastach - niekoniecznie tych duzych. Kto wie, byc moze suknie z Twoich marzec
      znajdziesz w jakims niepozornym sklepiku? Zajmie to troche czasu i wysilku, ale
      na taka okazje - chyba warto sie poswiecic?
      Powodzenia!
      • Gość: misioo Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.rado.gazeta.pl 31.10.01, 11:28
        W budynku pofabrycznym RWT przy ulicy Struga - wejście przez portierinę w
        biurowcu - znajduje się zakład szyjący suknie ślubne i komunijne dla sklepów
        warszawskich. Ceny bardzo przystępne, fasony - chyba - warszawskie, miła
        obsługa.
        • Gość: AniaK Re: Sklepy z sukniami slubnymi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:34
          Gość portalu: misioo napisał(a):

> W budynku pofabrycznym RWT przy ulicy Struga - wejście przez portierinę w
          > biurowcu - znajduje się zakład szyjący suknie ślubne i komunijne dla sklepów
          > warszawskich. Ceny bardzo przystępne, fasony - chyba - warszawskie, miła
          > obsługa.

Ta informacja nie jest aktualna, firma, która tam działała przeniosła się na ul.
          Kasztelańską -Sklep firmowy znajduje się na ul. Żeromskiego, przy delikatesach.
          Ja osobiście polecam Zakład w Załazach (za Zwoleniem). Naprawdę super szyją,
          przyzwoite ceny, miła i fachowa obsługa. Też kilka miesięcy temu szukałam
          sukienki, przeszłam wszystkie sklepy i wybrałam właśnie tam . Nawe dojazdy nie
          były problemem (też mieszkam w Warszawie, a ślub był w Radomiu). Nie żałuję i
          polecam. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka